Plashorloge / Medicijnhorloge U15 rood camouflage met 15 alarmmomenten
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€34,95 €29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne rood camouflage gekleurde plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

15 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Horloge is geschikt voor kinderen en volwassenen

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. 

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

Video met een duidelijke demonstratie van de U15

Belangrijkste kenmerken

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De (tijds)aanduidingen zijn in roze, dus dit horloge is vooral geschikt voor meisjes
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade).

Eveline Tebbens
Placed on 22 February 2023 at 19:22
Mooi horloge en perfect voor meerdere alarmen
Carola
Placed on 15 December 2022 at 21:41
Absoluut een dikke 10!
ALLES geprobeerd rondom zindelijk worden, poep/plas poli ziekenhuis, stikkers plakken, boos worden, niet boos worden etc.
Wasmand puilde uit van een plas ongelukjes. En toen… ging ze bijna naar school… nog ging het heel vaak mis ! Het leek wel alsof ze de radar mist om te gaan plassen. Oké nou dan maar een plashorloge (licht sceptisch) maar wauw wat een geniale zet, nu 2 weken in gebruik: 0 ongelukjes! Ze gaat trouw wanneer het alarm gaat. Ze drinkt beter, poept ook beter, is vrolijker en zoals ze zelf zegt: ze stinkt niet meer naar plas! Op school voelt ze ook geen schaamte om op te staan als haar horloge af gaat. Ook haar omgeving, is positief verrast hoe goed dit horloge z’n werk doet! Echt top!
MP
Placed on 20 September 2022 at 12:55
Heel erg blij mee onze 4 jarige dochter komt nu droog uit school! Handig in gebruik
Elisabeth
Placed on 29 September 2020 at 23:57
De horloge doet wat het moet doen, mijn dochter heeft nog geen ongelukjes weer gehad. En het horloge ziet er stoer uit
Astrid Van Der Voort
Placed on 03 July 2020 at 14:48
Functioneel horloge, door de camouflage vlekken is de tijd slecht te lezen en sluiting gaat erg makkelijk los!
Denise
Placed on 25 June 2020 at 21:33
Horloge ziet er geweldig leuk uit en doet het prima, er zijn genoeg alarmmomenten en het is ook duidelijk voelbaar op de pols. Helaas liet het bandje in eerste instantie snel los tijdens het spelen maar als het bandje andersom wordt vastgemaakt blijft het beter zitten. Achteraf gezien had ik liever een horloge met traditionele sluiting gekozen!
Marjolein
Placed on 11 June 2020 at 16:59
Horloge alarmen werken prima, wel lastig in te stellen. Hier moet je echt even de tijd voor nemen. Gebruiksaanwijzing blinkt niet uit in duidelijkheid.
Van Wageningen
Placed on 08 June 2020 at 17:38
+ Mooi horloge
+ trilt discreet
- alarmen instellen kost best veel tijd
- Als batterij leeg is moet alles opnieuw ingesteld worden
- Polsbandje is van slechte kwaliteit. Is na 3 weken al stuk
x
Placed on 23 May 2020 at 20:28
Leuk horloge, doet het goed, maar het zou handig zijn als ons kind de trilfunctie niet onmiddellijk kon uitzetten (en dus negeren) of de instellingen kon wijzigen.
Geen specificaties gevonden