Plashorloge / Medicijnhorloge U15 zwart met 15 alarmmomenten
16 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€34,95 €29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

15 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Horloge is geschikt voor kinderen en volwassenen

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. 

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

Video met een duidelijke demonstratie van de U15

Belangrijkste kenmerken

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade).

Heino
Placed on 03 October 2022 at 20:40
Wij zijn heel tevreden over het plashorloge. Het helpt onze zoon om naar de wc te gaan, waardoor er veel minder ongelukjes plaatsvinden. Het horloge ziet er mooi uit en was met de handleiding gemakkelijk in te stellen.
romke
Placed on 15 September 2022 at 20:24
helaas kan ik niet tegen het bandje. bestaat hier ook een antialergeen bandje voor? horloge werkt super.

Reactie Urifoon: het U15 horloge heeft alleen een siliconenbandje in diverse kleuren. Het Mini Vibra Lite horloge heeft verschillende bandjes, o.a. van klittenband en lederlook zonder siliconen. Dit is een kinderhorloge, dus niet geschikt voor de allergrootste polsomvang, maar dit zou een goed alternatief kunnen zijn.
Nina
Placed on 21 March 2022 at 17:13
Snel ontvangen, product werkt zoals verwacht en helpt mijn kind.
Rene
Placed on 22 September 2021 at 11:14
Horloge werkt prima, echt handig dat onze dochter er 8x per dag aan herinnerd wordt om te gaan plassen. Doordat het horloge trilt, merkt onze dochter het maar anderen merken/horen het niet.
Het instellen is, ondanks de extra handleiding, wel echt een flinke klus. Werkt weinig intuïtief.
Ruben
Placed on 22 April 2021 at 23:34
Handig horloge, alleen het instellen is even een dingetje.
Iets duidelijker handleiding bij horloge zou handig zijn.
Wel een duidelijke uitleg via you tube filmpje.
Simon de Grave
Placed on 21 April 2021 at 08:57
Goedemorgen, ik gebruik het horloge als alarm voor mijn inname van medicijnen. Door drukte op het werk schoot dat er nogal wel eens bij in. Ik heb Parkinson en het helpt mij om op tijd mijn medicatie te nemen. Een set aan extra bandjes zou welkom zijn. Verder een prima product.
Zhila Fazili van Zand
Placed on 14 April 2021 at 17:53
Goed product, werkt goed.
esther
Placed on 12 December 2020 at 11:29
zeer goed werkend plashorloge. mijn zoon voelt hem trillen op de momenten dat wij hem ingesteld hebben en gaat dan naar t toilet. Niemand in de klas heeft door dat er een alarm afgaat. Het werkt echt super!!!
Anja
Placed on 10 November 2020 at 07:56
Werkt perfect, makkelijk in gebruik
A
Placed on 08 October 2020 at 22:50
Fijn horloge. Doet wat hij moet doen. Heel handig! En ziet er ook niet uit als plashorloge. Want meerdere leeftijdsgenoten wilden hem ook wel hebben.
Laar
Placed on 05 August 2020 at 15:07
Duidelijk horloge voor ons kind. Minpunten zijn dat de handleiding zeer beknopt is en dat je alles opnieuw moet instellen als het horloge niet op tijd opgeladen is.
hill
Placed on 20 July 2020 at 16:32
fijne band, makkelijke usb stick, snelle oplaad, lastig instellen maar een uurtje voor nemen
Dan Wisse
Placed on 08 July 2020 at 13:36
Een goed horloge met een fijn alarm functie!
Carola Slings
Placed on 26 June 2020 at 17:56
Na 2 jaar een ander type te hebben gebruikt overgestapt en wederom geen spijt dit type heeft meerdere alarm momenten wat heel prettig is.
irene staat
Placed on 09 March 2020 at 16:02
het horloge bevalt goed (ik gebruik het als coach om mij een seintje te geven dat de tijd die voor het coachgesprek staat bijna op is). wat niet goed beviel was de gebruiksaanwijzing. die was zo sumier dat ik jullie klantenservice moest bellen om mij uit te leggen hoe ik het horloge kan instellen. Ik ben vrij handig met in te stellen apparaten, maar deze handleiding is zo sumier dat je instructies mist om te snappen hoe het werkt. Het horloge zelf bevalt goed en werkt goed.
Jan van der broek
Placed on 04 March 2020 at 17:58
Trillingen zijn moeilijk in te stellen. Voor de rest een goed horloge met leuke toevoegingen als een stappen en calorie meter.
Geen specificaties gevonden