Plashorloge / Medicijnhorloge U15 donkerblauw met 15 alarmmomenten

Plashorloge / Medicijnhorloge U15 donkerblauw met 15 alarmmomenten

3495
2995
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Dit moderne donkerblauw plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

15 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Horloge is geschikt voor kinderen en volwassenen

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. 

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

Video met een duidelijke demonstratie van de U15

Belangrijkste kenmerken

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade).

Orma
08/05/2023
Perfect voor herinnering. Bijvoorbeeld om elk uur even een onmerkbare herinnering te krijgen. Door de timer optie kun je je nog veel vaker laten herinneren.
Emilie Walter
27/02/2023
Fijn horloge wat echt helpt om te helpen herinneren aan het gaan plassen. Voor het instellen goed even de beschrijving lezen maar dan lukt het prima
Josanne
14/02/2023
Super handig in gebruik !
Esther van der Laan
25/01/2023
Het horloge bandje was na 1 dag dragen al geschuurd. Wel netjes een nieuwe toegestuurd gekregen binnen garantie maar toch vreemd dat dit gebeurd
Jacqueline
14/12/2022
De meegestuurd handleiding daar ontbrak de uitleg in hoe je de normale tijd in moest stellen maar onze fysio had een uitleg.
Maar voor onze zoon is het echt een handig hulpmiddelen droge broken te houden overdag. Batterij gaat lang mee
Bijzonder dat dat daar niet in stond, gelukkig bent u eruit gekomen. Wij hebben alleen gebruiksaanwijzingen waar dit wel in staat, misschien een misdruk dan. Maar de gebruiksaanwijzing is ook op onze website te vinden.
Laurien Uijt De Boogaardt - Glorie
02/08/2021
Ideaal, onze zoon van 4 gunt zichzelf vaak geen tijd om naar de wc te gaan, en nu word hij er af en toe aan herinnerd zonder dat wij hem zo op z’n nek hoeven te zitten. Voor hem ontspannender, en gaat meteen veel beter.
Kjelld
11/01/2021
Kinderproof plashorloge. Keuze uit verschillende kleuren. Hebben een aantal alarmen ingesteld over de dag, zodat onze zoon meer rekening houdt met het tijdig toiletteren.
Daarnaast hopen we dat dit in de nacht ook doorwerkt. ( hopen is natuurlijk niet voldoende... zijn al jaren aan het trainen)
Mooi meegenomen is dat hij leert klokkijken.
Met de andere functies doen wij op dit moment niks.
nora Vermeulen
08/12/2020
mooi en handig horloge, bij diabetis, melding bij etenstijden om de 2 uur, trilt bij alarm en is dus alleen voor jezelf te voelen. ziet er als een armband uit. Ben hier heel blij mee, vergat anders iets te eten.
Het aantal alarmen die je in kan voeren zijn genoeg voor mij om te functioneren.
Paul Verheij
07/12/2020
Het horloge is licht en klein, dat is handig. Het trilt duidelijk op de ingestelde tijden, dus het doet waarvoor het is bestemd. Maar het instellen van de alarmmomenten is een aanslag op je hart. De bijgeleverde handleiding is zo summier dat ik deze heb weggelegd en door alle mogelijke combinaties van klikken en vasthouden/kort klikken/wachten/dubbelklikken kom je er uiteindelijk achter. Dan heb ik nog een opmerking over het bandje. Fijn dat het soepel en licht is en dat er gekozen kan worden uit meerdere kleuren. Ik heb het horloge als medicijnalarm gekocht. Ik heb de ziekte van Parkinson en het is op zijn zachtst gezegd een uitdaging om het bandje om te krtijgen.
Miriam
13/11/2020
Eenmaal in gebruik genomen in het horloge heel prettig. Bij ons wordt het horloge gebruikt als reminder om naar de wc te gaan. Sinds wij het horloge in gebruik hebben, bijna geen natte broeken meer bij mijn zoon. Leuke bijkomstigheid is de stappenteller. Mijn zoon maakt er een sport van om iedere dag meer stappen te zetten.

Het instellen van het horloge is iets minder prettig. Daar heb je wel wat geduld voor nodig.
Mariska
12/10/2020
De reden dat ik de horloge gekocht heb is omdat ik met mijn kantoorbaan de tijd kan vergeten en te lang achter mijn computer zit. Ik heb tijden ingesteld dat ik een seintje wil krijgen om dan een stukje te gaan lopen of om even op te staan of anders te bewegen. Er zit ook een stappenteller in. Het was even puzzelen om het in te stellen, omdat de bijgeleverde korte handleiding ook niet volledig was. Even bellen en het was zo opgelost. Ik ben wel benieuwd hoe lang het bandje goed blijft, dat lijkt wat kwetsbaar.
Dorien
21/09/2020
Werkt goed, voor zoontje van 4. Bandje wel snel stuk.
Marleen
02/07/2020
Het instellen duurde even en in de gebruiksaanwijzing staat dat als hij leeg was je hem opnieuw moet instellen. Gelukkig hoefde dit niet. Met spelen gaat hij snel los.
Nu 1,5 week in gebruik en mijn zoontje heeft geen natt broek meer gehad. Perfect. Hij durft nu zelfs bij vriendjes te zeggen dat hij moet plassen.
Anke
17/04/2020
Werkt goed. Ziet er leuk uit. Gaat alleen wel heel erg snel af tijdens het spelen. Verholpen met een extra elastiekje. Maar toch jammer.
Esther
11/03/2020
Na een testperiode van de U7 die we vanuit het ziekenhuis een paar weken mochten proberen hebben we voor onze dochter de U15 gekocht. Als hij eenmaal ingesteld is is het een superfijne "tool" om je kind te herinneren om tijdig naar het toilet te gaan. Het werkt heel goed. Ik moet er wel bij vermelden dat ik het gebruiksgemak (eenmalig instellen) t.o.v. de U7 wel wat minder goed vind. Verder is het erg fijn dat ie via USB opgeladen kan worden....voor het opladen van de U7 moet je altijd het kabeltje gebruiken.....
S.M. Caneel
08/03/2020
Prima om de vele momenten van medicijn inname te registreren. Instellen was moeilijk, heb ik mijn zoon laten doen. . Voor een aanpassing zal ik op zijn komst moeten wachten, dat is jammer.