Plaswekker broekjes vrouwen

Plaswekkerbroeken voor vrouwen zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. De onderbroeken zijn voorzien van een speciale urine detectiesensor. Die sensor zorgt ervoor dat de plaswekker afgaat zodra druppels urine worden gedetecteerd. Zo wordt u gewerkt voordat het bed nat is. De plaswekkerbroeken kunnen uitgewassen worden. Een wasvoorschrift wordt meegeleverd.

Mannen | Jongens | Meisjes | Plaswekkers

Filter geslacht
Filter kleur

Plaswekker broekjes voor dames een essentieel onderdeel van de plaswekkertraining

Om van het bedplassen af te raken, is de plaswekker een bewezen hulpmiddel. Ook volgens medici is het de beste manier om van het bedplassen af te komen. Een belangrijk onderdeel van deze plaswekker-training zijn de zogenoemde sensorbroekjes; ook wel bekend als plaswekkerbroekjes.
Deze speciale sensorbroek is niet te verwarren met absorberend ondergoed. Het zijn broekjes bij plaswekker en voor ongewenst urineverlies is er speciaal incontinentie ondergoed dames.

Hoe werkt een plaswekker broekje?

Veelgemaakte fout bij het zindelijk worden, is dat je gewerkt wordt om te plassen. Dit ene plasmoment zorgt er verderop in de nacht niet meer geplast hoeft te worden. In eerste oogopslag lijkt dit natuurlijk top want het is droog en daarmee lijkt het probleem opgelost, maar in werkelijkheid is dat helaas niet zo. Dit omdat de persoon zelf niets gevoeld heeft en dus ook niet uit zichzelf naar het toilet is gegaan. Hoe weet een je dan wél wanneer het moment is om naar de wc te gaan?

Tijdens de plaswekkertraining draagt de gebruiker speciale sensorbroekjes Urifoon. Deze plaswekker broekjes voor dames zijn noodzakelijk voor een effectieve en succesvolle training. Ze zien eruit als normale dames broekjes, maar binnenin zijn deze voorzien van sensordraden en bovenop zitten twee drukknopjes waar een kleine zender bevestigd wordt.
Met een volle blaas bij het plassen vallen de eerste druppels urine in het gebied waar de sensordraden lopen. Het zendertje, dat op het plaswekker broekje zit, activeert de plaswekker en die geeft direct alarm.
Dit alles gaat supersnel (binnen enkele seconden), zodat het alarm af gaat bij verlies van de eerste urinedruppels. Het is belangrijk dat de man hier snel op reageert en ontwaakt. In een reflex zal het stoppen met plassen en trainen om naar het toilet te gaan. Na het uitplassen wordt een droog plaswekker broekje aangetrokken, anders zal het alarm meteen weer afgaan als de zender op een nat sensorbroekje wordt geklikt.

Op deze manier leert de persoon de prikkels van een volle blaas te herkennen. Via de hersenen zal dit reflex worden gestimuleerd en ontwikkeld. Zo leer je op tijd en bewust te reageren om naar de wc te gaan.

Goed om te weten bij plaswekker broekjes Urifoon

De Urifoon sensorbroekjes worden in Portugal met de handgemaakt en oogt identiek aan normgaal ondergoed. Naast de verschillende keuze in plaswekkers, kan er voor de plaswekker broekjes vrouwen gekozen worden uit drie kleuren (Groen-Roze-Hartjes) in verschillende maten (S t/m XXL).
Wat verder nog goed is om te weten:

  • Damesmodellen vallen over het algemeen normaal. Bij twijfel, raadpleeg de maattabel.
  • Naast de kleur, zijn plaswekker broekjes dames verschild ten opzichte van mannen. Aangezien mannen anders plassen dan vrouwen, zitten de sensordraden op een andere plek in het ondergoed
  • Pas het broekje na ontvangst door dit over het huidige ondergoed te doen. Anders kan het niet gratis geruild of teruggestuurd worden.
  • Garantietermijn van 3 maanden
  • Wassen mag in de machine op 40 graden, drogen alleen aan de waslijn