Plashorloge / Medicijnhorloge R16 roze met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen!
De maximaal 16 tril- of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€39,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. En de roze kleur zal vooral veel meisjes aanspreken. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruiik. Ook bij dunne polsjes!

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Agnes
Placed on 12 October 2020 at 19:31
Als eenmaal door hebt hoe het werkt, is het echt een fijn horloge voor je kind!
Wendy
Placed on 28 September 2020 at 16:01
Nu anderhalve week dit horloge om en onze dochter (4) heeft niet meer in haar broek geplast.
Ze vind het horloge heel stoer en vind de lichtjes die afgaan met de timer heel leuk.
B.E.W. van de Bilt-van Ojik
Placed on 13 September 2020 at 19:53
Mooi horloge, Instellen gaat goed. Alleen bij onze dochter gaat het horloge stuk steeds (half) eruit. Ook blijft het einde van het bandje niet in het daarvoor bestemde beveiliging zitten.
Eva
Placed on 16 August 2020 at 17:17
Een mooi en fijn horloge.
Hij is gemakkelijk in te stellen en mijn dochter vind de knipperende lampjes met verschillende regenboog kleuren prachtig!
Mayra Kersch
Placed on 03 July 2020 at 13:38
super service! Goed werkend horloge. Dochter is hier heel erg mee geholpen
Bojoura knigge
Placed on 16 June 2020 at 20:18
Halverwege de dag, pas in de middag, wil m’n dochter de horloge af omdat ie dan niet meer lekker zit. Maar ze blijft wel droog en gaat keurig naar de wc als de horloge zegt dat het tijd is. Ook als ze hem niet om heeft, dan horen we hem wel trillen
Eva
Placed on 12 June 2020 at 11:27
Ik vind het idee van het horloge heel goed. Genoeg alarm momenten en het alarm gaat ook wel een tijdje af, dus je mist het niet.
Het laden gaat lastig, of dit een soort defect is of dat dit normaal is weet ik niet.
Al met al plast onze dochter minder in haar broek. Ik zou het horloge aanraden.
Leontine
Placed on 27 May 2020 at 10:10
Het horloge werkt super voor mijn dochter van vier jaar. Ze stelde het plassen vaak uit waardoor ze vaak ongelukjes had. Sinds ze het plas horloge heeft, heeft ze geen ongelukjes meer gehad, daar zijn we heel blij mee, helemaal nu ze nu naar basisschool gaat. Ze vind het horloge zelf ook erg leuk, en loopt er trots mee rond. Het horloge is gemakkelijk in te stellen, en de band past erg goed.
Wouter Goudswaard
Placed on 25 May 2020 at 13:40
mooi horloge, werkt goed. polsbandje is alleen te ruim voor een kind (ons kind) wat het gevolg heeft dat het klokje uit het bandje schiet.
Geen specificaties gevonden