Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 oranje
3 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, oranje

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als men gewoon naar de blaas had geluisterd, was niet in de broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om uw kind eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.


12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.


Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.


Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* De band is met klittenband flexibel instelbaar (polsomvang 14 - 18,4 cm)
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Susan
Placed on 15 February 2022 at 08:43
Fantastisch horloge. Onze zoon van 6 vindt het horloge stoer om te dragen en het trilsignaal helpt hem herinneren. Op 1 ongelukje na is hij sinds het dragen van het horloge (2 weken) helemaal droog! Groot verschil van soms wel 2/3x echt nat per dag.
Het bandje is wat groot voor zijn smalle polsen. Instellen is goed te doen met een filmpje van YouTube of de handleiding, want instellen werkt niet intuïtief.
yvonne
Placed on 23 October 2020 at 12:21
Een zeer makkelijk in te stellen horloge van degelijke kwaliteit en wat er nog stoer uit ziet ook.
Ilse Roodnat
Placed on 19 August 2019 at 13:13
geniaal product , hadden dit al jaren eerder moeten doen.
Geen specificaties gevonden