Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 wit
3 reviews - Schrijf een review
niet op voorraad
2 weken
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, wit

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als het "gewoon" naar de blaas had geluisterd, was er niet in haar broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om haar eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.


12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.


Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.


Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Geschikt voor polsomvang van 12,7 - 18,7 cm
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Ilinca
Placed on 21 May 2021 at 15:28
Een plashorloge die geschikt is voor een kleuter van 4, de andere model was veel te ruim. Het helpt mijn dochter thuis en op school. Ik ben tevreden. Ook goede service van Urifoon en een snelle levering.
Bregje
Placed on 07 January 2020 at 12:27
Ik vind mijn horloge super fijn. Doordat deze een batterij heeft hoeft hij niet steeds opge lief en te worden. Of alle alarmen opnieuw instellen. Ik ben er heel blij mee.
Mike
Placed on 02 September 2019 at 12:39
Het horloge werkt goed, mijn zoontje is er erg blij mee.
highlight-1: Tot 12 alarmen (geluid & tril)
highlight-2: Spatwaterdicht (3 ATM)
highlight-3: Voor polsen vanaf 11cm
highlight-4: Verschillende soorten bandjes