Plashorloge / Medicijnhorloge R15 blauw met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen
Plashorloge / Medicijnhorloge R15 blauw met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen

Plashorloge / Medicijnhorloge R15 blauw met 15 alarmmomenten speciaal voor kinderen

2995
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Nieuw! Het meest geschikte plashorloge voor kinderen!

 

en overtuig jezelf dat dit model het beste bij jou of jouw kind past!

Dit coole blauwe plashorloge / medicijnhorloge is gezien de omvang van het bandje speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het is namelijk geschikt voor een polsomvang vanaf 13 cm. Het horloge helpt je kind herinneren gedurende de dag om bv op tijd naar de WC te gaan. Vergeet je kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel, boek of film? Met dit horloge wordt het herinnerd. Echt een ideaal hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining.

Het horloge biedt voldoende alarm momenten om gedurende de dag ook aan andere dingen te worden herinnerd, zoals:

 • Het moment dat je kind thuis moet komen van buiten spelen
 • Het moment dat je kind naar de sport training moet gaan, of
 • Het moment dat 's morgens wakker moet worden

 

15 alarm momenten per dag

Per dag kunnen maar liefst 15 alarm momenten worden ingesteld. Het is altijd een goed voelbaar trilalarm, dus effectief en discreet. Op de door jezelf ingestelde momenten geeft het horloge een alarm en informeert het je kind iets te gaan doen. Voor de zindelijkheid training biedt dit de gewenste hulp om de dag zonder plasongelukjes door te komen.

Het plashorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden. Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna zo'n 5 dagen mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het alarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols en is zeer prettig in gebruik. Ook bij dunne polsjes!

 

Belangrijkste kenmerken

 • 15 alarm momenten per dag
 • Trilalarm
 • Geschikt voor een minimale polsomtrek van 13 cm
 • De instellingen zijn eenvoudig handmatig aan te passen, maar door kinderen die met het knopje spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
 • Naast tijd en 15 alarm momenten biedt dit horloge ook een countdown functionaliteit.
 • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
 • Inclusief Nederlandse handleiding
 • Spatwaterdicht

 

Los bandje is in 10 verschillende kleuren leverbaar

Leuk detail: Het horloge is standaard leverbaar in de kleuren blauw, roze, roze camouflage en zwart.

Voor de afwisseling zijn daarnaast ook losse bandjes in vele andere kleuren verkrijgbaar. Zo kan makkelijk en vaak van kleur worden gewisseld. Met een leuke korting kan een extra bandje voor de afwisseling worden bijbesteld. Super leuk toch?!

 

Garantie

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

 

Haak
26/04/2023
Werkt goed. Makkelijk in te stellen. Mijn zoontje vindt het leuk om hem te gebruiken. Ondanks dat hij geconcentreerd in zijn spel bezig is, begrijpt hij meteen dat hij naar de wc moet als het alarm gaat. Fijn dat het alarm geen geluid maakt maar alleen trilt, dan heeft niemand verder er last van.
Kaat
06/04/2023
Eindelijk iets gevonden waardoor ons zoontje nu uit zich zelf naar de wc gaat. En niet om de 2 uur of meer naar de wc sturen. In het ziekenhuis op de plas en poep afdeling mag dit ook bekend worden. Hier hebben ze ons niet op gewezen. Toen we een andere weg insloeg zijn we hier op gewezen. Op school werkt het ook mooi discreet.
Anna
03/03/2023
Fijn horloge voor onze kleuter die vaak plasongelukjes had. We hebben nu een trilalarm ingesteld overdag om de 2 uur zodat hij eraan denkt om naar de wc te gaan. Het is heel discreet, niemand hoort iets alleen hij voelt het trillen. Het horloge ziet er leuk uit en hij vindt het zelf heel stoer. Sindsdien bijna geen plasongelukjes meer gehad!