Vibra Lite Plashorloge Mini Vibra Lite 12 blauw
8 reviews - Schrijf een review
niet op voorraad
2 weken
Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Dit horloge herinnert het kind gedurende de dag tijdig naar de wc te gaan.
€59,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Plashorloge Mini Vibra Lite 12, blauw

Meest geschikt voor kinderen door omvang, 12 alarmmomenten en trilfunctie!!

Vindt uw kind spelen ook veel leuker dan plassen? Op zich logisch, maar als het plassen te lang wordt opgehouden, kan het ongelukjes veroorzaken. Er wordt onnodig in de broek geplast. Onnodig, want als men gewoon naar de blaas had geluisterd, was niet in de broek geplast.

Dit mooie, kindvriendelijke horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst 12 verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren. Ruim voldoende om uw kind eraan te helpen herinneren tijdig te plassen.


12 alarmmomenten per dag

De hoeveelheid alarmmomenten bepaalt u uiteraard zelf, maar u kunt er maar liefst 12 programmeren. Tevens kunt u kiezen uit 3 soorten alarmsignalen: trillen, geluid en een combinatie van beide.

Het alarmsignaal wordt uitgezet door op een willekeurig knopje te drukken. Als nergens op wordt gedrukt, gaat het alarm na 20 seconden automatisch uit.


Automatische countdown

Naast de te programmeren alarmmomenten biedt dit horloge tevens een countdownfunctie. Hiermee kan u een interval instellen om de hoeveel minuten het alarm moet afgaan. Bijvoorbeeld elke 90 minuten uw kind informeren dat het een plas op de WC moet doen.


Andere functionaliteiten en eigenschappen

* Ideaal voor kinderen
* Eenvoudig in te stellen
* Verlichting, wel zo handig in het donker
* 12 uur weergave
* De band is met klittenband flexibel instelbaar (polsomvang 14 - 18,4 cm)
* Nauwkeurigheid per maand: +/- 30 seconden
* CE goedkeuring
* 1 jaar garantie (m.u.v. de batterij)
* Nederlandstalige handleiding

Ronny
Placed on 16 April 2020 at 18:56
horloge werkt prima, heldere handleiding en veel alarm mogelijkheden (met trillen en piepjes). veel steviger dan het vorige horloge dat we hadden.
enige nadeel is de veel te lange band, onze zoon van bijna 6 zat op de kleinste stand en dan blijft er een enorme flap over. We hebben er een ander bandje op laten zetten (dus extra kosten).
Helma
Placed on 27 January 2020 at 19:42
Super fijn horloge! Zo vergeet mijn zoon nooit zijn medicatie meer in te nemen! Extra handig is nog een alarm om 17uur zodat hij weet ik moet naar huis eten ☺️
Sabine van werven
Placed on 23 October 2019 at 12:45
Goede hulp
Zit fijn en is duidelijk
Enige min punt vond ik dat horloge bandje vrij lang is voor een 6jarige
Daisy
Placed on 20 October 2019 at 13:48
Een fijn product die een stoere uitstraling heeft waardoor deze het kind een veilig gevoel geeft. Het is geen issue om hem te dragen.
In gebruik ook erg gemakkelijk.
Lonneke Wiewel
Placed on 16 October 2019 at 19:30
Ik heb hem nog niet in gebruik genomen, ik ben hem nog aan het instellen. Ook met hulp van medewerkster.
Ik heb er vertrouwen in dat het lukt en dat het plashorloge zal bevallen
Joris van der Vleuten
Placed on 09 October 2019 at 19:54
Het horloge werkt prima, maar is niet echt geschikt voor kleine kinderen, het bandje is veel te lang en de settings zijn te eenvoudig te resetten.
Wel een robuust horloge, het zit al vol krassen, maar is niet kapot te krijgen lijkt het
Cuperus
Placed on 24 September 2019 at 13:39
Stoere en robuuste uitvoering van het horloge. Best een klus om in te stellen, daarna werkt het uitstekend. Handig met klittenband sluiting.
Groeneveld
Placed on 23 September 2019 at 18:38
Dit horloge heeft itt een eerder aangeefhart horloge klittenband ipv gaatjes. Voor onze zoon van 4,5 veel te groot en niet te gebruiken momenteel. Was niet op de website bekend gemaakt, volgens mij. Ik ga eens kijken hoe te retourneren.
Reactie Urifoon: U kunt het horloge vanzelfsprekend omruilen voor een horloge geschikt voor een kleinere pols. Boven de plashorloges voor kinderen staat een handig schema waarin de polsomvang en kenmerken van de verschillende horloges staan aangegeven. Bij vragen kunt u ook even bellen, wij helpen graag.
highlight-1: Tot 12 alarmen (geluid & tril)
highlight-2: Spatwaterdicht (3 ATM)
highlight-3: Voor polsen vanaf 11cm
highlight-4: Verschillende soorten bandjes