Plashorloge / Medicijnhorloge U15 paars met 15 alarmmomenten
15 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€34,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Sophie
Placed on 02 September 2021 at 14:10
Mijn dochter heeft deze plashorloge met succes in gebruik. Hij is mooi, subtiel, alleen zij voelt het getril en je hoort er niets van. Een perfecte keuze om aan de plasmomentjes te laten herinneren. Heeft inmiddels sinds ze deze horloge heeft bijna geen natte broeken meer.
Anoniem
Placed on 06 July 2021 at 08:10
Tevreden met het horloge! Gekocht voor mijn dochter die moeite heeft om in de waan van de dag er aan te denken dat zij naar de WC moet. Makkelijk in te stellen en gebruiksvriendelijk. Batterij gaat lang mee. Mijn dochter vindt de stappenteller het leukste ;)
Melissa
Placed on 28 May 2021 at 09:59
Hele fijne horloge
Sindsdien kan me dochter zelfstandig naar de wc. Instellen spring hij elke keer snel terug maar werkt prima!
Sofie Teugels
Placed on 31 March 2021 at 11:40
Plashorloge doet het zeer goed. Enkel is het polsbandje niet van de gewenste kwaliteit.
Het lusje is reeds is de eerste week gebroken waardoor het bandje nu met een elastiek worden vastgebonden zodat het niet afvalt.
Spijtig dat het horloge niet via een signaal afgeeft dat de batterij bijna leeg is
Nynke
Placed on 22 January 2021 at 16:58
Echt een fantastisch product. Hadden we veel eerder moeten kopen. Het gaat meteen goed en geen discussies meer, omdat het horloge het signaal geeft. Ook een aanrader de plaswekker voor s nachts. Onze dochter gaat nu zelfstandig s nachts naar de toilet en heeft de plaswekker niet meer nodig. Echt een wonder.
Inge
Placed on 11 January 2021 at 19:55
Prima horloge voor onze 4 jarige dochter!
Past goed om haar pols en de batterij houdt het langer dan 5 dagen vol met 5 ingestelde plasmomenten op een dag.
Julianne
Placed on 11 December 2020 at 09:23
Zeer tevreden! Makkelijk in gebruik en het geeft mijn kind (7) houvast in de toiletgang. Ook minder belasting voor juf. Na een aantal weken gebruik was er al resultaat te zien en is het aantal natte/vieze broeken ruim gehalveerd.
Kim Blatter
Placed on 31 August 2020 at 20:16
Wat een fijn hulpmiddel. Voor het eerst sinds 2 jaar lukt het mijn dochter om op school op tijd naar het toilet te gaan. De verantwoordelijkheid ligt nu meer bij haar, met hulp van het horloge. Zo doet zij succes ervaringen op.
Robin van Mourik
Placed on 14 June 2020 at 10:44
Het horloge is een hele prettige ondersteuning voor ons kind. De gebruikerstijd is lang met enkele dagen en de horloge ziet er mooi uit.
Het horloge schiet wel erg makkelijk los (de pin in de band) en dit gebeurt dagelijks meerdere keren. Ik vind dat erg vervelend voor mijn dochter van 6. Volgens mij was dit al bekend bij jullie maar er is geen actie (neem ik aan) op ondernomen om dit probleem op te lossen met bv extra clip. Wellicht dat deze reactie daar verandering in brengt want in de kern is het een mooi product die een veel betere beoordeling kan krijgen als dit opgelost kan worden. Met goede band/verbinding is het gewoon 5 sterren.
P Lammers
Placed on 13 May 2020 at 10:28
We hebben het plashorloge voor onze dochter aangeschaft. Zij is vaak zo geconcentreerd aan het spelen dat ze niet voelt/ merkt dat ze moet plassen. Hierdoor heeft ze geregeld ongelukjes. Elke keer als we haar herinneren aan het naar de wc gaan, levert dit strijd op. Nu ze het horloge gebruikt, gaat het veel beter. Ze wordt zelf herinnert aan het plassen en gaat dan ook naar de wc. Er zijn ruim voldoende alarmen in te stellen op een dag. Als het alarm af gaat, trilt het horloge. Als ze haar horloge om heeft, hoor je dit nauwelijks, maar zij voelt het wel goed. Het horloge is strak en mooi vormgegeven. Onze dochter heeft het idee dat ze gewoon een mooi horloge heeft met 'een geheimpje'. Hierdoor is de kans dat klasgenoten/ vrienden er iets negatiefs van vinden, veel kleiner. Dit stelt ons als ouders ook gerust. Nadeel is dat het horloge relatief makkelijk los gaat. Het valt dan niet meteen af, dus je verliest het niet, maar onze dochter komt met enige regelmaat vragen of we haar horloge weer vast kunnen doen. Als dit verbeterd zou worden, zouden we 5 sterren geven.

Al met al vinden we het Plashorloge zeker een aanrader voor kinderen die geregeld een ongelukje hebben doordat ze niet voelen dat ze naar de wc moeten gaan/ niet de tijd ervoor nemen.
Amanda
Placed on 02 May 2020 at 06:55
De sluiting laat vaak los en is voor het kind lastig zelf dicht te maken. Waardoor je als ouder/juf steeds het bandje opnieuw moet vastmaken.
Maar een echt nadeel vind ik, wanneer de batterij leeg is en het horloge is hierdoor uitgevallen, dan ben je alle alarmdata kwijt en moet je alles weer opnieuw instellen.
Suzanne
Placed on 29 April 2020 at 11:11
Goed horloge handig in gebruik en mooi design
Peter Bunschoten
Placed on 23 April 2020 at 11:22
Het horloge is een prima oplossing om te zorgen dat je kind naar de wc gaat. Echter is het niet de oplossing voor het kind om te ‘leren’ voelen wanneer je echt naar de wc zou moeten.
Marisca van Duuren
Placed on 20 March 2020 at 08:09
Werkt erg goed. Wij noemen het geen plashorloge, maar een kriebelhorloge. Onze dochter is net 5 jaar. Hij is nog wel wat ruim om haar pols
Marieke
Placed on 11 March 2020 at 17:04
Heel handig horloge! Bij 4 alarmen per dag gaat het horloge bijna 2 weken mee op 1 lading!
Opladen heel makkelijk in de pc.
Het horloge draagt fijn en is ook heel geschikt voor een dunne kleuter pols.
Het instellen van de alarmtijden vergt enige oefening maar daarna is het zo gepiept. Handig dat je kunt zien hoeveel % de batterij is.
Geen specificaties gevonden