Plashorloge / Medicijnhorloge R15 roze camou met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het bandje is dit horloge zeer geschikt voor kinderen! De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Bijvoorbeeld op tijd naar de WC gaan of de medicijnen innemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

 

en overtuig jezelf dat dit model het beste bij jou of jouw kind past!

Dit super coole plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het is namelijk geschikt voor een polsomvang vanaf 12 cm. Het horloge helpt je kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet je kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel, boek of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Echt een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Het moment dat je kind thuis moet komen van buiten spelen
 • Het moment dat je kind naar de sport training moet gaan, of
 • Het moment dat 's morgens wakker moet worden

 

15 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 alarm momenten worden ingesteld. Het is altijd een goed voelbaar trilalarm, dus effectief en discreet. Op de door jezelf ingestelde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het je kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenste hulp om de dag zonder plasongelukjes door te komen.

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols en is zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!


Belangrijkste kenmerken

 • 15 alarm momenten per dag
 • Trilalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

 

Losse bandje is in 10 verschillende kleuren leverbaar

Leuk detail: Het horloge is standaard leverbaar in de kleuren blauw, roze, roze camouflage en zwart.

Voor de afwisseling zijn daarnaast ook losse bandjes in vele andere kleuren verkrijgbaar. Zo kan makkelijk en vaak van kleur worden gewisseld. Met een leuke korting kan een extra bandje voor de afwisseling worden bijbesteld. Super leuk toch?!

 

Garantie

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Anne
Placed on 20 March 2023 at 13:57
Mijn dochter van bijna 5 had vaak ongelukjes omdat ze vergat om naar de wc te gaan. Dit horloge is een uitkomst! Zodra hij trilt springt ze op en rent ze naar het toilet. Ze vindt het daarnaast maar wat stoer dat ze zo'n mooi horloge heeft en ze is trots dat haar onderbroek aan het eind van de de dag droog is. We zijn er erg blij mee!

De batterij gaat nu al dik een week mee en hij staat nog op 60%. Het instellen is prima te doen, als je eenmaal door hebt hoe het moet dan heb je het zo voor elkaar.
Geen specificaties gevonden