Plashorloge / Medicijnhorloge U7 oranje met 7 alarmmomenten
7 reviews - Schrijf een review
niet op voorraad
2 weken
Mooi en handig horloge voor mensen met een polsomvang van minimaal 17cm. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne oranje plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om mensen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Vooral geschikt voor volwassenen

Het bandje van dit horloge past om polsen van een minimale omtrek van 17 cm. Dit is voor veel volwassenen geen probleem, maar maakt het gebruik door jonge kinderen niet mogelijk.

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

7 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna minimaal 2 weken mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video een duidelijke demonstratie

Belangrijkste kenmerken

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • De instellingen zijn handmatig of via de computer eenvoudig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

Annika Steiginga
Placed on 18 December 2019 at 17:41
Prima horloge. Het bandje had alleen wel wat meer gaatjes kunnen hebben om hem strakker te maken. Voor mijn zoon is hij eigenlijk iets te los waardoor hij ‘m snel verliest.
Carla
Placed on 15 November 2019 at 14:50
Zoontje van net 6 problemen met zindelijkheid, gewoon te druk bezig en vergeten naar de wc te gaan. Horloge werkt prima, trilt en meneer gaat plassen. Ziet er ook nog leuk en stoer uit. Voor weinig geld goede oplossing
Kirsten verdonschot
Placed on 13 November 2019 at 15:36
Duidelijke instructies
Trilalarm werkt goed
Geluid alarm had iets harder gemogen
USB oplaadbaar prettig
Voor 5 jarige is bandje te groot
J. van Langen
Placed on 29 October 2019 at 11:05
Het horloge werkt prima en doet waar het voor bedoeld is. Enige nadeel is de batterij die vaak opgeladen moet worden.
Karin
Placed on 17 October 2019 at 15:04
Horloge werkt naar behoren, zoals de beschrijving. Helaas heeft het alleen niet altijd het gewenste effect. Wanneer mijn zoontje (5 jr) druk bezig is met spelen, zorgt hij dat het horloge stopt met trillen en gaat vervolgens weer verder met spelen. Wanneer hij thuis wat rustiger (zonder afleiding van andere kindjes) speelt, gaat hij wel naar het toilet. Verder zullen wij als ouders nog moeten wennen dat het horloge regelmatig opgeladen moet worden. Fijn is dat het horloge snel opgeladen kan worden.
Emilie
Placed on 18 September 2019 at 12:44
Ideaal, maar niet waterdicht:( voor kleinere kinderen dus vrij onhandig helaas...
doet wel goed zijn werk verder. Alleen eenmaal nat is het klaar:(
Margot
Placed on 07 October 2018 at 21:52
Handig en flitsend horloge! Trilt duidelijk wanneer het moet. En niet duur.
Geen specificaties gevonden