Nationale Nederlanden vergoeding plaswekker

Bij de volgende aanvullende pakketten biedt Nationale Nederlanden een (volledige) vergoeding voor de plaswekker met 3 sensorbroekjes:

  • Start
  • Extra
  • Compleet
  • Comfort
  • Top


Hierbij hanteert de Nationale Nederlanden de volgende voorwaarde:

De verzekerde kan gedurende de gehele verzekeringsduur éénmalig aanspraak maken op vergoeding van een plaswekker met toebehoren.

Als u niet met het juiste aanvullende pakket bent verzekerd of niet aan de voorwaarde voldoet, komt u helaas niet voor een vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking. Uiteraard helpen wij u en uw kind wel graag. Klik hier om een plaswekkerpakket te kopen of u kunt hier klikken om een plaswekker te huren.

Voldoet de gebruiker wél aan de richtlijnen van de zorgverzekering? Bestel hieronder het pakket naar keuze. De vergoeding is reeds in de prijzen verwerkt en wij declareren deze namens u. Wel zo makkelijk!

Wij bieden al sinds 1954 de plaswekker training aan en weten uit ervaring dat de bedplassers gemakshalve in 3 groepen zijn te verdelen. Per groep hebben wij plaswekkers ontwikkeld die wij adviseren bij de moeilijkheid van wakker worden:

  • Kinderen die relatief makkelijk wakker worden: Mickey of Liberty plaswekker
  • Kinderen die moeilijker wakker worden: Liberty of Contessa plaswekker
  • Kinderen die zeer moeilijk wakker worden: Liberty of Contessa plaswekker met trilelement

Filter soort plasprobleem
Filter soort slaper

Inclusief deskundige begeleiding tijdens de training

Tijdens de training wordt u door ons begeleid met o.a. tips en oefeningen. U kunt ook altijd even bellen om de voortgang van de training van uw kind heel gericht te bespreken. Dagelijks horen wij dat kinderen veel baat bij onze begeleiding hebben, omdat het ondanks de plaswekker soms heel moeilijk is om midden in de nacht snel op het alarm te reageren. En het snel reageren op het alarm is juist de sleutel tot succes.

De plaswekker is geen wondermiddel maar een hulpmiddel bij een training. Goede begeleiding zoals Urifoon geeft, zorgt vaker voor een snelle succesvolle afronding van de training. Ruim 90% is binnen 8 weken van het bedplassen verlost. Voor de rest van hun leven. Wij bieden dan ook de best gewaardeerde plaswekkertraining van Nederland. Lees hier de ervaringen van honderden ouders die samen met hun kind de training al hebben doorlopen.

Inclusief 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren en het alarm direct af te laten gaan. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Ieder heeft een keuze uit 3 verschillende kleuren.

        

Het bestel- en leverproces

Kies hieronder het pakket naar keuze en vul alle velden in. Doorloop AUB altijd het gehele bestelproces, ook als u niets hoeft te betalen! Anders kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen.

Wij sturen u de bestelling snel toe, nadat wij de bestelling (met eventuele betaling) volledig hebben ontvangen en u volgens onze informatie recht hebt op de in de prijs verwerkte vergoeding.

Hier leest u hoe (super)snel Urifoon levert. 

Indien u vragen heeft of advies wenst, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0297 – 760 001 of per mail naar [email protected].