Urifoon Set van 3 sensorbroeken met blauw, oranje en monkey motief voor jongens
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Voordelige set van 3 in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken die eruit zien als normaal ondergoed. Een speciale urine detectiesensor verwerkt. Aan de bovenrand van het sensorbroekjes zitten drukknoopjes voor het zendertje van de plaswekker.
€68,00 €62,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Voordelige set van 3 sensorbroeken in blauw, oranje en met monkey print voor jongens

De sensorbroeken zien eruit als normale mooie onderbroeken. Hierin is echter een speciale urine detectiesensor verwerkt. Tevens is aan de bovenrand van het sensorbroekje een tweetal drukknoopjes bevestigd. Hier wordt het zendertje of het aansluitsnoertje aan bevestigd voor het contact met de plaswekker.

De Urifoon sensorbroekjes zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176, S, M, L, XL en XXL. Eventuele grotere maten zijn op aanvraag leverbaar. Uiteraard is het model van de broekjes voor jongens en meisjes verschillend.

Bij alle sensorbroekjes wordt standaard een wasvoorschrift meegeleverd.

Wilt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de plaswekker training?

Deze begeleiding zit standaard bij de nieuwe of gehuurde Urifoon plaswekker. Maar maakt u gebruik van een plaswekker van familie, vrienden of via Marktplaats en u wil serieus met de training aan de slag gaan, dan is het aanvragen van de deskundige begeleiding zeker het overwegen waard!

Dalann
Placed on 24 August 2021 at 10:07
Zien er mooi uit. Mijn zoon vindt ze ook "gewoon" lekker zitten. En ze doen wat ze moeten doen. Zodra er een drupje urine in komt gaat de wekker af. Het is een flinke aanschaf maar tot nu toe is het het wel waard gebleken
Geen specificaties gevonden

Persoonlijke en deskundige begeleiding

11% Korting
€91,95
€81,95