Huur-Koop regeling Urifoon plaswekker

Urifoon biedt als enige in Nederland een huur–koopregeling voor de plaswekker aan.
 

Uw belangrijkste voordelen:

  1. Voordelig proberen: Als de plaswekker voor u onbekend terrein is, en u heeft vraagtekens bij de werking ervan, kunt u bij ons deze voordelig proberen om ervaring op te doen.
  2. Voordeligste oplossing bij snel resultaat: Gelukkig zijn er veel positieve gevallen waarbij de training binnen een paar maanden succesvol is afgerond. Huren is dan altijd voordeliger dan kopen.
  3. Gespreide betaling: Hierdoor hoeft de aanschafprijs niet in 1 keer te worden betaald.
  4. Zekerheid van een maximale huursom: Elk individu is anders en aan de looptijd van de plaswekker training kunnen geen garanties worden gegeven. Maar mocht de training onverhoopt minimaal 3 maanden duren, heeft u de mogelijkheid de plaswekker te kopen voor € 50 (en € 20 voor het trilelement). Hierdoor zit er een plafond op de huurkosten en weet u wat u maximaal kwijt bent.
 

Spelregels

  • Van de huur–koop regeling kan gebruik worden gemaakt, nadat u de plaswekker en/of het trilelement voor minimaal 3 volle maanden heeft gehuurd en alle facturen heeft voldaan.
  • Indien u van deze regeling gebruik wenst te maken, dient u zelf met Urifoon contact op te nemen (telefoon: 0297 – 760 001).
  • De overnamekosten van de plaswekker zijn € 50. Het trilelement kost bij overname € 20. De betaling vindt in ieder geval met de openstaande borg plaats.
  • De kosten van de huurperiode langer dan 3 maanden worden niet bij overname van de plaswekker verrekend. Dus indien u in maand 6 besluit de plaswekker toch te kopen, dient u tevens de huurkosten over de maanden 4 en 5 te betalen.
  • Bij overname schaft u de plaswekker aan, die op dat moment in uw bezit is.

Klik hier om een huur plaswekker te bestellen.