Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 multicolor
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, multicolor

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als het "gewoon" naar de blaas had geluisterd, was er niet in haar broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om haar eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.


12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.


Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.

Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* Geschikt voor polsomvang van 12,7 - 18,7 cm
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Ellen
Placed on 31 May 2021 at 14:24
Dit is ideaal voor ons zoontje. Hij is fier op zijn horloge. Je kan het stil zetten, dat hij enkel trilt, dat is wel leuk, dan valt het niet op.
Wel wat ingewikkeld om in te stellen maar dit lukt wel. beetje verstand bij houden. Ik vind dit een aanrader voor kindjes met een plasprobleem.
Jorien
Placed on 21 January 2021 at 11:54
Erg fijn horloge! Als je goed de gebruiksaanwijzing leest, is hij makkelijk in te stellen. Het bandje was alleen binnen 2weken kapot en kreeg zo een nieuwe opgestuurd gelukkig.
Mertens
Placed on 26 November 2020 at 16:11
Prima horloge die wij gebruiken om onze zoon vaker en gestructureerd naar de WC te gaan. Dit lijkt met dit horloge nu heel goed te gaan.

Min puntje is dat het horloge bij ons al twee maal gecrasht is in 3 weken tijd
Mariska
Placed on 17 November 2020 at 18:53
Goed
Marjon
Placed on 26 August 2020 at 11:04
Na jaren overal te zijn geweest met onze zoon, ziekenhuizen, specialisten, psychologen noem maar op. Is dit op dezelfde dag al gelukt! We zijn nu al 2 weken verder en nog steeds geen ongelukjes (ontlasting)
Onbeschrijfelijk!
Leonie Van Duivenvoorde
Placed on 08 May 2020 at 12:10
Horloge werkt goed. Het nadeel is alleen de tijd instellen: er staat geen am en pm aangegeven in het 12 uurs-schema, waardoor het zoeken is wat bv 2 uur s middags en 2 uur s nachts is. Daarnaast presteert onze zoon het continu om het geheugen en de tijd te resetten, ondanks de lock op het systeem.
Mos
Placed on 05 December 2019 at 19:26
Het werkt ontzettend goed voor onze zoon. Hij is al bijna 3 weken volledig droog. Helaas is de batterij nu al leeg en hebben we deze al moeten vervangen. Dit komt waarschijnlijk door het gebruik van het geluid en de trilfunctie. Wij gaan nu kijken of de batterij langer mee gaat met alleen het geluid aan. Wij hebben via YouTube de alarmen ingesteld. Het lukte ons niet volgens de instructie in het boekje. Verder nog steeds erg blij met de aankoop.
Reactie Urifoon: fijn dat het horloge zo goed helpt om overdag droog te blijven! Een batterij gaat in theorie minimaal een half jaar mee, waarschijnlijk had het horloge alleen even een reset nodig. Neemt u gerust op met onze helpdesk bij vragen of behoefte aan tips en adviezen op telefoonnummer 0297-760001.
Inge
Placed on 08 November 2019 at 15:19
Het is fijn horloge, goede werking en duidelijk. Echt een aanrader
Dick Tol
Placed on 10 September 2019 at 12:26
Dit is het derde horloge, na 2x de U7 serie die binnen een maand waren gesneuveld (zwembad en er tijdens spelen uitgevallen) hebben we nu maar voor een 'vast' horloge gekozen waar het uurwerk niet uit kan vallen en die niet iedere dag aan de oplader moet. Tot nu toe tevreden.
Geen specificaties gevonden