Urifoon Set van 3 oranje sensorbroeken Jongen
Urifoon Set van 3 oranje sensorbroeken Jongen
Urifoon Set van 3 oranje sensorbroeken Jongen

Set van 3 oranje sensorbroeken Jongen

6600
6000
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Voordelige set van 3 sensorbroeken Jongen, oranje

De met de hand in Portugal gemaakte sensorbroeken zien eruit als een normaal onderbroekje. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Eventuele grotere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Kitty Van Luttikhuizen-Valster
04/11/2021
Super handig om meteen een setje van deze 3 vrolijk gekleurde setje te kopen. Zeker in het begin heb je er meerdere per nacht nodig. Dus dan heb je er wel een aantal nodig.

Enige nadeel vind ik, dat het best lang duurt dat ze droog zijn na het wassen. Je mag ze niet op een verwarming(buis) leggen. En in deze tijd van het jaar, buiten drogen heeft geen zin. Dus dat moet binnen. En dan zijn ze niet dezelfde dag droog. Dus je moet wel echt veel broekjes aanschaffen.
Saskia
27/10/2021
Broekjes vallen groot uit. Wij hebben een maat kleiner besteld en die passen perfect.

Reactie Urifoon:
Ruilen voor een andere maat is geen probleem mits ongebruikt en nog in de originele verpakking. Pas eerst even over de eigen onderbroek en let er wel op dat de broekjes niet te strak om de bovenbenen mogen zitten. Dit om te voorkomen dat er teveel druk op de sensordraden komt te staan wat vals alarm zou kunnen veroorzaken. Zit het het toch een beetje ruim in het kruis dan kun je er een eigen onderbroek overheen doen, zodat het wel netjes aansluit. Succes met trainen!