Plashorloge / Medicijnhorloge U15 blauw camouflage met 15 alarmmomenten
12 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Mooi en handig horloge voor jong en oud. De maximaal 15 trilalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€34,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Maar het biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd.

Voor volwassenen is dit horloge erg handig indien men soms vergeet een medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen maar liefst 15 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 15 trilalarm momenten per dag
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12,5 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een countdown functionaliteit, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren donkerblauw, paars, camouflage blauw, camouflage rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Esther de Ronde
Placed on 16 September 2020 at 12:56
Mijn zoon gaat nu telkens als het alarm gaat naar 't toilet. Klasgenoten hebben niks door. Echt fijn.
Peter van Rijn
Placed on 06 July 2020 at 14:40
Mooie kwaliteit, stevige trilfunctie.
Er zit nog een stappenteller en kalorienmeter op (op basis van welk gewicht/lengte is dit?), op zich leuk maar voor een kind zit ik dit niet als toegevoegde waarde.
Het bandje is eigenlijk te groot voor kinderen (zoon van 8 zit net tussen de eenerlaatste en laatste in, laat staan dat je kind 6 of 7 is...
Voor het instellen heb je wat geduld nodig. Voor je het weet springt de instelling weer terug naar het begin en kun je opnieuw beginnen, uiteindelijk staan nu alarm 2,3 en 5 bij ons op "on".
Bouwhuis
Placed on 18 June 2020 at 09:03
Het instellen is eventjes zoeken, maar daarna werkt hij perfect.
Het is een duidelijke tril die niet te missen is. Mijn zoon gaat direct naar de wc zodra hij de horloge voelt trillen.
Ideaal!
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:50
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:50
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:49
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Els
Placed on 30 April 2020 at 20:52
Wij hebben dit aangekocht om een tril-alarm te geven elk uur tussen 08 en 20u. Het tril-alarm werkt naar behoren en is beter dan verwacht.
Wij gebruiken dit bij onze 5jarige. De horloge is voor hem wel aan de ruime kant. We kregen een extra tip via mail om de horloge op een nog andere manier te bevestigen, hierdoor sluit het alsnog toch beter aan. Snelle levering.
Minpunt: doordat wij het slotje hebben moeten verplaatsen komt het regelmatig los, bij de normale plaats is dit erin geperst en is er meer ruimte om het goed te kunnen sluiten (we lossen dit op door een elastiekje erover heen de doen).
- Het heeft even geduurd om dit horloge in te stellen, misschien ook een filmpje voorzien over de U15. (wij vermoeden dat dit een beetje anders werkt dan de U7, dit filmpje kon niet worden toegepast bij ons)
Stephan uit Den Haag
Placed on 06 April 2020 at 14:02
De urifoon werkt uiteindelijk wel, omdat het plassen meer beheerd wordt. Onze zoon is, na een week gebuiik, droger dan voorheen.

Er zijn wel enkele nadelen: het kliksysteem van het bandje is niet sterk (dopje laat snel los), op een ochtend begon het spontaan te trillen en zag je allemaal gekke tekens (na resetten was dit weer weg) en hij is vaak kwijt... door het trillen vinden we hem dan gelukkig weer.
Nathalie
Placed on 17 March 2020 at 23:24
Superfijn horloge, werkt naar behoren. Trilt hard, zodat je kind het alarm niet kan negeren. Het bandje vind ik iets te soepel, een kind dat graag freubelt heeft hem zo af.
J Dijkstra
Placed on 09 March 2020 at 18:12
Goed horloge, het instellen is in de handleiding niet erg duidelijk, maar wel te doen. Alleen belachelijk dat de plaswekker wel vergoed wordt, en de plashorloge niet.
Lianne
Placed on 09 March 2020 at 12:39
Mijn zoontje van 5 gaat nu vaker naar de wc en het kost ons minder strijd. We merken dat hij droog is aan het einde van de dag. Als hij het horloge niet om heeft, is hij wel nat.

Het horloge gaat wel makkelijk af. We zijn 'm al een paar keer 'kwijt' geweest, dan had m'n zoon 'm ergens neergelegd... Gelukkig trilt hij vrij luid om de zoveel tijd! ;) Maar dat systeem zou nog iets vaster mogen van ons.

Verder zijn we heel tevreden!
Jayden Cornelissen
Placed on 05 March 2020 at 11:52
Super horloge , werkt naar behoren. Laad super snel op. En gaat daarna lang mee.
Mijn zoontje draagt hem met veel plezier. De trilfunctie is handig. M.n dat alleen hij merkt wanneer het horloge afgaat, zodat niet iedereen in een omgeving zich ermee bemoeit.
Enigste nadeel is dat de lus van het bandje erg dun is, wat dan makkelijk scheurt. Maar ook dan is de horloge nog goed te dragen.
Geen specificaties gevonden