Plashorloge / Medicijnhorloge R16 roze met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
29 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen! De maximaal 16 tril- of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€42,95 €39,50
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole roze plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

16 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!

Video met een duidelijke demonstratie van de R16

Belangrijkste kenmerken

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Moniek
Placed on 10 October 2022 at 10:10
Wij zijn erg tevreden over dit handige plashorloge. Je kunt tot 16x het horloge af laten gaan en wat ook erg prettig is: je kunt kiezen uit een trilfunctie of een subtiel geluidje. Onze dochter is helemaal blij met haar horloge en wij als ouders erg blij met het effect er van. Ze wordt herinnerd om naar het toilet te gaan, waardoor ze nauwelijks meer natte broeken heeft. Een top product!
Stacey
Placed on 22 June 2022 at 08:57
Ik ben super blij dat ik dit horloge voor mijn dochtertje heb gevonden! We zijn al jaren bezig om haar goed op de wc te krijgen echt vanalles geprobeerd zelf in het ziekenhuis geweest maar dat werkte ook niet. Sinds ze het horloge om heeft is ze helemaal droog en verteld ze trots aan iedereen dit horloge helpt me naar de wc te gaan. Een echte aanrader dus!
Tyun Asbreuk
Placed on 02 May 2022 at 19:53
Lastige bediening is die even nietaan de lader dan gaat gelijk de tijd achter uit en kan je weer opnieuw beginnen met instellen. Slechte handleiding wel goede hulp als iets niet lukt. Nog geen succes helaas.
joy
Placed on 28 March 2022 at 12:00
makkelijk in gebruik te nemen
ook makkelijk op te laden
doet het erg goed
Marja
Placed on 27 October 2021 at 09:54
Heel fijn horloge. Sinds gebruik geen ruzie meer over naar het wc gaan, zodra die afgaat vliegt ze naar dr wc.

Minpunten: er zit wel al een kras op dus iets van bescherming daarvoor zou fijn zijn
Edward ter Heegde
Placed on 02 July 2021 at 17:26
Geweldig hoe dit motiveert om naar de wc te gaan zowel thuis als op school rent onze trotse dochter naar de wc als t horloge begint te trillen, ze houd alles droog sinds ze hem draagt en showt t horloge met trots aan iedereen, wel moet je hem elke 48 uur opladen want hij houdt t maar 2,5 dag vol de batterij wat ik erg kort vind. Maar de werking is super zeker een aanrader
JM
Placed on 24 June 2021 at 12:15
Het plashorloge hebben we gekocht voor onze dochter. Ze draagt hem graag. Het horloge past goed en blijft goed op z'n plek. Het losraken van het klokje gebeurd bij ons niet. De alarmen hebben wij ingesteld op elk uur, dan klinkt er een vrolijk muziekje en zijn er leuke lichtjes op het scherm te zien. Onze dochter gaat met minder moeite naar het toilet en is steeds vaker droog. We zijn er nog niet maar wel op de goede weg, mede dankzij dit plashorloge.
Donja
Placed on 08 June 2021 at 12:04
Ten einde raad hebben we dit horloge gekocht voor onze dochter. Wat een geweldig ding! Ze gaat zonder zeuren plassen en doet het helemaal zelf. Top!
Sylvia
Placed on 03 May 2021 at 15:48
Ideaal. Dit was de tweede die we kopen (als reserve). Dochter gebruikt het horloge nu bijna 4 maanden en al geruime tijd helemaal geen ongelukjes meer. Voordat we dit horloge hadden, was het vaak 5x per dag. Het horloge gaat iedere 2 uur af en zonder problemen gaat dochter dan naar het toilet. Grote paniek in huis toen ze hem een dag kwijt was, dus vandaar nu een reserve.
Danielle van der Sluijs
Placed on 20 April 2021 at 15:37
Ik ben erg tevreden over het horloge. Mijn dochter gaat nu regelmatig naar de wc zonder gemopper. Wij doen het bandje wat losser om, omdat als hij te strak zit het binnenwerk er makkelijker uitvalt.
Bibi de Bock
Placed on 16 April 2021 at 11:46
Het horloge doet wat het hoort te doen en het werkt! Alleen het horloge zelf zit los in het bandje waardoor het er makkelijk uit kan vallen.
Sylvia
Placed on 17 February 2021 at 10:24
Dochter is heel blij met het horloge en de kleur roze. Het zit zo lekker dat ze hem s avonds vaak vergeet af te doen. Strijd wanneer ze naar de wc moet is over, als het horloge gaat, gaat ze zonder probleem. Ongelukjes zijn met 66% afgenomen nu het horloge elke 2 uur af gaat. We zijn er nog niet, maar met het horloge zijn we een grote stap verder.
An
Placed on 01 January 2021 at 19:13
Doet voortreffelijk zijn werk. Amper nog ongelukjes.!
Vivian
Placed on 23 December 2020 at 11:23
Ziet er leuk uit, qua vorm , kleur en lichtjes.
Door het zachte materiaal gaat het binnenwerk er wel makkelijker uit wanneer ze ergens tegen aan komt. Ze is er heel blij mee. Gaat nu zelfstandig naar de wc, zonder klagen. En tot nu toe geen ongelukjes meer!!
Martine
Placed on 22 December 2020 at 13:00
Blij met dit horloge! Dochter zat vaak te diep in spel waardoor ze vergat naar de wc te gaan. Dagelijks nat, sinds gebruik horloge (nu 1,5 week) niet meer. Ze vindt het mooi en reageert direct als het horloge gaat. Enige nadeel is dat het kastje gemakkelijk uit het bandje kan waardoor kans bestaat deze te verliezen.
Meerte
Placed on 12 December 2020 at 18:46
Het plashorloge werkt goed.
Mijn dochter (4) gaat nu wel naar de wc.
Een groot nadeel van dit plashorloge is dat hij steeds uit het bandje valt.
Het bandje is al na drie maanden kapot gegaan.
Toevallig hadden we net een nieuw bandje in een andere kleur besteld.
Maar helaas valt het horloge ook steeds uit het nieuwe bandje.
Anoniem
Placed on 24 November 2020 at 10:55
Dochter van 4 jaar vindt de horloge mooi en gaat netjes naar het toilet als hij begint te trillen. De ongelukjes zijn hierdoor zeer sterk afgenomen. Enige nadeel is dat het klokje niet altijd goed vast blijft zitten, dus ze moet er op letten dat ze deze niet verliest. Verder zeer tevreden met deze aankoop.
Agnes
Placed on 12 October 2020 at 19:31
Als eenmaal door hebt hoe het werkt, is het echt een fijn horloge voor je kind!
Wendy
Placed on 28 September 2020 at 16:01
Nu anderhalve week dit horloge om en onze dochter (4) heeft niet meer in haar broek geplast.
Ze vind het horloge heel stoer en vind de lichtjes die afgaan met de timer heel leuk.
B.E.W. van de Bilt-van Ojik
Placed on 13 September 2020 at 19:53
Mooi horloge, Instellen gaat goed. Alleen bij onze dochter gaat het horloge stuk steeds (half) eruit. Ook blijft het einde van het bandje niet in het daarvoor bestemde beveiliging zitten.
Sanne Berger
Placed on 12 September 2020 at 09:04
Mooie vormgeving en doet wat het moet doen. Het klokje kan je los halen om op te laden, maar wordt door het kind dan ook vaak eruit gehaald of gaat los zitten. Wellicht zou ik liever voor een vast horloge gekozen hebben. De disco kleuren en het trillen werkt fantastisch.
Eva
Placed on 16 August 2020 at 17:17
Een mooi en fijn horloge.
Hij is gemakkelijk in te stellen en mijn dochter vind de knipperende lampjes met verschillende regenboog kleuren prachtig!
Marlise
Placed on 05 August 2020 at 13:52
Instellen is even lastig, omdat hij snel uitgaat, maar als je het weet lukt het goed. Helaas gaat het uurwerk snel uit de silecone horlogeband. Dat vinden we wat minder
Wieneke
Placed on 17 July 2020 at 14:23
Het horloge is zelf is prima, fijn dat het zo'n duidelijk alarm heeft en is leuk om te dragen. Groot nadeel vind ik dat het klokje los schiet uit het bandje, kans op verliezen is groot.
Mayra Kersch
Placed on 03 July 2020 at 13:38
super service! Goed werkend horloge. Dochter is hier heel erg mee geholpen
Bojoura knigge
Placed on 16 June 2020 at 20:18
Halverwege de dag, pas in de middag, wil m’n dochter de horloge af omdat ie dan niet meer lekker zit. Maar ze blijft wel droog en gaat keurig naar de wc als de horloge zegt dat het tijd is. Ook als ze hem niet om heeft, dan horen we hem wel trillen
Eva
Placed on 12 June 2020 at 11:27
Ik vind het idee van het horloge heel goed. Genoeg alarm momenten en het alarm gaat ook wel een tijdje af, dus je mist het niet.
Het laden gaat lastig, of dit een soort defect is of dat dit normaal is weet ik niet.
Al met al plast onze dochter minder in haar broek. Ik zou het horloge aanraden.
Leontine
Placed on 27 May 2020 at 10:10
Het horloge werkt super voor mijn dochter van vier jaar. Ze stelde het plassen vaak uit waardoor ze vaak ongelukjes had. Sinds ze het plas horloge heeft, heeft ze geen ongelukjes meer gehad, daar zijn we heel blij mee, helemaal nu ze nu naar basisschool gaat. Ze vind het horloge zelf ook erg leuk, en loopt er trots mee rond. Het horloge is gemakkelijk in te stellen, en de band past erg goed.
Wouter Goudswaard
Placed on 25 May 2020 at 13:40
mooi horloge, werkt goed. polsbandje is alleen te ruim voor een kind (ons kind) wat het gevolg heeft dat het klokje uit het bandje schiet.
Geen specificaties gevonden