IZZ vergoeding plaswekker

Bij de volgende aanvullende pakketten biedt IZZ de volgende vergoeding voor de Urifoon plaswekker set:

  • IZZ Zorg voor de zorg + Extra 2: Maximaal EUR 250 voor de hele looptijd van uw verzekering (u heeft recht op 1 plaswekker)
  • IZZ Zorg voor de zorg + Extra 3: Maximaal EUR 250 voor de hele looptijd van uw verzekering (u heeft recht op 1 plaswekker)

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • De verzekerde dient 6 jaar tot 18 jaar oud te zijn.
  • Gedurende de looptijd van de verzekering wordt de plaswekker eenmalig vergoed.

Komt u helaas niet voor een vergoeding in aanmerking?

Dit is jammer, maar u kunt hieronder gewoon de gewenste plaswekker bestellen. De filters kunnen helpen om de beste oplossing voor uw kind te selecteren en u heeft ook de keuze tussen het kopen of huren van een plaswekker.

Komt u wél voor een vergoeding in aanmerking?

Dit is natuurlijk heel prettig. Het beleid van uw zorgverzekering is wel dat de verzekerde zelf de declaratie moet indienen. Dit betekent dat u hieronder de gewenste plaswekker kunt bestellen en de factuur achteraf bij uw verzekeraar kunt indienen. 

Welke plaswekker is voor uw kind het meest geschikt?

Wij bieden al sinds 1954 de plaswekker training aan en weten uit ervaring dat de bedplassers gemakshalve in 3 groepen zijn te verdelen. Per groep hebben wij plaswekkers ontwikkeld die wij adviseren bij de moeilijkheid van wakker worden:

  • Kinderen die relatief makkelijk wakker worden: Mickey of Liberty plaswekker
  • Kinderen die moeilijker wakker worden: Liberty of Contessa plaswekker
  • Kinderen die zeer moeilijk wakker worden: Liberty of Contessa plaswekker met trilelement

Filter soort plasprobleem
Filter soort slaper

Inclusief deskundige begeleiding tijdens de plaswekkertraining

Tijdens de training wordt u door ons begeleid met o.a. tips en oefeningen. U kunt ook altijd even bellen om de voortgang van de training van uw kind heel gericht te bespreken. Dagelijks horen wij dat kinderen veel baat bij onze begeleiding hebben, omdat het ondanks de plaswekker soms heel moeilijk is om midden in de nacht snel op het alarm te reageren. En het snel reageren op het alarm is juist de sleutel tot succes.

De plaswekker is geen wondermiddel maar een hulpmiddel bij een training. Goede begeleiding zoals Urifoon geeft, zorgt vaker voor een snelle succesvolle afronding van de training. Ruim 90% is binnen 8 weken van het bedplassen verlost. Voor de rest van hun leven. Wij bieden dan ook de best gewaardeerde plaswekkertraining van Nederland. Lees hier de ervaringen van honderden ouders die samen met hun kind de training al hebben doorlopen.

Inclusief sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren en het alarm direct af te laten gaan. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Ieder heeft een keuze uit 3 verschillende kleuren.

        

Het bestel- en leverproces

Als u de factuur gaat indienen bij uw zorgverzekeraar raden wij aan de plaswekker op naam van de gebruiker te bestellen. Vul tijdens het bestelproces ook de geboortedatum van de gebruiker in. Dit vermelden wij dan op de factuur en dit helpt bij een vlotte verwerking van deze factuur door uw zorgverzekeraar.

Daarbij is het belangrijk bij het afrekenen niet te kiezen voor achteraf betalen via Klarna. U krijgt dan namelijk van Klarna de factuur en de zorgverzekeraar kan deze afwijzen omdat Klarna geen zorgverlener is. Indien u via één van de andere betaalmethoden betaalt, ontvangt u van Urifoon de factuur en die wordt wel geaccepteerd.

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Indien u vragen heeft of advies wenst, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0297 – 760 001 of per mail naar [email protected].