Plashorloge / Medicijnhorloge U7 met 7 alarmmomenten
6 reviews - Schrijf een review
op voorraad
10-20 dagen
Tijdens de plaswekkertraining is het belangrijk dat er gedurende de dag frequent wordt plast. Het houdt de blaas ontspannen. Dit horloge helpt uw kind herinneren verspreid over de dag naar de WC te gaan. Dit vergroot de kans op een succesvolle training.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 3 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video voor verdere uitleg en demonstratie van het horloge.

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 17 cm (dus niet geschikt voor kinderen)
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

TIP! Wilt u het bandje nog strakker zetten om te voorkomen dat het horloge af valt? In deze video leggen wij u uit hoe dit simpel kan worden opgelost.

Johan
Placed on 19 May 2021 at 20:50
Batterij is snel leeg helaas. Vaak opladen.
Voor de rest doet ie wat ie moet doen. Makkelijk in te stellen.
S
Placed on 01 March 2021 at 11:49
Werkt prima! De batterij gaat lang mee en het trillen is hard genoeg om me 's ochtends wakker te maken (ik gebruik het horloge als stille wekker, zodat mijn partner nog even door kan slapen). Nadelen zijn het niet zo fraaie design en de nogal felle verlichting van de cijfers. Maar al met al een fijn product voor een prima prijs.
Suzanne Den Hertog
Placed on 25 January 2021 at 14:48
Ik heb t horloge voor mijn zoontje gekocht maar t Kinderbandje is veel te groot voor die Kleine polsjes. Verder zeer tevreden over het product
Dea Groen
Placed on 25 September 2020 at 16:55
Dit horloge gekocht voor kleindochter die medicatie add gebruikt. Lastig om op school eraan te denken. Dit horloge helpt haar goed, op een onopvallende manier tegenover haar klasgenoten . We hebben haar niet vertelt dat het een plashorloge is. Dan zou ze het weigeren te gebruiken!. Misschien een andere benaming zou een goed idee zijn. Bv reminder match....tis maar een idee.
Marijke
Placed on 01 July 2020 at 14:33
Goed horloge! Trilt dusdanig dat mijn zoon hem niet kan negeren. Het geeft hem structuur qua toiletgang en de stappenteller motiveert hem ook nog eens om te bewegen. Super blij mee
Manon
Placed on 05 September 2019 at 13:23
werkt echt super goed voor mijn zoontje! Hij heeft er veel profijt van.
Geen specificaties gevonden