Plashorloge / Medicijnhorloge U7 zwart met 7 alarmmomenten
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 7 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 3 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video voor verdere uitleg en demonstratie van het horloge.

 

Wilt u liever de instellingen via de computer doen? 

Download hier de software. Let op: Dit is alleen mogelijk met Windows, niet met een MAC computer!

En hier vindt u de handleiding om het horloge via de software in te stellen.

 

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 7 trilalarm momenten per dag
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

TIP! Wilt u het bandje nog strakker zetten om te voorkomen dat het horloge af valt? In deze video leggen wij u uit hoe dit simpel kan worden opgelost.

M claassen
Placed on 22 July 2019 at 18:16
Prima horloge
Evelien Wijnia - de Vries
Placed on 22 July 2019 at 13:55
Plashorloge ziet er mooi strak uit, zoontje is er blij mee. Het werkt goed, alleen was hij na een paar dagen al kapot. Delen van letters vallen uit
Moeder van meisjevan8
Placed on 01 July 2019 at 22:44
Horloge werkt goed Mijn dochter vindt het erg fijn dat ze subtiel herinnerd wordt om regelmatig naar t toilet te gaan!
S
Placed on 27 January 2019 at 12:14
Werkt perfect. Echt een uitvinding. Behalve het bandje daar ben ik niet over tevreden. Oudere mensen die dit horloge als medicijn wekker gebruiken. Kunnen het bandje moeilijk om doen en sluiten. Misschien een tip om hier een oplossing voor te vinden.
Henk
Placed on 07 October 2018 at 21:51
Gekocht voor mijn moeder die nogal eens haar medicijnen vergat. Gaat nu gelukkig veel beter. En ze vindt hem nog mooi ook.
Geen specificaties gevonden