Plashorloge / Medicijnhorloge U7 groen met 7 alarmmomenten
8 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor mensen met een polsomvang van minimaal 17cm. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne groene plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om mensen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Vooral geschikt voor volwassenen

Het bandje van dit horloge past om polsen van een minimale omtrek van 17 cm. Dit is voor veel volwassenen geen probleem, maar maakt het gebruik door jonge kinderen niet mogelijk.

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

7 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna minimaal 2 weken mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video een duidelijke demonstratie

Belangrijkste kenmerken

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • De instellingen zijn handmatig of via de computer eenvoudig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

Lvs
Placed on 15 February 2022 at 17:25
Erg fijn horloge die onze dochter helpt haar te herinneren aan haar plasmomenten. Mooie uitkomst!
Wilma
Placed on 04 February 2021 at 17:35
Heel fijn makkelijk in gebruik ! Mijn zoon heeft hem altijd om en vind het fantastisch!
Joke
Placed on 03 March 2020 at 09:22
Het horloge kwam na 2 dagen met de post. Het functioneert naar behoren. Wat ik heel prettig vind is dat het horloge heel snel oplaad en de batterij dan weer een dag of 4 mee gaat. Zoonlief is er blij mee.
Karin Baars
Placed on 11 February 2020 at 22:30
Heel fijn horloge voor onze zoon van 4. Regelmatig vergeet hij in alle drukte om te gaan plassen. Dit horloge wijst hem er op subtiele wijze op dat het tijd is om even een toiletbezoekje af te leggen. Behalve dit pluspunt is het ook nog eens een stoer horloge met verschillende andere functies, zoals een stappenteller. Gemakkelijk in te stellen en ongeveer eens per 3-4 dagen even opladen.
Voor het eerst sinds maanden vieren wij 's avonds weer een feestje als de broek de hele dag droog is gebleven!
Ruben Verhoef
Placed on 31 January 2020 at 08:20
Handig in gebruik en direct resultaat
Monica Castillo Cuevas
Placed on 23 October 2019 at 23:33
Great product, simple and works perfectly! For our son is a big step forward to avoid accidents. We are completely satisfy with it!
Liesbeth Pak
Placed on 14 October 2019 at 09:57
Het horloge werkt prima en mijn zoon maakt er de blits mee. Minpuntje is dat hij wel vaak opgeladen moet worden (om de dag zéker). Er zat vrij snel een scheur in het bandje maar dat is direct opgelost door Urifoon door een nieuw bandje te sturen. Top!
Brenda
Placed on 07 October 2018 at 21:56
Even uitzoeken hoe het moet worden ingesteld, maar dat is maar 1 keer. Daarna genieten van de voordelen.
Geen specificaties gevonden