Urifoon Sensorbroek Jongen (set van 4)
3 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Voordelige set van 4 sensorbroeken die eruit zien als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt.
€88,00 €75,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Voordelige set van 4 sensorbroeken Jongen

De volgens de OEKO-TEX standaard geproduceerde sensorbroeken (plasbroekjes) zien eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

Maten en maattabel

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij bij de kinderen gebruik van combinatiematen, dus bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Twijfelt u tussen 2 maten? Bestel dan de kleinste maat van deze 2 sensorbroeken. Het ondergoed valt in de regel namelijk wat groot.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Voor volwassenen zijn eventuele grotere maten op aanvraag leverbaar.

Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Wasvoorschrift

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Wilt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de plaswekker training?

Deze begeleiding zit standaard bij de nieuwe of gehuurde Urifoon plaswekker. Maar maakt u gebruik van een plaswekker van familie, vrienden of via Marktplaats en u wil serieus met de training aan de slag gaan, dan is het aanvragen van de deskundige begeleiding zeker het overwegen waard!

Jessica Lomme
Placed on 04 February 2020 at 10:15
Fijne broekjes, mijn zoontje is heel dun waardoor het niet helemaal strak zit. Daardoor gaat het alarm weleens af zonder dat er iets aan de hand is (omdat het broekje dubbel klapt met sensor)
man
Placed on 13 November 2019 at 13:55
werkt super gaat snel en duidelijk af
Lesley Franssen
Placed on 26 September 2019 at 20:18
Jullie zijn erg goed te bereiken, erg meebuigend bij het omruilen naar andere maten. En wij zijn na een week training al 2 volledig droge nachten verder!! Hoeraaa.. Fantastisch product.
Geen specificaties gevonden

Persoonlijke en deskundige begeleiding

10% Korting
€104,95
€94,95