Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 zwart
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, zwart

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als het "gewoon" naar de blaas had geluisterd, was er niet in haar broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om haar eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.


12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.


Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.


Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Geschikt voor polsomvang van 11,4 - 18,7 cm
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

D
Placed on 20 April 2023 at 13:08
Vooral school wordt het horloge trouw gebruikt. Praktisch geen natte broek meer en daar is mijn zoontje (4,5) erg blij mee.
Milan
Placed on 08 March 2023 at 15:30
Het horloge doet wat het moet doen. En voor onze kleine man werkt het fantastisch. Helaas werd er op de website aangegeven dat vergoeding via zorgverzekering mogelijk was dit geld alleen niet voor dit soort horloges. Maar de service is verder erg goed. We hadden het horloge de volgende dag in huis, even instellen en het horloge meld zich wanneer het tijd is om naar de wc te gaan. Wij zullen indien nodig zeker nog eens bestellen bij urifoon.
Tessa van Looij
Placed on 02 August 2021 at 11:37
Wij zijn heel blij met dit horloge. De meegeleverde handleiding is erg duidelijk en na 1x alle tijden instellen, heb je er geen omkijken meer naar. Wij hebben voor de zwarte gekozen, omdat deze de kleinste bandmaat heeft. Ons zoontje van 5 jaar past hem maar net. Maar daar groeit hij zo in. Gaatjes genoeg. Wij lopen nu ca. een jaar met hem bij de poep- en plaspoli in het ziekenhuis. Sinds kort komen we ook bij een kinderfysiotherapeut. Zij raadde ons een plashorloge aan. En sinds hij deze gebruikt, is hij nagenoeg droog. Daarvoor was hij 5-7x per dag helemaal nat. Hij vindt het horloge ook erg leuk en stoer. En we zijn er ook achter dat het een pluspunt is dat hij tegen water kan...
T.M.
Placed on 29 June 2021 at 13:09
Fijn horloge, mooie maat en goed uitgevoerd. Jammer dat er geen 24 uurs tijd op zit.
Roger
Placed on 03 December 2020 at 21:00
Dit is de tweede horloge die we hebben gekocht. Bij de eerste was het klokje er binnen 1 dag uitgevallen. De oorzaak is een te kleine pols. 12 cm. Ik zou de maattabel veranderen en er 13 van maken. Bij het tweede horloge de miki vibra was ging na 2 dagen het bandje stuk. Naar mijn mening niet childproof dus. De functionaliteiten zijn top en werken goed. Ook de handleiding is duidelijk. De kwaliteit van de producten laat helaas te wensen over.
Kim
Placed on 02 December 2020 at 20:24
Prima horloge. Geluid en trillen heel discreet. Stevige polsband en veel gaatjes om goed te kunnen stellen op de dikte van de pols. Eerder een ander horloge gehad (R16) waarbij het uurwerk uit het bandje verwijderd kon worden en daardoor vaak eruit viel. Mijn zoon is erg blij met dit horloge omdat het ook nog erg lijkt op een ‘grote mensen’ horloge.
Eilander
Placed on 12 May 2020 at 15:30
Prima horloge, al eerder dit model voor onze zoon gehad alleen deze is hij kwijtgeraakt. Goed in te stellen, prettig dat zowel tril als met geluid alarm kan worden ingesteld en past goed om zijn pols (hij is 7 jaar). Kortom erg tevreden over dit product.
Jill
Placed on 14 April 2020 at 07:12
Wat een fijn horloge! Je kan zelf kiezen of je het alleen laat vibreren of ook met geluid laat afgaan. Je kan veel tijden instellen waarop ze naar de wc kunnen. Heel tevreden. En dat boekje wat je erbij krijgt. Super leuk!
Stephan
Placed on 25 October 2019 at 14:02
Het is een prima horloge. Het is alleen jammer dat je het geluid van het horloge niet kan instellen op harder of zachter, vind het nog vrij zacht
highlight-1: Tot 12 alarmen (geluid & tril)
highlight-2: Spatwaterdicht (3 ATM)
highlight-3: Voor polsen vanaf 11cm
highlight-4: Verschillende soorten bandjes