Plashorloge / Medicijnhorloge R16 zwart met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen!
De maximaal 16 tril- of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€39,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruiik. Ook bij dunne polsjes!

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Diana
Placed on 13 November 2020 at 11:35
Het horloge doet wat het moet doen, zoonlief vindt de lampjes geweldig! De handleiding zou wat duidelijk kunnen en het zou een grote plus zijn als er een screenprotector meegeleverd werd, het glas is groot en raakt (logisch bij kinderen) snel beschadigd.
AndreAna
Placed on 28 October 2020 at 15:06
Super oplossing voor zinnelijkheid wanneer je kind nog niet altijd zelf aan denkt! Eenmaal ingesteld werkt het super. Instellen had ietsje makkelijker gekund, maar ook dat lukte uit eindelijk .
H
Placed on 25 September 2020 at 15:35
Doet precies wat het beloofd: alarmsignaal of trillen op vooraf bepaalde tijden. Het geluid mag iets harder.
Suus
Placed on 31 August 2020 at 15:50
Super horloge. Metname de trilfunctie is geweldig. Buitenstaanders horen hem niet maar degene die hem om heeft voelt hem heel goed en er gaan discolampjes aan op het display (zo noemen wij dat). Allemaal knipperende kleurtjes te zien.
Mijn kind luistert er erg goed na en gaat wanneer hij af gaat. Vormgeving ziet er uit als een gewoon stoer horloge. Makkelijk te laden en zeer makkelijk in te stellen. Accu gaat ca 6 tot 7 dagen mee.
Nicole
Placed on 18 August 2020 at 08:50
Eenmaal ingesteld, fijn in gebruik, maar instellen is met 1 knopje niet heel makkelijk. Omlijsting vh klokje is praktisch, maar ook wat fragiel. Ik vraag me af hoe het eruit ziet na 3 maanden dagelijks gebruik en regelmatig laden... De werking; waarschuwen om naar toilet te gaan is perfect! Sindsdien een zoon met drogebroeken.
Sabrine
Placed on 14 August 2020 at 10:33
Eerste horloge wilde niet opladen, dit werd zeer snel en goed opgelost door Urifoon. Zoontje is erg trots op zijn stoere klokje en racet naar de wc als hij afgaat. Instellen is een kwestie van even weten. Accu gaat lang mee, ondanks dat mijn zoon ineens ook besloten heeft dat hij wil leren klokkijken en dus constant op het knopje drukt.
Fam. Oostewechel
Placed on 31 July 2020 at 12:34
Leuk design horloge. Stoer en niet zichtbaar voor anderen dat het ook een ander doel dient. Makkelijk in de stellen en op te laden. Werkt goed. Zoon is fan van het alarm die afgaat, want dan lijkt het wel disco op het horloge met al die kleuren! Helaas slaapt hij er dwars doorheen in de nacht. Voor overdag wel handig en ook eventueel voor onze andere zoons in te stellen op tijden dat ze bijvoorbeeld thuis moeten komen van vriendjes voor het eten. Minpunt: alleen in te stellen op: of trillen /of geluid. Beide was beter geweest voor het wakker worden in de nacht. Ook gaat het horloge snel uit de band, die flexibel is.
Renske Waterreus
Placed on 23 June 2020 at 16:03
Mijn zoon vind het horloge heel prettig en gaat daardoor wel op tijd naar de wc. Hij heeft hem in de klas gewoon om en omdat de alarmen alleen op trillen komen merken zijn klasgenoten het niet.
Het jammer vond ik alleen dat hij op dag 1 al langs stenen ging waardoor het horloge al beschadigd is, het zou goed zijn als er een beschermhoes zou komen voor het horloge. Zo kan je er nog langer plezier van hebben!.
Susan wiggers
Placed on 27 May 2020 at 11:55
Super horloge. Echt een plus punt dat je voor geluid of trillen kunt kiezen. Instellen is even werk maar wel duidelijk uitgelegd. Hier tot nu toe geen ongelukjes meer door de goeie hulp van het horloge! Hadden we hem nu maar eerder aangeschaft! Top product. En super snelle nette levering!
Susan wiggers
Placed on 27 May 2020 at 11:54
Super horloge. Echt een plus punt dat je voor geluid of trillen kunt kiezen. Instellen is even werk maar wel duidelijk uitgelegd. Hier tot nu toe geen ongelukjes meer door de goeie hulp van het horloge! Hadden we hem nu maar eerder aangeschaft! Top product.
Geen specificaties gevonden