Waterdichte en ademende (slaapzak)bescherming van 70 x 190 cm
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Comfortabele en waterdichte bescherming voor gebruik in een slaapzak, onder een laken of los. Geen zorgen dat de rest van het bed nat wordt bij plasongelukjes.
€49,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Waterdichte en ademende lakenzak: Een betrouwbare bescherming tijdens het slapen

Een betrouwbare bescherming ’s nachts van de slaapzak en/of het bed bij bedplassen, plasongelukjes en overmatig zweten/transpireren.

Deze zak, of beter gezegd cocon, kan los, onder een laken maar ook in een slaapzak worden gebruikt. Het voelt heerlijk aan en geeft een veilig gevoel tijdens de nacht. Logeren, schoolkamp, hotel of camping. Slapen kan nu overal zorgeloos. Het bed of de slaapzak zal niet nat worden.  

Deze (slaapzak) beschermer is praktisch en kan overal mee naar toe. Tencel is een fijne stof met goede eigenschappen gedurende het gehele jaar. Het voelt koel aan in de zomer en in de winter warmt het je lekker op.

 

Samenstelling lakenzak

De (slaapzak) beschermer bestaat uit 3 lagen:

 1. Buitenkant: 100% Tencel stof
 2. Tussenlaag: Polyurethaan (PU) film, 0,02 mm dun. Deze is waterdicht en ademend
 3. Binnenkant: 100% Tencel stof

 

De prettige voordelen van de stof Tencel

Deze comfortabele, witte lakenzak is gemaakt van het duurzame natuurproduct Tencel en dit biedt vele voordelen. Naast de veilige bescherming bij plasongelukjes of overmatige transpiratie, voelt de stof heerlijk aan en kraakt het niet.

Tencel combineert vele goede eigenschappen. Het is glad en zacht als zijde, sterk als polyester en even gemakkelijk te wassen als acryl. Daarnaast is het van zichzelf temperatuur regulerend. Het voelt koel en comfortabel aan als linnen op een warme dag en warm als wol op een koele dag. Tevens kan het ook meer vocht absorberen dan katoen.

Het voelt echt comfortabel en zeer prettig aan op de huid. De stof ademt, wat onnodige transpiratie voorkomt.

Wist je trouwens dat Tencel stoffen worden gemaakt van eucalyptusbomen die via duurzame bosbouw worden geproduceerd? Bij de productie van de stof zelf wordt een minimum aan chemicaliën gebruikt. Tencel is een duurzame oplossing.

 

Specificaties lakenzak

Afmeting 190x70 cm.

Kleur wit

Onderhoud:

 • Normale was op maximaal 60°C. Spoelen en centrifugeren.
 • Kan niet tegen chloorbleken.
 • Niet in de droger drogen.
 • Niet chemisch reinigen.
 • Liever niet strijken, anders op laagste temperatuur.
Geen specificaties gevonden