De Urifoon scorekaart werkt stimulerend

Klik hier om een nieuwe Scorekaart te downloaden.

En hier om de stoere scorekaart voor tieners te downloaden.

De scorekaart is een belangrijk onderdeel in het effectief aanpakken van bedplassen en de unieke persoonlijke begeleiding zoals alleen Urifoon deze aanbiedt. Het dagelijks invullen werkt bij de meeste kinderen zeer stimulerend en helpt ons u van gerichte ondersteuning te voorzien, indien u daar behoefte aan heeft.

49 punten per week te verdienen

Het is de bedoeling dat de gebruiker van de plaswekker 's morgens het resultaat van de afgelopen nacht op het formulier invult. Door dit te doen "verdient" hij/zij punten en kan er elke dag een stickertje worden geplakt. Dus ook na de nacht dat er een ongelukje heeft plaatsgevonden. Dat is immers vaak al teleurstellend genoeg...

Met ons puntensysteem kunnen maximaal 49 punten per week worden verdiend. Dit zou betekenen dat de gebruiker elke nacht zelf op tijd wakker is geworden om de plas op de WC te doen. Het echte bewijs dat iemand zindelijk is!

Als er 's nachts helemaal niet meer wordt geplast, worden er 5 punten per nacht (dus 35 per week) verdiend. Drie weken achtereen minimaal 35 punten betekent dat het gebruik van de plaswekker wordt gestopt. Dit betekent namelijk dat de gebruiker al die nachten niet in bed heeft geplast, maar zelf is wakker geworden of gewoon heerlijk droog heeft doorgeslapen. De plaswekker training is geslaagd en afgerond, indien de 2 weken daarna nog steeds niet in bed wordt geplast.

Ondersteuning met behulp van scorekaart

Indien u een compleet ingevuld formulier aan Urifoon zendt, wordt het resultaat geanalyseerd en kunt u telefonisch gerichte ondersteuning krijgen bij het trainingsproces. Dit verkort de duur van de training en vergroot de slagingskans!

De gratis persoonlijke begeleiding is alleen toegankelijk voor relaties die bij ons staan ingeschreven.

 

Lees ook:

Het plaswekkerpakket tegen bedplassen

De plaswekkertraining

Onze plaswekkers

Plaswekker huren

Tijdsduur plaswekkertraining

Het succes van Urifoon

Wanneer Urifoon (nog) niet