Defecten en garantie Urifoon producten

Heeft u vragen over de werking van uw product? Raadpleeg dan onze lijst met veelgestelde vragen. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag, neem dan contact met ons op.


Onverhoopt defect bij ontvangst

Hoewel wij elk product controleren voor verzending, kan het voorkomen dat het toch niet werkt wanneer u het ontvangt. In deze uitzonderlijke en vervelende situatie verzoeken we u binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen. Als we het defect kunnen reproduceren, zullen we u een passende oplossing bieden.


Stappenplan defecten

Is uw product defect? Volg aub de volgende stappen. Zo kunnen wij uw defect zo soepel mogelijk afhandelen.

1. Meld bij voorkeur telefonisch (0297 - 760 001) of per email ([email protected]) uw defect. De ervaring leert dat wij deze vaak direct kunnen oplossen. Mocht dat niet lukken, kunt u uw defect naar ons opsturen.

2. Na ontvangst van uw zending onderzoeken wij uw defect en stellen zo snel mogelijk een oplossing voor.


Garantietermijn

Urifoon BV leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product naar de verwachtingen fungeert. Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen.

Voor elektronica geldt een garantietermijn van 12 maanden.
Voor de sensorbroeken geldt een garantietermijn van 3 maanden.

Klacht

Uiteraard doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar er kunnen fouten worden gemaakt. Indien u naar aanleiding van ons product of naar aanleiding van een contactmoment met 1 van onze collega's een klacht heeft, kunt u deze indienen bij de klachtencommissie. Zie hier ons klachtenreglement.