Plashorloge / Medicijnhorloge U15 zwart met 15 alarmmomenten
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€34,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

hill
Placed on 20 July 2020 at 16:32
fijne band, makkelijke usb stick, snelle oplaad, lastig instellen maar een uurtje voor nemen
Dan Wisse
Placed on 08 July 2020 at 13:36
Een goed horloge met een fijn alarm functie!
Carola Slings
Placed on 26 June 2020 at 17:56
Na 2 jaar een ander type te hebben gebruikt overgestapt en wederom geen spijt dit type heeft meerdere alarm momenten wat heel prettig is.
irene staat
Placed on 09 March 2020 at 16:02
het horloge bevalt goed (ik gebruik het als coach om mij een seintje te geven dat de tijd die voor het coachgesprek staat bijna op is). wat niet goed beviel was de gebruiksaanwijzing. die was zo sumier dat ik jullie klantenservice moest bellen om mij uit te leggen hoe ik het horloge kan instellen. Ik ben vrij handig met in te stellen apparaten, maar deze handleiding is zo sumier dat je instructies mist om te snappen hoe het werkt. Het horloge zelf bevalt goed en werkt goed.
Jan van der broek
Placed on 04 March 2020 at 17:58
Trillingen zijn moeilijk in te stellen. Voor de rest een goed horloge met leuke toevoegingen als een stappen en calorie meter.
Geen specificaties gevonden