Urifoon Set van 3 oranje sensorbroeken Jongen
2 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Voordelige set van 3 in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken die eruit zien als normaal ondergoed. Een speciale urine detectiesensor verwerkt. Aan de bovenrand van het sensorbroekjes zitten drukknoopjes voor het zendertje van de plaswekker.
€66,00 €60,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Voordelige set van 3 oranje sensorbroeken Jongen

De volgens de OEKO-TEX standaard geproduceerde sensorbroeken (plasbroekjes) zien eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

Maten en maattabel

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij bij de kinderen gebruik van combinatiematen, dus bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Twijfelt u tussen 2 maten? Bestel dan de kleinste maat van deze 2 sensorbroeken. Het ondergoed valt in de regel namelijk wat groot.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Voor volwassenen zijn eventuele grotere maten op aanvraag leverbaar.

Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Wasvoorschrift

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Wilt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de plaswekker training?

Deze begeleiding zit standaard bij de nieuwe of gehuurde Urifoon plaswekker. Maar maakt u gebruik van een plaswekker van familie, vrienden of via Marktplaats en u wil serieus met de training aan de slag gaan, dan is het aanvragen van de deskundige begeleiding zeker het overwegen waard!

Kitty Van Luttikhuizen-Valster
Placed on 04 November 2021 at 07:59
Super handig om meteen een setje van deze 3 vrolijk gekleurde setje te kopen. Zeker in het begin heb je er meerdere per nacht nodig. Dus dan heb je er wel een aantal nodig.

Enige nadeel vind ik, dat het best lang duurt dat ze droog zijn na het wassen. Je mag ze niet op een verwarming(buis) leggen. En in deze tijd van het jaar, buiten drogen heeft geen zin. Dus dat moet binnen. En dan zijn ze niet dezelfde dag droog. Dus je moet wel echt veel broekjes aanschaffen.
Saskia
Placed on 27 October 2021 at 09:37
Broekjes vallen groot uit. Wij hebben een maat kleiner besteld en die passen perfect.

Reactie Urifoon:
Ruilen voor een andere maat is geen probleem mits ongebruikt en nog in de originele verpakking. Pas eerst even over de eigen onderbroek en let er wel op dat de broekjes niet te strak om de bovenbenen mogen zitten. Dit om te voorkomen dat er teveel druk op de sensordraden komt te staan wat vals alarm zou kunnen veroorzaken. Zit het het toch een beetje ruim in het kruis dan kun je er een eigen onderbroek overheen doen, zodat het wel netjes aansluit. Succes met trainen!
Geen specificaties gevonden

Persoonlijke en deskundige begeleiding

11% Korting
€89,95
€79,95