Plashorloge / Medicijnhorloge U7 grijs met 7 alarmmomenten
11 reviews - Schrijf een review
niet op voorraad
2 weken
Mooi en handig horloge voor mensen met een polsomvang van minimaal 17cm. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne grijze plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om mensen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Vooral geschikt voor volwassenen

Het bandje van dit horloge past om polsen van een minimale omtrek van 17 cm. Dit is voor veel volwassenen geen probleem, maar maakt het gebruik door jonge kinderen niet mogelijk.

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

7 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna minimaal 2 weken mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video een duidelijke demonstratie

Belangrijkste kenmerken

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • De instellingen zijn handmatig of via de computer eenvoudig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

Plashorloge
Placed on 18 February 2022 at 11:01
Wij gebruiken het voor een pillen alarm en werkt daar goed voor.
Placed on 23 May 2020 at 19:38
onopvallend, puls geeft prikkel tot aktie. handig hulpmiddel bij lichte dementie en incontinentie problemen.
Daisy
Placed on 09 March 2020 at 22:28
Wij hebben het horloge gekocht om onze zoon met ADHD zelf zijn medicatie te laten herinneren. Een stukje zelfstandigheid, wat heel belangrijk is.
Horloge is makkelijk in te stellen als je het onder de knie hebt. Allen licht het “scherm” niet op zoals omschreven staat in de beschrijving.
M.Karsowidjojo
Placed on 28 January 2020 at 17:11
Ik kan nu mijn medicatie netjes op de gewenste tijden innemen.Het instellen van het alarm is ook heel eenvoudig,werkt verder prima .De andere bijkomstigheden zijn niet noodzakelijk wel mooi meegenomen.Ik ben blij met deze aankoop.
M.Karsowidjojonetjes op de gewenste tijden innemen
Placed on 28 January 2020 at 17:08
Ik kan nu mijn medicatie netjes op de gewenste tijden innemen.Het instellen van het alarm is ook heel eenvoudig,werkt verder prima .De andere bijkomstighedenzijn net noodzakelijk wel mooi meegenomen.Ik ben blij met deze aankoop.
M Oosterloo
Placed on 21 January 2020 at 12:46
Fijn dat er 7 alarmen op zitten. Laad snel op. Trilalarm is fijn (valt niet op/ is niet storend tijdens de les op school)
Enige minpunt is dat het niet via pc in te stellen is (gebruiken dagelijks 2 polsbandjes)
X
Placed on 20 January 2020 at 20:46
Handig horloge, makkelijk in gebruik
Hadassa
Placed on 30 October 2019 at 21:37
Wij zijn erg tevreden over het plashorloge. Wij gebruiken dit horloge voor onze zoon van zes jaar. Hij heeft nog met enige regelmaat een plasongelukje en het trilalarm herinnert hem eraan om naar de wc te gaan. Hij vindt het zelf ook fijn om te gebruiken. Ook vindt hij de extra functie van de calorieën die worden bijgehouden cool en laat ons regelmatig weten hoeveel calorieën hij al verbrand heeft. Gelukkig leid hem dit niet af van de functie van het horloge.
Wat wij wel een minpunt vinden, is dat we een stukje van het horloge af hebben moeten knippen om hem passend te maken voor zijn (smalle) pols. Het zou fijn zijn als het bandje ook in kindermaten verkrijgbaar is.
De Groot
Placed on 27 December 2018 at 15:47
Het is op zich een mooi horloge, maar wel met een paar minpuntjes:
1. Het horloge moet elke dag op de lader, doe je dat niet, dan kun je het volledig opnieuw instellen.
2. Instellen gaat lastig. Er zou een ondersteunend programma voor op de pc bij zitten, deze doet het niet. Het moet dus handmatig met de kleine knopjes op het horloge zelf....
3. Helaas schiet het horloge bij (ruig) spelen los uit zijn bandje. Wij zijn hierdoor al een horloge kwijt geraakt op het schoolplein. Dus naast losse bandjes zou het ook fijn zijn om losse horloges te kunnen aanschaffen. Ik heb nu een paar onbruikbare bandjes in de kast liggen zonder horloge.
4. Er zouden meer alarmen in mogen. De hoeveelheid nu is wat krap.

Pluspunten:
1. Betaalbaar
2. Nieuwe bandjes verkrijgbaar en verwisselbaar.
3. Ziet er niet direct uit als horloge, onopvallend.
Marie Louise
Placed on 07 October 2018 at 21:46
Handig en betrouwbaar. En ook nog goedkoop. Had ik eerder moeten ontdekken.
Frans Wilders
Placed on 13 September 2018 at 12:33
Horloge doet wat het moet doen. Instellen is lastig en gaat niet met de gedownloade software. Deze werkt niet. De batterij is vrij snel leeg. Verder een goed product maar de service van Urifoon kan beter. Op vragen via email geen reactie.
Op emails geen antwoord gekregen.
Geen specificaties gevonden