Plashorloge / Medicijnhorloge R16 blauw met 16 alarmmomenten speciaal voor kinderen
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Vanwege de maat van het band zeer geschikt voor kinderen!
De maximaal 16 tril/ of geluidsalarm momenten per dag zorgen ervoor dat niets meer wordt vergeten. Voortaan op tijd naar de WC en medicijnen worden niet meer vergeten in te nemen.
€39,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

en overtuig uzelf dat dit model het beste bij uw kind past!

Dit coole plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het helpt uw kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Dus een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Wanneer moet ik thuis komen van buiten spelen
 • Wanneer moet ik naar de sport training gaan
 • Wanneer begint mijn favoriete tv programma

Per dag kunnen maar liefst 16 alarm momenten worden ingesteld. U heeft de keuze tussen een trilalarm of een geluidalarm. Op de door u bepaalde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het uw kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. Dit kan op een discrete manier met het trilalarm of juist met een geluidsalarm waar dat is gewenst. 

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. In het riempje om het bandje zit nog een handig gaatje waarmee u het bandje extra vast zet. Dit voorkomt dat het bandje erg gaat flabberen. Dus zeer prettig in gebruiik. Ook bij dunne polsjes!

Belangrijkste kenmerken van het horloge:

 • 16 alarm momenten per dag
 • Keuze tussen tril of geluidsalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 12 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 16 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, roze en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Hanneke
Placed on 06 January 2021 at 21:18
Het plashorloge werkt echt super voor onze zoon van 6. Hierdoor vergeet hij niet naar de wc te gaan. Het instellen kost even tijd maar daarna hoef je er niet meer naar te kijken. En wij laden hem maar eens in de 7 dagen op. Ideaal dus. Enige minpuntje vind ik dat het gespje heel snel scheurde. Verder een top horloge
Jojanneke Struijs
Placed on 30 October 2020 at 15:11
Wij zijn heel tevreden over de werking van het horloge. Wij hebben hem zo ingesteld dat onze zoon iedere 90 minuten naar de wc gaat en dat werkt ontzettend goed voor hem. Voor het gebruik van het horloge plaste hij meerdere keren per dag (Soms 4/5 X) in zijn broek. Sinds het horloge is hij droog. Hij gebruikt hem nu twee weken en vanaf dag 1 werkt het!
Peter
Placed on 07 August 2020 at 22:15
Horloge is makkelijk in te stellen. Leuk design.
Als hij af gaat leuk kleurenpatroon. Ik zou alleen graag zien dat 1 zijde van het horloge vast zat aan aan het bandje. Dat je alleen even de zijde waar usb opstaat los haalt bij het opladen.
Als je het horloge wil opladen dan
Edwina
Placed on 25 June 2020 at 15:03
Zoon van 5 vergeet naar het toilet te gaan of stelt uit omdat hij zo in zijn spel zit. Geen natte broek meer sinds we dit horloge gebruiken. Handig is gebruik, sluit mooi aan en kind is trots op zijn ‘discohorloge’.
Zou hem zeker aanbevelen!
Shakila
Placed on 10 June 2020 at 14:39
Het horloge werkt zelf goed, alleen zijn we erg veel tijd kwijt aan het instellen van al die gezette tijden.
Dit kost nogal wat tijd, die je s'morgens niet hebt voordat onze zoon naar school moet.
Gedurende de dag laat het binnenwerk los van het bandje.
Om schade te voorkomen, en het kwijt zijn van het horloge besluit mijn zoon het in zijn tas te stoppen.
Hierdoor kan hij niet optimaal gebruik maken van het horloge.
Dit vinden wij heel erg zonde en wij vragen ons dan ook af of dit bij de andere horloges ookhet geval is.
Geen specificaties gevonden