Urifoon Set sensorbroeken in blauw en oranje voor Jongens (set van 2)
2 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroek ziet eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Aan de bovenrand van het sensorbroekje is tweetal drukknoopjes bevestigd voor het zendertje van de plaswekker.
€44,00 €42,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Set van 2 sensorbroeken voor jongens in blauw en oranje

De volgens de OEKO-TEX standaard geproduceerde sensorbroeken (plasbroekjes) zien eruit als normaal ondergoed. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

Maten en maattabel

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Hierbij maken wij bij de kinderen gebruik van combinatiematen, dus bijvoorbeeld 116/122 en 128/134. Twijfelt u tussen 2 maten? Bestel dan de kleinste maat van deze 2 sensorbroeken. Het ondergoed valt in de regel namelijk wat groot.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Voor volwassenen zijn eventuele grotere maten op aanvraag leverbaar.

Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Wasvoorschrift

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Wilt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de plaswekker training?

Deze begeleiding zit standaard bij de nieuwe of gehuurde Urifoon plaswekker. Maar maakt u gebruik van een plaswekker van familie, vrienden of via Marktplaats en u wilt serieus met de training aan de slag gaan, dan is het aanvragen van de deskundige begeleiding zeker het overwegen waard!

K Goudsblom
Placed on 15 December 2021 at 15:48
Broekje zit goed. Moet wel een maat kleiner kopen anders sluit hij niet goed aan en reageert hij erg laat en is het broekje al helemaal nat.

Reactie Urifoon: de pasvorm van het broekje is belangrijk. Het broekje mag niet te strak om de bovenbenen zitten om te voorkomen dat er teveel druk op de sensordraden komt te staan wat vals alarm kan veroorzaken. Zit het broekjes iets ruim, dan kunt u er een eigen broekje overheen doen, zodat het wel netjes aansluit.
Patricia
Placed on 19 May 2021 at 15:21
De broekjes zitten volgens mijn zoon lekker. Hij wilde naast de blauwe ook de oranje.
Hopelijk in de toekomst ook met stoere printen erop
Geen specificaties gevonden

Persoonlijke en deskundige begeleiding

14% Korting
€71,95
€61,95