Plashorloge / Medicijnhorloge R15 roze met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen
Plashorloge / Medicijnhorloge R15 roze met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen

Plashorloge / Medicijnhorloge R15 roze met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen

2995
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

 

en overtuig jezelf dat dit model het beste bij jou of jouw kind past!

Dit mooie roze plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het is namelijk geschikt voor een polsomvang vanaf 13 cm. Het horloge helpt je kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet je kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel, boek of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Echt een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Het moment dat je kind thuis moet komen van buiten spelen
 • Het moment dat je kind naar de sport training moet gaan, of
 • Het moment dat 's morgens wakker moet worden

 

15 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 alarm momenten worden ingesteld. Het is altijd een goed voelbaar trilalarm, dus effectief en discreet. Op de door jezelf ingestelde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het je kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenste hulp om de dag zonder plasongelukjes door te komen.

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols en is zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!

 

Belangrijkste kenmerken

 • 15 alarm momenten per dag
 • Trilalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 13 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

 

Los bandje is in 10 verschillende kleuren leverbaar

Leuk detail: Het horloge is standaard leverbaar in de kleuren blauw, roze, roze camouflage en zwart.

Voor de afwisseling zijn daarnaast ook losse bandjes in vele andere kleuren verkrijgbaar. Zo kan makkelijk en vaak van kleur worden gewisseld. Met een leuke korting kan een extra bandje voor de afwisseling worden bijbesteld. Super leuk toch?!

 

Garantie

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Natalie
09/03/2023
Werkt prima, de batterij gaat lang mee. Past goed om de pols van mijn 8 jarige. Het alarm is duidelijk maar niet storend.
Henriet
08/03/2023
Super! M'n dochter vergat vaak (of geen tijd door het spelen) naar de wc te gaan, dit plashorloge is een ideale manier om haar eraan te herinneren te gaan plassen. En hij is nog mooi ook!
Nu is ze veel vaker snachts droog, doordat ze overdag vaak plast!
Miriam
20/02/2023
Als je eenmaal door hebt hoe de alarmen ingesteld moeten worden, dan is het super makkelijk. Elke ochtend als mijn dochter het horloge om doet, check ik of de trilfunctie aan staat. Soms is het niet duidelijk waarom dat niet doet. Verder heel fijn product, discreet trilalarm die er voor zorgt dat mijn dochter droog blijft overdag.
Thomas
13/02/2023
Super voor kinderen die overdag nog vaak natte broeken hebben. We gebruiken hem nu een week (dochter 6 jaar) en op 2 keer na droge broeken. Batterij gaat lang mee!