Plashorloge / Medicijnhorloge U15 blauw camouflage met 15 alarmmomenten

Plashorloge / Medicijnhorloge U15 blauw camouflage met 15 alarmmomenten

3495
2995
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Dit moderne blauw camouflage gekleurde plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

15 trilalarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Horloge is geschikt voor kinderen en volwassenen

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. 

Zeker weten of het horlogebandje past? Klik dan op de onderstaande knop "Print, Knip, Pas".

Video met een duidelijke demonstratie van de U15

Belangrijkste kenmerken

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade).

Arjeta
05/05/2023
Mijn zoon is er helemaal blij mee, vindt het stoer en gaat ook nog eens naar wc ook als die zegt dat hij niet moet gaat hij toch wel even zitten omdat de horloge het hem herinnert. Zeker geen spijt van!!
Laurens
21/03/2023
Leuke stoere horloge.
Makkelijk in te stellen en het werkt echt goed .
Hij let nu zelf op wanneer hij naar toilet moet en dan is voor hem een pluspunt.
Anne kerpel
25/11/2022
Het helpt mijn zoon tot nu toe heel erg, we tobben al 2 jaar. Door het horloge gaat hij nu regelmatig zowel op school als thuis naar het toilet en dat is precies wat hij nodig heeft want zelf niet kan.
Charlotte
31/01/2022
Wat fijn horloge is dit. Iedere 2 uur loopt mijn dochtertje zonder probleem met haar "geheime" horloge naar het toilet.
Voor ons scheelt het een hoop discussies en gezeur.
Danielle
20/01/2022
Fijn horloge werkt perfect. Zoon gebruikt het om zijn drukvest op te pompen iedere 2 uur een alarm zo kan hij dit zelfstandig regelen fijn voor hem en voor ons
Yvonne
07/01/2022
Mijn zoon van 9 heeft nu ruim een week het horloge en we merken dat hij makkelijker naar de wc gaat. Elk uur gaat zijn horloge trillen en gaat hij naar de wc. Voorheen moesten we het steeds zeggen en botste het steeds omdat hij het zat was dat wij er wat van zeiden. Nu blijven zijn broeken droog!
Koning
03/11/2021
Het instellen was even zoeken. Uiteindelijk gelukt. Werkt naar behoren.
Zoontje heeft er veel baat bij
Maaike
28/09/2021
Doet wat het moet doen, zoontje is er erg blij mee en gaat trouw naar de wc als het alarm afgaat. Wel beetje ingewikkeld in te stellen maar met gebruiksaanwijzing kwam ik er uiteindelijk wel uit.
Heidi
18/08/2021
Onze zoon van net 5 jaar heeft door een aangeboren blaas/nier probleem moeite met het voelen van plas aandrang. Sinds hij zijn horloge om heeft gaat hij elke keer als het horloge trilt. Heel fijn. Daarnaast is hij heel blij met zijn stoere horloge. Het is ons geheimpje dat het horloge hem een seintje geeft om te plassen.
Marjolein
16/08/2021
Prima horloge, zoontje is er blij mee. Dat het horloge niet piept, vindt hij een voordeel. Zo krijgt de rest niet mee dat het horloge voor het plassen is.
Het bandje vind ik echter wel wat onhandiger vast zetten dan een 'normaal' bandje.
tessa oolderink
14/07/2021
Bevalt super en ook nog eens een super stoer design. Ons meneertje is er blij mee.
Suzan van riet
14/07/2021
Wij gebruiken hem voor ons zoontje van 4 die niet zindelijk is. Op zich een goed horloge maar toch met enkele nadelen. Ten eerste is het instellen wat lastig, maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt lukt het wel. Daarnaast is het bandje van niet al te beste kwaliteit. Er zaten er snel wat kleine scheurtjes in en de sluiting gaat snel los. Hij is al een paar keer af gevallen, en nu is hij hem vandaag dus echt kwijt geraakt. Nu twijfelen we enorm of we deze nogmaals bestellen of toch een andere zoeken aangezien hij het wel echt nodig heeft.
Daan Maessen
28/06/2021
Op zich best tevreden. Het instellen van de alarmen viel ons nog mee. Anderen schijnen hier moeite mee te hebben maar bij ons stonden ze er zo in (5 stuks). Het horloge is wel aan de grote kant. We hebben er voor onze 6-jarige zoon een extra gaatje bij geprikt met een gatentang. Dat ging nog net. Het opladen gaat overigens niet helemaal soepel. Het lijkt alsof hij een los contact heeft ofzo want we moeten het heel vaak proberen voordat hij op gaat laden (maakt niet uit of we het via een computer of USB stekker doen).
Sabrina Hubert
31/05/2021
Super! Wij gebruiken hem voor onze 8jarige gehandicapte zoon. Hij was met 2 dagen zindelijk door het gebruik van het horloge.
Het horloge kan ook goed tegen een stootje.
Antonis
10/05/2021
Het horloge werd snel en netjes geleverd. Er zat een duidelijke handleiding bij waardoor het horloge snel gebruiksklaar was. Het instellen gaat gemakkelijk maar vraagt even oefening. Hierdoor is het voor onze zoon van 4 ook niet gemakkelijk om zelf per ongeluk instellingen te wijzigen. Het bandje zit goed, we zijn niet ongerust dat het horloge eruit valt.
Onze zoon vind hem super stoer. De trillingen zijn niet te missen en doordat er geen geluidssignalen zijn is hij ideaal voor op school. Nu twee weken in gebruik en wij zijn er zeer blij mee.
m.
13/01/2021
niet in te stellen, daarbij erg onhandig om op te laden.
Leek een heel mooi concept, maar helaas

Reactie Urifoon: Helaas meldt u geen contact- en persoonsgegevens, waardoor wij niet direct contact met u op kunnen nemen. Graag helpen wij u met het opladen en instellen van het horloge, wat ons inziens eenvoudig uit te leggen is. Het horloge kan opgeladen worden via de USB poort in computer, laptop of eigen oplader. Bij het instellen kunnen wij u ook telefonisch helpen als u er met de gebruiksaanwijzing niet uit komt. Wij zijn bereikbaar op tel.nr. 0297-760001 van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur en helpen graag.
Nicole
12/10/2020
Horloge wordt gebruikt als plaswekker, trilt voldoende, kinderen in de klas hebben niet door als hij trilt. Mooi ontwerp. Hij werkt prima, lengte batterijduur is verbazingwekkend goed. Instelinstructie is duidelijk maar te lang van tekst om alarmen in te stellen , zelf een verkorte instructie schema geschreven om alarmen in te stellen. Wel zou een simpel insteltabelprogrammaatje alarmen op de pc gebruikersgemak en vriendelijkheid kunnen vergroten. Nu er voor gekozen (omdat niet elke dag gelijk is ivm training sport) de alarmen op het horloge niet elke dag te wijzigen, omdat dat te lastig is.
De extra opties worden niet gebruikt zoals de stappenteller bijvoorbeeld.
Esther de Ronde
16/09/2020
Mijn zoon gaat nu telkens als het alarm gaat naar 't toilet. Klasgenoten hebben niks door. Echt fijn.
Peter van Rijn
06/07/2020
Mooie kwaliteit, stevige trilfunctie.
Er zit nog een stappenteller en kalorienmeter op (op basis van welk gewicht/lengte is dit?), op zich leuk maar voor een kind zit ik dit niet als toegevoegde waarde.
Het bandje is eigenlijk te groot voor kinderen (zoon van 8 zit net tussen de eenerlaatste en laatste in, laat staan dat je kind 6 of 7 is...
Voor het instellen heb je wat geduld nodig. Voor je het weet springt de instelling weer terug naar het begin en kun je opnieuw beginnen, uiteindelijk staan nu alarm 2,3 en 5 bij ons op "on".
Bouwhuis
18/06/2020
Het instellen is eventjes zoeken, maar daarna werkt hij perfect.
Het is een duidelijke tril die niet te missen is. Mijn zoon gaat direct naar de wc zodra hij de horloge voelt trillen.
Ideaal!
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Els
30/04/2020
Wij hebben dit aangekocht om een tril-alarm te geven elk uur tussen 08 en 20u. Het tril-alarm werkt naar behoren en is beter dan verwacht.
Wij gebruiken dit bij onze 5jarige. De horloge is voor hem wel aan de ruime kant. We kregen een extra tip via mail om de horloge op een nog andere manier te bevestigen, hierdoor sluit het alsnog toch beter aan. Snelle levering.
Minpunt: doordat wij het slotje hebben moeten verplaatsen komt het regelmatig los, bij de normale plaats is dit erin geperst en is er meer ruimte om het goed te kunnen sluiten (we lossen dit op door een elastiekje erover heen de doen).
- Het heeft even geduurd om dit horloge in te stellen, misschien ook een filmpje voorzien over de U15. (wij vermoeden dat dit een beetje anders werkt dan de U7, dit filmpje kon niet worden toegepast bij ons)
Stephan uit Den Haag
06/04/2020
De urifoon werkt uiteindelijk wel, omdat het plassen meer beheerd wordt. Onze zoon is, na een week gebuiik, droger dan voorheen.

Er zijn wel enkele nadelen: het kliksysteem van het bandje is niet sterk (dopje laat snel los), op een ochtend begon het spontaan te trillen en zag je allemaal gekke tekens (na resetten was dit weer weg) en hij is vaak kwijt... door het trillen vinden we hem dan gelukkig weer.
Nathalie
17/03/2020
Superfijn horloge, werkt naar behoren. Trilt hard, zodat je kind het alarm niet kan negeren. Het bandje vind ik iets te soepel, een kind dat graag freubelt heeft hem zo af.
J Dijkstra
09/03/2020
Goed horloge, het instellen is in de handleiding niet erg duidelijk, maar wel te doen. Alleen belachelijk dat de plaswekker wel vergoed wordt, en de plashorloge niet.
Lianne
09/03/2020
Mijn zoontje van 5 gaat nu vaker naar de wc en het kost ons minder strijd. We merken dat hij droog is aan het einde van de dag. Als hij het horloge niet om heeft, is hij wel nat.

Het horloge gaat wel makkelijk af. We zijn 'm al een paar keer 'kwijt' geweest, dan had m'n zoon 'm ergens neergelegd... Gelukkig trilt hij vrij luid om de zoveel tijd! ;) Maar dat systeem zou nog iets vaster mogen van ons.

Verder zijn we heel tevreden!
Jayden Cornelissen
05/03/2020
Super horloge , werkt naar behoren. Laad super snel op. En gaat daarna lang mee.
Mijn zoontje draagt hem met veel plezier. De trilfunctie is handig. M.n dat alleen hij merkt wanneer het horloge afgaat, zodat niet iedereen in een omgeving zich ermee bemoeit.
Enigste nadeel is dat de lus van het bandje erg dun is, wat dan makkelijk scheurt. Maar ook dan is de horloge nog goed te dragen.