Plaswekker huren

De levensduur van een plaswekker is veel langer dan de looptijd van een plaswekkertraining. Daarom is huren een duurzame oplossing. Maar ook een flexibele oplossing, want de huur is dagelijks opzegbaar en kost € 1 per dag. Huren is handig om de werking en het effect van de plaswekker te testen. Zo kunt u ervaren of deze methode uw zoon of dochter helpt van bedplassen af te komen. Heeft de plaswekkertraining snel effect? Dan is huren bovendien de goedkoopste oplossing. Duurt de training langer dan 3 maanden? Dan kunt u de gehuurde wekker alsnog voordelig aanschaffen. Zo zit er altijd een plafond op de huurkosten, wel zo prettig! Urifoon biedt als enige in Nederland deze unieke huur-koopregeling.

Plaswekker kopen | Huur-koopregeling voor plaswekkers | Vergoedingen van zorgverzekeraars

Filter soort plasprobleem
Filter soort slaper
Filter producten

Waarschijnlijk bent ook u zich aan het oriënteren of u en uw kind met een plaswekker willen trainen om van het bedplassen af te komen en welke dan het beste bij uw kind past. Naast welk model plaswekker heeft u nog een keuze te maken. Wilt u een plaswekker huren of kopen?

De voordelen van het huren van een plaswekker

Een plaswekker huren biedt veel voordelen:

  1. U kunt zo het meest voordelig proberen of de plaswekker training iets voor uw kind en u is. Merkt u dat uw kind er bijvoorbeeld nog niet klaar voor is, dan stuurt u de plaswekker gewoon retour.
  2. Huren is duurzaam. De levensduur van de plaswekker is veel langer dan de gemiddelde duur van een training. Dus als u geen andere kinderen heeft die eventueel van de plaswekker gebruik gaan maken, is een plaswekker huren verstandiger voor het milieu.
  3. Als de training sneller dan gemiddeld verloopt, is een plaswekker huren voordeliger dan kopen. Natuurlijk geen zekerheid, maar wel een interessante bijkomstigheid.
  4. Als u al voor een Contessa plaswekker wilt gaat, is huren eigenlijk kopen op afbetaling. Na 3 maanden huur heeft u namelijk de interessante optie de plaswekker over te nemen (onze huur-koop regeling). 
  5. Heeft uw kind last van een terugval en wilt u de plaswekker training weer oppakken, maar de plaswekker is niet meer in uw bezit? De ervaring leert dat bij een terugval de plaswekker relatief kort kan worden gebruikt om weer van het bedplassen te zijn verlost. De plaswekker huren is dan de meest logische keuze.

 

De sensorbroekjes moeten wel worden gekocht!

Bij de Urifoon plaswekker moeten altijd de bijbehorende sensorbroekjes worden gebruikt. U kunt begrijpen dat deze om hygiënische redenen alleen kunnen worden gekocht en niet kunnen worden gehuurd.

Wat zegt uw zorgverzekeraar?

Helaas kunnen wij hier geen eenduidig antwoord opgeven. De plaswekker wordt niet door de basis verzekering vergoed. Als u aanvullend bent verzekerd komt u mogelijk voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Hierbij kan de zorgverzekeraar bepaalde voorwaarden stellen. Ook hebben zij bepaald of u de plaswekker kunt huren of alleen kunt kopen. Klik hier en ga door naar uw zorgverzekeraar om alles hierover te weten te komen.