Plashorloge / Medicijnhorloge U7 blauw met 7 alarmmomenten
34 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor mensen met een polsomvang van minimaal 17cm. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne blauwe plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om mensen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Vooral geschikt voor volwassenen

Het bandje van dit horloge past om polsen van een minimale omtrek van 17 cm. Dit is voor veel volwassenen geen probleem, maar maakt het gebruik door jonge kinderen niet mogelijk.

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

7 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna minimaal 2 weken mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video een duidelijke demonstratie

Belangrijkste kenmerken

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • De instellingen zijn handmatig of via de computer eenvoudig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

Gerda janssen-hermsen
Placed on 01 November 2021 at 18:59
Ik heb horloge gekocht voor mijn kleindochter zodat ze niet vergeet wanneer zij haar medicijnen in moet nemen. Ze krijgt het pas met Sinterklaas. Ik kan daarom nog niet vertellen of het werkt maar de horloge ziet er prachtig uit en gemakkelijk op te laden met kabel gsm telefoon.
Do
Placed on 13 August 2021 at 16:32
Geweldig product. Helpt echt op tijd te gaan plassen. Kinderen vinden het ook leuk en het is een mooi horloge. Helpdesk biedt goede service!
Liesbeth Moerman
Placed on 01 August 2021 at 00:05
Makkelijk in gebruik en gaf net het laatste zetje om in de nacht ook droog te blijven, door overdag op tijd een seintje te krijgen om naar het toilet te gaan. Snelle levering!
Mandy
Placed on 29 March 2021 at 18:23
Qua de alarmtijden en werkelijk naar het toilet gaan dan gaat fantastisch! Enige flinke minpunt vind ik dat het klokje er snel uitvalt. En we dus al 3x het klokje bijna kwijt waren.
Esther
Placed on 22 February 2021 at 20:18
Heel fijn horloge. Wij gebruiken hem voor ons zoontje om op tijd naar de wc te gaan. Tijden zijn heel makkelijk in het horloge te zetten. Het bandje was te groot maar zelf een extra gaatje gemaakt zodat hij wel past. Aanrader!
Kelly
Placed on 19 February 2021 at 20:59
Prima horloge voor mijn zoontje ter herinnering naar het toilet te gaan.
Batterij is op het laatst wel ineens snel leeg.
Carlijn van den Acker
Placed on 26 January 2021 at 11:30
Het werkt fantastisch voor mij als wekker. Ik ben slechthorend en dit helpt mij (en mijn partner omdat hij niet wakker wordt van de trillingen)
Wel vind ik het zetten van de alarmen vrij lastig, maar dat is waarschijnlijk ook als beveiliging zodat kinderen het niet zelf kunnen aanpassen.
Wel een aantal minpuntjes, al weerhoudt dat het horloge er niet van om het wek-doel te bereiken:
Het bandje vind ik lastig dicht te doen
Er is (m.i.) geen indicatie voor de batterijduur, dus het horloge moet je zelf op tijd aan de lader hangen.
De verlichte cijfers vind ik wazig, het lijkt alsof de led-lampjes dusdanig fel zijn, dat het licht ook buiten de juiste vakjes van de cijfers schijnt.
A. Lagerweij
Placed on 07 October 2020 at 11:47
Onze dochter vindt het heel fijn om dit horloge / wekker te gebruiken. Ze heeft zo meer eigen controle en er is nu minder strijd om haar te laten plassen. Vanuit onze ervaring een echte aanrader!
Miriam van Oostveen
Placed on 02 July 2020 at 11:46
Gekocht voor mijn zoontje van 4 om hem te helpen met zindelijkheid. Horloge is helaas niet (spat)waterdicht. Maar bij handen wassen onvermijdelijk dat het horloge nat wordt en dus na 3 dagen gebruik helaas al problemen met uurwerken.
Bandje wel erg prettig voor kinderen...
Miriam van Oostveen
Placed on 02 July 2020 at 11:44
Gekocht voor mijn zoontje van 4 om hem te helpen met zindelijkheid. Horloge is helaas niet (spat)waterdicht. Maar bij handen wassen onvermijdelijk dat het horloge nat wordt en dus na 3 dagen gebruik helaas al problemen met uurwerken.
Bandje wel erg prettig voor kinderen...
Elise Everding
Placed on 12 March 2020 at 20:39
Mijn zoon heeft het horloge nu een paar weken. Het is even uitzoeken hoe je hem moet instellen en hoe hij werkt.
Mijn zoon wordt om de 2 uur gewaarschuwd, doordat het horloge dan gaat trillen. Maakt dus geen geluid, wat fijn is op school. We zijn er heel blij mee!
Reactie Urifoon: Dank voor uw reactie. Behalve de instelinstructie in de gebruiksaanwijzing hebben wij op onze site www.urifoon.nl bij de U7 horloges en onder het kopje 'filmpjes' ook een filmpje waarin het horloge stap voor stap wordt ingesteld. Veel draagplezier toegewenst!
P. Bezuidenhout
Placed on 17 February 2020 at 13:46
Horloge ziet er goed uit, mijn dochter vindt hem mooi. Ik had gehoopt dat zij wakker zouden worden, maar helaas slaapt zij te diep.
Kelly Schaareman
Placed on 04 February 2020 at 14:19
De horloge is voor mijn zoontje van 4 jaar. Wat ik erg vervelend vind is dat het bandje echt veel te groot is! Ik zou erg graag een bandje hebben voor kinderen. Nu pas ik het bandje zelfs op de kleinste stand. Misschien hebben jullie daar al iets voor, want dan hoor ik dat graag!
Kim
Placed on 28 January 2020 at 14:57
We zijn zeer tevreden over het horloge. Helaas negeert ons zoontje het trilsignaal vaak op school. Thuis werkt het wel prima voor ons.
We hebben wel twee gaten bij moeten laten maken omdat hij te groot voor mijn zoontje is. Hij is 5,5 jaar oud.
Babette Koelemaij
Placed on 24 January 2020 at 14:27
Mijn dochter gebruikt het horloge om 2x per dag herinnerd te worden aan het innemen van de medicijnen. Het horloge is makkelijk in te stellen. Werkt goed en subtiel en ze draagt het met plezier. De batterij is redelijk snel leeg, vandaar 4 sterren.
Hanneke Salzmann
Placed on 09 December 2019 at 15:18
5 sterren voor het horloge, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
MAAR 10 sterren voor jullie service, niets dan lof voor jullie vriendelijkheid, begrip en snelheid waarmee op mijn verzoek om hulp is gereageerd.
Diana
Placed on 08 December 2019 at 09:09
M'n zoon vind hem erg stoer en reageert er goed op. Jammer dat de functie bij het draaien van de pols, waarbij de tijd oplicht niet functioneert. Ook de stappenteller doet soms raar zegt hij
Liesbeth
Placed on 26 November 2019 at 18:56
Mijn kind had gemiddeld 4 keer per dag een natte broek. Ik was eerst sceptisch, maar heb toch het horloge aangeschaft. En met succes! Hij heeft geen ongelukjes meer gehad en vindt het erg fijn dat wij niet meer steeds vragen of hij naar het toilet moet.
Natasja mensen
Placed on 21 November 2019 at 18:45
Horloge werkt prima..
Bandje is fragiel. Na 2 dagen dragen was het stuk. Wel netjes een nieuwe opgestuurd gekregen..
Amanda
Placed on 13 November 2019 at 18:22
Werkt zoals het werken moet. Alleen zou een kleinere band wel fijn zijn. En het horloge gaat er met spelen nog wel eens uit. Misschien ook omdat hij niet zo strak zit. We hebben er al gaatjes bijgemaakt. Maar het bandje is als nog te ruim.
Kizzy wuyts
Placed on 12 November 2019 at 16:38
De plashorloge is de oplossing voor onze zoon zijn probleem. Hij wacht vaak veel te lang om naar toilet te gaan dankzij de horloge geen ongelukjes meer.
Miranda Annen
Placed on 31 October 2019 at 20:33
Prima horloge.
min puntje - er zitten te weinig gaatjes in het bandje voor een kinderpols
plus puntje - m'n zoontje gaat keurig naar de wc (omdat het horloge weet wanneer hij moet ;) )
Gabi van de koevering
Placed on 31 October 2019 at 18:57
Mijn zoontje gaat heel netjes naar de toilet als horloge af gaat. Hadden van mij nog wat meer alarmen op mogen zitten. Heb het horloge om het uur staan om mee te beginnen dus dat is van 9 uur sochtends tot 15 uur... verder heel tevrede.
Peters
Placed on 20 October 2019 at 20:04
Hij is erg groot voor een dunne kinderpols. Zelfs met extra gaatjes sluit hij niet heel erg goed aan. Maar voor de reden waarom hij is aangeschaft, ondersteunen bij het op tijd gaan plassen, is hij functioneel.
Romy
Placed on 09 October 2019 at 16:42
Het wordt bij ons gebruikt door onze dochter als geheugensteuntje om te gaan naar de wc om te poepen. Het werkt goed geen andere kinderen merken er van in de klas door het trillen. Echter wel jammer dag het bandje zo groot is en kleiner gemaakt moet worden door het af te knippen
Singel
Placed on 09 October 2019 at 12:09
Zou iets meer gaatjes bij mogen, voor de rest een prima horloge.
Kirsten Dors
Placed on 30 August 2019 at 07:49
Fijn horloge, maar het bandje is niet op kinderen afgestemd, veel te lang.
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Maartje Van broekhoven
Placed on 23 August 2019 at 14:04
Bandje gaat makkelijk los
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Tamara Stoop
Placed on 19 August 2019 at 18:02
Leuk horloge, makkelijk in te stellen en een goede tril die je door een jas heen voelt. Een groot minpunt is dat de batterij elke dag opgeladen moet worden en dat het klokje zelf makkelijk te verliezen is tijdens het spelen.
Anoniem
Placed on 07 August 2019 at 12:23
Mijn dochter van 7 gebruikt dit horloge.
Het bandje is vrij groot voor een kinderpols, met extra gaatje erbij kan het net passend gemaakt worden.
De batterij duur valt mij erg tegen, na 1,5 dag valt hij opeens uit ondanks dat de batterij op 45% staat. Wij laden het horloge daarom iedere avond op.

Maar het horloge werkt wel zoals wij hadden gehoopt, het alarm staat iedere 2 uur ingesteld om overdag een ritme te creëren. Hierdoor gaat mijn dochter zelfs tijdens het spelen steeds op tijd naar het toilet.
Ongelukjes zijn nu verleden tijd!
Jocelyn Hordijk
Placed on 25 January 2019 at 09:04
Het bandje is zo gigantisch lang dat het eigenlijk niet geschikt is voor een kinderarm. Als we hem aan doen moet hij over zijn kleren aan en dan zelfs is hij nog groot.
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Jeanette
Placed on 07 October 2018 at 22:01
Erg handig en veel goedkoper dan de alternatieven. Daarbij een blij kind met minder ongelukjes
Joke
Placed on 07 October 2018 at 21:39
Wat een uitkomst! Mijn zoon van 7 heeft sinds dit horloge geen plasongelukjes meer gehad. Erg blij mee
S. de Vries
Placed on 06 June 2018 at 09:48
Onze zoon is blij met het horloge, op aanraden van de plaspoli. Stoer uiterlijk en makkelijk instelbaar.
Geen specificaties gevonden