Plashorloge / Medicijnhorloge R16 zwart met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
22 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen! De maximaal 16 tril- of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€42,95 €39,50
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole zwarte plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

16 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!

Video met een duidelijke demonstratie van de R16

Belangrijkste kenmerken

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Patricia
Placed on 30 June 2022 at 18:08
Mijn zoon is erg blij met zijn horloge.
De horloge ziet stoer uit.
Het heeft even geduurd voordat ik de horloge had ingesteld maar als je het een keer weet gaat het snel.
Ook top service er zat een kleine beschadiging op de horloge heb meteen foto doorgestuurd en er werd de dag erna telefonisch contact opgenomen en meteen een nieuwe kosteloos opgestuurd.
Marije Droogendijk
Placed on 09 August 2021 at 11:53
aangeschaft omdat zoonlief vaak vergeet te plassen en dan te laat is. Het horloge helpt hem om regelmatig na te denken over plassen. In het begin ging hij alleen als het horloge trilde, maar na 2 dagen had hij door dat je altijd tussendoor mag, maar dat je er regelmatig over na moet denken. Fijn horloge!
iwan horstman
Placed on 02 August 2021 at 11:08
De horloge is makkelijk in te stellen, was in 10 minuten klaar. Hij trilt echt enorm hard. Het geluid weet ik niet dat gebruiken wij niet. Alleen jammer dat het bandje zo snel kapot was maar dat hebben ze heel goed opgelost kreeg zo een nieuwe opgestuurd met 1 simpel telefoontje
Ellen
Placed on 11 June 2021 at 21:24
Heel leuke horloge voor ons dochtertje.
Even zoeken hoe alles ingesteld moet worden (staat wel in het boekje), en ze heeft haar ‘plas’hulp voor op school. Tot nu toe zeer tevreden, doet zijn werk prima.
Caroline
Placed on 29 April 2021 at 15:45
Ik zocht een horloge waarop meerdere alarmmeldingen per dag konden worden ingesteld. Het product voldoet hier aan. Het horloge is zeer geschikt voor een kind. Bandje en wijzerplaat zijn niet te groot.
Blij met deze aankoop.
Marijke
Placed on 12 April 2021 at 11:13
We hebben hem voor onze 9-jarige zoon gekocht om hem te herinneren aan zijn medicatie, 3 x per dag. Hij werkt prima, zit goed en de disco kleurtjes als hij afgaat zijn mooi. Het instellen is niet zo gebruiksvriendelijk maar als je het ritme van indrukken eenmaal doorhebt is het een eitje.

Reactie Urifoon: er zit een gebruiksaanwijzing bij het horloge, maar wij zullen ook nog een extra uitgebreide handleiding mailen waarop stapsgewijs de instelling wordt uitgelegd. Veel plezier van het horloge gewenst!
Cindy Heezius
Placed on 06 April 2021 at 12:31
Het horloge heeft bij ons ervoor gezorgd dat ons kind plaszindelijk is! Sinds het gebruik geen plasongelukjes meer.
Joyce van Dansik
Placed on 05 April 2021 at 18:18
Heel blij mee! Wij hebben het horloge gekocht als plaswekker voor onze zoon van 6,5. Hij vergeet steeds te plassen/poepen als hij druk aan het spelen is. We hebben het horloge nu 2 weken in gebruik en het gaat echt goed! Pluspunt is de trilfunctie met disco licht. Voordeel is ook dat er verder geen spelletjes e.d. Op het horloge zitten, dat leidt in de klas teveel af. Ik vind wel de behuizing wat fragiel, omdat je het klokje voor opladen eruit moet halen. Hopelijk blijft deze nog ff meegaan. Oplossing is een nieuw bandje natuurlijk. Horloge gaat een dag of 4 a 5 mee voor opladen.
Moniek
Placed on 29 March 2021 at 12:26
Top ding , mijn zoontje heeft niet meer in zijn broek geplast sinds hij het horloge heeft.
Simone
Placed on 04 March 2021 at 18:44
Top horloge. Helpt onze zoon goed onthouden om te gaan plassen. Ziet eruit als een gewoon horloge. Trilt hard waardoor hij er niet onderuit kan komen. Hij begint te lachen van het getril. Hij leert nu om regelmatig te gaan plassen. Heel blij mee.
Myrthe
Placed on 03 January 2021 at 21:49
In eerste instantie een super horloge, maar helaas in gebruik niet geschikt voor kleine kinderen. Het uurwerk raakt steeds los uit het bandje. Hierdoor is mijn zoon het uurwerk uiteindelijk kwijtgeraakt tijdens het spelen. Zonde van het geld! We hebben een ander model aangeschaft waarbij het horloge uit 1 deel bestaat.

Reactie Urifoon: Dank voor uw review. Een goede pasvorm is belangrijk bij een horloge. Alleen als er teveel druk staat op het siliconenbandje of er aan getrokken wordt kan het binnenwerkje eruit vallen. Een mogelijke oplossing kan zijn het vastlijmen van het binnenwerk. Wij hebben in dit geval na overleg toch aangeraden om te ruilen voor een ander model wat beter past bij de polsomvang. Wij hebben horloges in diverse modellen & maten en ruilen voor een ander model is zeker mogelijk in overleg.
Diana
Placed on 13 November 2020 at 11:35
Het horloge doet wat het moet doen, zoonlief vindt de lampjes geweldig! De handleiding zou wat duidelijk kunnen en het zou een grote plus zijn als er een screenprotector meegeleverd werd, het glas is groot en raakt (logisch bij kinderen) snel beschadigd.
AndreAna
Placed on 28 October 2020 at 15:06
Super oplossing voor zinnelijkheid wanneer je kind nog niet altijd zelf aan denkt! Eenmaal ingesteld werkt het super. Instellen had ietsje makkelijker gekund, maar ook dat lukte uit eindelijk .
Wendy
Placed on 01 October 2020 at 22:03
Het plashorloge is handig in te stellen. Ook voor mijn zoon is het handig in gebruik. Door 1x te klikken ziet hij hoe laat het is.
Als het alarm af gaat, trilt het horloge en komt er een leuke disco verlichting op het scherm.
Een minpunt vind ik dat het horloge snel los laat uit het bandje. Als hij hem om naar school heeft of voor het buiten spelen, kan hij hem daardoor snel verliezen.
H
Placed on 25 September 2020 at 15:35
Doet precies wat het beloofd: alarmsignaal of trillen op vooraf bepaalde tijden. Het geluid mag iets harder.
Suus
Placed on 31 August 2020 at 15:50
Super horloge. Metname de trilfunctie is geweldig. Buitenstaanders horen hem niet maar degene die hem om heeft voelt hem heel goed en er gaan discolampjes aan op het display (zo noemen wij dat). Allemaal knipperende kleurtjes te zien.
Mijn kind luistert er erg goed na en gaat wanneer hij af gaat. Vormgeving ziet er uit als een gewoon stoer horloge. Makkelijk te laden en zeer makkelijk in te stellen. Accu gaat ca 6 tot 7 dagen mee.
Nicole
Placed on 18 August 2020 at 08:50
Eenmaal ingesteld, fijn in gebruik, maar instellen is met 1 knopje niet heel makkelijk. Omlijsting vh klokje is praktisch, maar ook wat fragiel. Ik vraag me af hoe het eruit ziet na 3 maanden dagelijks gebruik en regelmatig laden... De werking; waarschuwen om naar toilet te gaan is perfect! Sindsdien een zoon met drogebroeken.
Sabrine
Placed on 14 August 2020 at 10:33
Eerste horloge wilde niet opladen, dit werd zeer snel en goed opgelost door Urifoon. Zoontje is erg trots op zijn stoere klokje en racet naar de wc als hij afgaat. Instellen is een kwestie van even weten. Accu gaat lang mee, ondanks dat mijn zoon ineens ook besloten heeft dat hij wil leren klokkijken en dus constant op het knopje drukt.
Fam. Oostewechel
Placed on 31 July 2020 at 12:34
Leuk design horloge. Stoer en niet zichtbaar voor anderen dat het ook een ander doel dient. Makkelijk in de stellen en op te laden. Werkt goed. Zoon is fan van het alarm die afgaat, want dan lijkt het wel disco op het horloge met al die kleuren! Helaas slaapt hij er dwars doorheen in de nacht. Voor overdag wel handig en ook eventueel voor onze andere zoons in te stellen op tijden dat ze bijvoorbeeld thuis moeten komen van vriendjes voor het eten. Minpunt: alleen in te stellen op: of trillen /of geluid. Beide was beter geweest voor het wakker worden in de nacht. Ook gaat het horloge snel uit de band, die flexibel is.
Renske Waterreus
Placed on 23 June 2020 at 16:03
Mijn zoon vind het horloge heel prettig en gaat daardoor wel op tijd naar de wc. Hij heeft hem in de klas gewoon om en omdat de alarmen alleen op trillen komen merken zijn klasgenoten het niet.
Het jammer vond ik alleen dat hij op dag 1 al langs stenen ging waardoor het horloge al beschadigd is, het zou goed zijn als er een beschermhoes zou komen voor het horloge. Zo kan je er nog langer plezier van hebben!.
Susan wiggers
Placed on 27 May 2020 at 11:55
Super horloge. Echt een plus punt dat je voor geluid of trillen kunt kiezen. Instellen is even werk maar wel duidelijk uitgelegd. Hier tot nu toe geen ongelukjes meer door de goeie hulp van het horloge! Hadden we hem nu maar eerder aangeschaft! Top product. En super snelle nette levering!
Susan wiggers
Placed on 27 May 2020 at 11:54
Super horloge. Echt een plus punt dat je voor geluid of trillen kunt kiezen. Instellen is even werk maar wel duidelijk uitgelegd. Hier tot nu toe geen ongelukjes meer door de goeie hulp van het horloge! Hadden we hem nu maar eerder aangeschaft! Top product.
Geen specificaties gevonden