Plashorloge / Medicijnhorloge U7 zwart met 7 alarmmomenten
20 reviews - Schrijf een review
niet op voorraad
2 weken
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 3 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video voor verdere uitleg en demonstratie van het horloge.

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 14 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

TIP! Wilt u het bandje nog strakker zetten om te voorkomen dat het horloge af valt? In deze video leggen wij u uit hoe dit simpel kan worden opgelost.

Hoppener
Placed on 27 August 2020 at 12:17
Horloge voldoet prima aan het doel.
Micha
Placed on 23 July 2020 at 13:09
Watch works great. The only changes i would make is to have a longer battery life.
KLAAS DE RUITER
Placed on 12 June 2020 at 20:12
DRAAGT PRETTIG, IS ACCURAAT EN GEEFT DUIDELIJK SIGNAAL.
J.R. de Wijn
Placed on 11 June 2020 at 12:06
goed product, ook handig voor nachtelijke waarschuwing zonder dat gebruik van een wekker odig is en iedereen wakker word gemaakt. Voor ouderen met stramme vingers is het instellen wat lastig, vandaar 4* ipv 5. Firma is trouwens bereid het instellen te verzorgen.
Rustica de koning
Placed on 27 March 2020 at 15:21
Heel goed
Sophie Quekel
Placed on 02 March 2020 at 14:40
Onze dochter Sophie is er blij met haar nieuwe horloge! Nu gaat ze op gezette tijden naar toilet als haar alarm afgaat.
En de stappen teller en verbruikte calorieën zijn ook leuk/ handig om bij te houden
Peter
Placed on 21 February 2020 at 12:21
Ik heb het horloge gekocht voor mijn vader. Niet omdat hij plasproblemen heeft, maar omdat hij extreem slecht hoort. Hij slaapt vaak door de wekker heen en hij is niet technisch genoeg voor een smartwatch. Het horloge maakt hem door middel van trillen wakker. Eerst was hij wat terughoudend, maar inmiddels gebruikt mijn vader het horloge voor het opstaan ‘s ochtends en het middagdutje. Hij is er oprecht heel blij mee.
J.N. Meijer
Placed on 28 January 2020 at 16:52
Makkelijk in gebruik, maar is heel snel leeg.
yvonnr
Placed on 19 December 2019 at 14:37
ik ben erg tevreden. Mijn dochter gebruikt deze als pillen alarm.. Sinds dien niet meer vergeten!!
Mike
Placed on 06 December 2019 at 18:26
Goede kwaliteit/prijsverhouding
Lenah
Placed on 15 November 2019 at 19:11
dit horloge voor mijn dochter van 7 gekocht die veel ongelukjes had met plassen. Hij past prima ze vindt het leuk om hem te dragen. ook de stappenteller wordt regelmatig bekeken. En ik hoef niet te zeuren ga je naar het toilet ze is nu zelf verantwoordelijk. sinds het horloge geen ongelukjes meer gehad dus iedereen blij! Nu wil mijn zoon zonder plasprobleem ook z'n horloge...
R.K.
Placed on 02 October 2019 at 14:44
Wij zijn heel tevreden over het plashorloge dat we inmiddels al een poosje in gebruik hebben.
Het horloge wordt trouw gedragen en onze dochter heeft er veel steun aan.
Monique
Placed on 20 September 2019 at 13:37
Te klein display<br />
Bandje slechte kwaliteit
Reactie Urifoon: Wat jammer dat u niet tevreden bent over het horloge. U kunt deze indien gewenst ruilen voor een ander model met een ander bandje, bijvoorbeeld de Mini Vibra Lite 12.
A.R. Brands
Placed on 04 September 2019 at 16:30
Het horloge voldoet goed .alleen er mogen wel van mij iets grotere knopjes aan zitten. hij mag ook wel iets
meer trillen om beter wakker te worden

Reactie Urifoon: Het horloge is in principe bedoeld voor overdag, zodat niet vergeten wordt op tijd te plassen of medicijnen in te nemen. Indien het doel is om het bedplassen onder controle te krijgen raden wij een plaswekker aan.
S. Bus
Placed on 18 August 2019 at 11:54
Zeer tevreden met het horloge voor mijn dochter.
M claassen
Placed on 22 July 2019 at 18:16
Prima horloge
Evelien Wijnia - de Vries
Placed on 22 July 2019 at 13:55
Plashorloge ziet er mooi strak uit, zoontje is er blij mee. Het werkt goed, alleen was hij na een paar dagen al kapot. Delen van letters vallen uit
Moeder van meisjevan8
Placed on 01 July 2019 at 22:44
Horloge werkt goed Mijn dochter vindt het erg fijn dat ze subtiel herinnerd wordt om regelmatig naar t toilet te gaan!
S
Placed on 27 January 2019 at 12:14
Werkt perfect. Echt een uitvinding. Behalve het bandje daar ben ik niet over tevreden. Oudere mensen die dit horloge als medicijn wekker gebruiken. Kunnen het bandje moeilijk om doen en sluiten. Misschien een tip om hier een oplossing voor te vinden.
Henk
Placed on 07 October 2018 at 21:51
Gekocht voor mijn moeder die nogal eens haar medicijnen vergat. Gaat nu gelukkig veel beter. En ze vindt hem nog mooi ook.
Geen specificaties gevonden