Plashorloge / Medicijnhorloge R16 blauw met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
23 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen! De maximaal 16 tril/ of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€42,95 €39,50
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole blauwe plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

16 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!

Video met een duidelijke demonstratie van de R16

Belangrijkste kenmerken

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Yvette
Placed on 23 June 2022 at 11:07
Ik ben zeer tevreden met dit horloge! Bij ons word hij gebruikt omdat mijn zoon voor namelijk in de middag vergeet te gaan plassen als hij druk bezig is (spelen, tv kijken). Het werkt precies naar behoren! het enige minpuntje wat ik heb is dat de tijd (niet de alarmen) opnieuw ingesteld moet worden als het horloge uitvalt (ik weet namelijk niet of het horloge aangeeft als hij bijna leeg is omdat dit op school is gebeurd ;) )
Lisanne
Placed on 10 June 2022 at 14:38
Werking horloge zelf geen opmerkingen over, werkt goed en mijn zoon is nu droog.
Alleen het bandje is waardeloos, wat al eerder is benoemd vliegt de display er steeds uit en na ongeveer 3 weken was het bandje al helemaal stuk, gescheurd zodat deze niet meer om de pols gedragen kon worden.
Zou fijn zijn als er iets met al deze reacties gedaan wordt betreft het bandje, verbetering zou gewenst zijn.
Lisanne
Placed on 23 May 2022 at 04:11
Zoon is sindsdien het dragen droog, betere oplossing dan de plaswekker.
Alleen jammer dat het scherm er snel uitvalt, ik heb deze dan ook aan één kant vastgelijmd zoals een andere cliënt al had beschreven.
Laura
Placed on 21 April 2022 at 11:00
Fijn horloge. Op het oog niet erg makkelijk in te stellen, maar uiteindelijk valt het mee. Batterij gaat lang mee en laadt snel op. Zandbak en spelen met water tot op heden overleefd. Het helpt mijn zoon erg.
Marlies De Zeeuw
Placed on 07 July 2021 at 14:47
Mijn zoon gaat nu naar de wc als alarm trilt en dat scheelt heel veel discussie/strijd tussen ons. Erg blij mee. Is win win voor iedereen. Echt een aanrader
Suzanne
Placed on 01 June 2021 at 23:05
Wij waren erg tevreden met het horloge. Ziet er mooi en stoer uit. Timer was makkelijk in te stellen en het hielp onze zoon echt om optijd naar de wc te gaan.
Accu duur ook prima 1x in de week opladen.
Helaas zit het klokje vrij los in het bandje zodat mijn zoontje hem na 2 maanden al is kwijtgeraakt. Zonde van die 40 euro. Ga toch opzoek naar een andere.
Imke
Placed on 01 June 2021 at 09:32
Werkte vanaf dag 1 super goed voor mijn zoon van 4 jaar. Hij ging nooit uit zichzelf naar de wc maar dankzij horloge geen (bijna) natte broeken meer! Tip, lijm horloge vast aan bandje met secondelijm. Dan blijft hij goed zitten!!
Eelko
Placed on 06 May 2021 at 11:47
Positief. Goede en snelle levering. Eenvoudig in te stellen. Naast alarmen heeft het ook een Countdown timer (van 1,2 of 3 uur), dat werkt in ons geval nog makkelijker.
Evelyne
Placed on 09 April 2021 at 15:05
Het alarm werkt perfect maar de horloge komt steeds los uit het hoesje waardoor mijn zoontje hem al een aantal keer kwijt was.

Reactie Urifoon: Het siliconenbandje is flexibel, aangezien het binnenwerkje van het horloge eruit gehaald wordt om op te laden. De pasvorm rond de pols is hierbij belangrijk, het bandje mag niet te hard/strak aangetrokken worden of teveel onder druk komen te staan. Wij hebben meerdere horloges in diverse modellen, zodat er voor iedereen een passend horloge is. De optie 'knip, plak & pas' bij de R16 en U15 horloges helpt hierbij. Wij nemen even contact met u op om eventueel te ruilen voor een ander horloge dat beter bij uw zoon past.
Jolanda Kloek
Placed on 30 March 2021 at 11:49
Het is een heel fijn en prima horloge voor mijn zoon van 4!
Alarmen werken prima en hij vindt het ook erg interessant.
Enig puntje van kritiek is dat als het horloge om zit,het uurwerk zo uit het bandje kan wippen met bijv.een vest of jas aandoen. Dat is even goed in de gaten houden.
André Kappers
Placed on 25 March 2021 at 11:06
Werkt goed.
Alleen bandje is na een maand geknapt

Reactie Urifoon: wij hebben al contact met u gehad en een nieuw bandje onder garantie toegezonden. Veel draagplezier van het horloge gewenst!
Koen van Schalen
Placed on 08 February 2021 at 14:23
Prima, product. Ondanks dat er maar 1 knop op zit, prima in te stellen. Flitsend stijlvol horloge. Enige nadeel is dat het bandje wat aan de slappe kant is, zodat het horloge aan een kant uit het bandje kan schieten.

Reactie Urifoon: Dank voor uw review. Een goede pasvorm is belangrijk bij een kinderhorloge. Als deze goed past om de pols en er niet teveel druk staat op het siliconenbandje of aan getrokken wordt kan het binnenwerkje er in principe niet uitvallen. Anders kan een mogelijke oplossing zijn het vastlijmen van het binnenwerk, maar er kan ook gekozen worden om te ruilen voor een ander model wat beter past bij de polsomvang. Wij hebben horloges in diverse modellen & maten en ruilen voor een ander model is zeker mogelijk in overleg.
VD spek
Placed on 14 January 2021 at 09:59
Het horloge is erg fijn en makkelijk.
Maar het horloge valt vaak uit het bandje. Dat is heel vervelend
Hanneke
Placed on 06 January 2021 at 21:18
Het plashorloge werkt echt super voor onze zoon van 6. Hierdoor vergeet hij niet naar de wc te gaan. Het instellen kost even tijd maar daarna hoef je er niet meer naar te kijken. En wij laden hem maar eens in de 7 dagen op. Ideaal dus. Enige minpuntje vind ik dat het gespje heel snel scheurde. Verder een top horloge
Jeroen Alberts
Placed on 04 January 2021 at 20:18
Het horloge werkt goed en is makkelijk te bedienen. Het schermgedeelte valt alleen wel héél makkelijk uit de horlogeband. Kwestie van tijd voordat deze tijdens het buitenspelen een keer kwijt raakt ben ik bang!

Reactie Urifoon: Een optie is het vastlijmen van het binnenwerk aan een zijde. Is de pasvorm van het horloge toch niet fijn, waardoor er teveel druk op het bandje komt te staan en het binnenwerkje eruit valt of het bandje stuk gaat, dan kunt u het ook omruilen voor een ander model.
Werkt goed maar matige kwaliteit bandje.
Placed on 12 November 2020 at 06:50
Het eerste horloge was stuk en ging niet aan, maar door de goede service binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen.
De tweede werkt prima. Instellen van de tijden is even een werkje, maar daardoor kan onze zoon het niet zelf wijzigen dus vind ik het geen probleem. Hij gaat nu elke keer zonder gemopper maar de wc als het horloge af gaat. Dus het horloge doet zijn werk prima!
Het bandje is alleen van matige kwaliteit. Het klokje kan er best makkelijk uit vallen en na een week vertoond het al kleine scheurtjes in de dunste delen van het kunststof.
Jojanneke Struijs
Placed on 30 October 2020 at 15:11
Wij zijn heel tevreden over de werking van het horloge. Wij hebben hem zo ingesteld dat onze zoon iedere 90 minuten naar de wc gaat en dat werkt ontzettend goed voor hem. Voor het gebruik van het horloge plaste hij meerdere keren per dag (Soms 4/5 X) in zijn broek. Sinds het horloge is hij droog. Hij gebruikt hem nu twee weken en vanaf dag 1 werkt het!
M. Terpstra
Placed on 15 September 2020 at 16:23
M’n zoon vindt hem erg leuk en het horloge is goed in te stellen. Alleen het klokje zit los in het bandje en valt er snel uit. We zijn hem al twee keer bijna kwijt geweest, dus dat valt ons tegen voor deze prijs.
Joep driessen
Placed on 21 August 2020 at 18:04
Leuk horloge, pieptoon is niet te hard maar duidelijk genoeg, makkelijk in te stellen (zou echter makkelijker kunnen/zijn als je het via een pc of app kunt aanpassen). Min punt is dat het klokje makkelijk uit het bandje kan vallen, misschien alleen als je het op smalle armpjes gebruikt, weet niet of het ook gebeurt bij bredere armpjes.
Peter
Placed on 07 August 2020 at 22:15
Horloge is makkelijk in te stellen. Leuk design.
Als hij af gaat leuk kleurenpatroon. Ik zou alleen graag zien dat 1 zijde van het horloge vast zat aan aan het bandje. Dat je alleen even de zijde waar usb opstaat los haalt bij het opladen.
Als je het horloge wil opladen dan
Sarah
Placed on 17 July 2020 at 21:02
Horloge valt snel uit het bandje tijdens het spelen. Daardoor leert onze zoon iets minder zelfstandig er mee omgaan omdat de horloge vaak bij ons ligt.
Edwina
Placed on 25 June 2020 at 15:03
Zoon van 5 vergeet naar het toilet te gaan of stelt uit omdat hij zo in zijn spel zit. Geen natte broek meer sinds we dit horloge gebruiken. Handig is gebruik, sluit mooi aan en kind is trots op zijn ‘discohorloge’.
Zou hem zeker aanbevelen!
Shakila
Placed on 10 June 2020 at 14:39
Het horloge werkt zelf goed, alleen zijn we erg veel tijd kwijt aan het instellen van al die gezette tijden.
Dit kost nogal wat tijd, die je s'morgens niet hebt voordat onze zoon naar school moet.
Gedurende de dag laat het binnenwerk los van het bandje.
Om schade te voorkomen, en het kwijt zijn van het horloge besluit mijn zoon het in zijn tas te stoppen.
Hierdoor kan hij niet optimaal gebruik maken van het horloge.
Dit vinden wij heel erg zonde en wij vragen ons dan ook af of dit bij de andere horloges ookhet geval is.
Geen specificaties gevonden