Plaswekkertraining | Effectief tegen bedplassen | Urifoon

Vanaf 1954 heeft Urifoon zich gespecialiseerd in droogbedtraining tegen bedplassen met behulp van de plaswekker. Sindsdien zijn duizenden kinderen verlost van dit vervelende probleem.

Het succes van Urifoon

Het succes van de Urifoon plaswekker training tegen bedplassen zit in de kwaliteit van onze producten gecombineerd met onze persoonlijke professionele begeleiding. Omdat bijna alle producten in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd, kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze gebruikers. Wij bieden een groot assortiment plaswekkers met verschillende toepassingsmogelijkheden zodat elke mogelijke gebruiker effectief het bedplassen kan tegengaan.

Alleen bij Urifoon vindt u zo'n breed assortiment plaswekkers die u kunt huren of kopen!

Producten waar goed over is nagedacht

De Urifoon plaswekkers zijn gemaakt van sterke materialen waarin het weksysteem goed en veilig is ingebouwd. Het kan niet door kinderen worden opengemaakt. De plaswekkers zijn door hun vorm en design goed schoon te maken en passen probleemloos naast ieder bed.
De speciale Urifoon broekjes zijn uniek. Het zijn normale onderbroekjes. Alleen heeft Urifoon hier een speciale vochtsensor in verwerkt. De broekjes kunnen normaal worden gewassen volgens het meegeleverde wasvoorschrift en zijn verkrijgbaar in de meest courante confectiematen voor zowel jongens als meisjes.

 

Lees ook:

- Het plaswekkerpakket tegen bedplassen

- De plaswekkertraining

- Onze plaswekkers

- Plaswekker huren

- Tijdsduur plaswekkertraining

- Het succes van Urifoon

- Wanneer Urifoon (nog) niet

- Scorekaart