FBTO plaswekker vergoeding | Declareer Direct | Urifoon

FBTO vergoedt momenteel helaas de plaswekker niet. Uiteraard helpen wij u en uw kind wel graag. Klik hier om een plaswekkerpakket te kopen of u kunt hier klikken om een plaswekker te huren.

Ruim 90% is met Urifoon binnen 8 weken van het bedplassen af 

Wij bieden al sinds 1954 de plaswekker training aan en weten uit ervaring dat de bedplassers gemakshalve in 3 groepen zijn te verdelen. Per groep hebben wij plaswekkers ontwikkeld die wij adviseren bij de moeilijkheid van wakker worden:

  • Kinderen die relatief makkelijk wakker worden: Mickey of Liberty plaswekker
  • Kinderen die moeilijker wakker worden: Liberty of Contessa plaswekker
  • Kinderen die zeer moeilijk wakker worden: Contessa plaswekker met trilelement

Dit is slechts een advies. Tijdens de training wordt u door ons begeleid met o.a. tips en oefeningen. Deze begeleiding zorgt ervoor dat uw kind goed reageert op het alarm, ongeacht de plaswekker die u gebruikt. 

Sensorbroeken (de zogenaamde plasbroekjes)

Bij de plaswekker adviseren wij minimaal 2 sensorbroekjes te bestellen en er kan worden gekozen uit verschillende kleuren:

        

Elke plaswekker wordt gratis geleverd

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Persoonlijk advies

Indien u vragen heeft of advies wenst, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0297 – 760 001 of per mail naar [email protected].