Urifoon Oranje Sensorbroek Jongen (prijs per stuk)
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroek ziet eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Aan de bovenrand van het sensorbroekje is tweetal drukknoopjes bevestigd voor het zendertje van de plaswekker.
€22,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Oranje Sensorbroek Jongen

De volgens de OEKO-TEX standaard geproduceerde sensorbroeken (plasbroekjes) zien eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

Maten en maattabel

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij bij de kinderen gebruik van combinatiematen, dus bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Twijfelt u tussen 2 maten? Bestel dan de kleinste maat van deze 2 sensorbroeken. Het ondergoed valt in de regel namelijk wat groot.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Voor volwassenen zijn eventuele grotere maten op aanvraag leverbaar.

Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Wasvoorschrift

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Greetje
Placed on 19 October 2021 at 21:17
Fijn broekje, sluit mooi aan.
Anke
Placed on 06 October 2021 at 20:53
Goed en degelijk broekje. Stof is fijn en zacht. Het broekje valt wel wat groot uit aan de voorkant.

Reactie Urifoon: Broekjes die alleen over de onderbroek gepast zijn en weer in de originele verpakking zitten mogen geruild worden voor een andere maat. Als een broekje iets wijd zit bij het kruis kan er een eigen onderbroek overheen gedragen worden, zodat het wel goed aansluit.
Marjan Kornelis
Placed on 08 June 2021 at 16:17
Goede pasvorm. Makkelijk wasbaar. Sensor zit niet in de weg. Werkt zoals het moet
Lubben
Placed on 03 March 2021 at 20:45
Mooie hippe boxer. Zit lekker volgens mijn zoon. Hij vindt deze de mooiste van alle 3
Hille Morel
Placed on 04 February 2021 at 16:57
Prima broekje en de maatvoering is inderdaad beide maten. Kind zit in 122 en heeft dus de maat 116-122, nagevraagd bij de klantenservice en hadden goede begeleiding. Broekje zit prima en kind krijgt zelf de sensor erop geklikt. Eraf klikken kan hij ook. Hebben deze in blauw en oranje. Hadden twee extra bijbesteld, zodat we in elk geval genoeg hadden en niet steeds hoefden te wassen. Was misschien wat overdreven want met drie kom je ook heel ver. Tot nu toe max 2 nat gehad in één nacht. Maar de meeste nachten zijn nu droog of max 1 broekje nodig. Nou ja, scheelt wel weer vaker wassen.
Geen specificaties gevonden