Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding
40 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Zeer kindvriendelijke plaswekker voor kinderen die normaal gewekt kunnen worden. Bij de plaswekker zitten 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€147,90 €139,85
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

Met deze set kunt u met uw kind direct aan de slag! Het pakket bevat alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Gratis verzenden
De Mickey is vernieuwd! Natuurlijk nog steeds draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte aan te passen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.
 
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Mickey plaswekker nader toegelicht.
 

Eigenschappen Mickey
• Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
• De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
• De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Heeft u geen contacten met het medische circuit? Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Wanneer raden wij u vooral aan gebruik te maken van onze persoonlijke begeleiding?

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Bianca Voors
Placed on 12 October 2020 at 11:51
We gebruiken het nu 2 weken voor mijn zoontje en we hoeven al veel minder vaak het bed te verschonen. Ik merk in deze korte periode nog niet dat hij uit zich zelf wakker wordt om te plassen. Stickers motiveren wel om het goed te willen doen.
R v S
Placed on 03 September 2020 at 12:40
Makkelijk in gebruik, werkt goed! 2 broekjes bij het pakket zijn wel te weinig als je gaat starten. Na een paar druppels moet je het broekje we wisselen, anders gaat het alarm af. De broekjes drogen niet heel snel en mogen niet in de droger of op de hete kachel, dus slim om er meteen 2 bij te bestellen.

Reactie Urifoon: De broekjes kunnen gewoon in de normale was op max. 40 graden en drogen dan aan de lijn even snel als normaal ondergoed. Bij handwas duurt het drogen inderdaad langer, want uitwringen en knijpen is niet handig voor de sensordraadjes. Dus lekker in de wasmachine doen. Bel ons ook op voor tips en advies, dan wordt het aantal plasmomenten snel minder! Succes met trainen en groetjes van het Urifoon team
Irene Schrijver
Placed on 07 August 2020 at 10:00
Een hele fijne plaswekker! Hij is goed te gebruiken door mijn dochter en het gaat al meteen een stuk beter met het plassen ''s nachts. 's Ochtends plakken we een sticker voor hoe het is gegaan 's nachts, dit werkt erg stimulerend. Ook de mailtjes met tips zijn fijn en nuttig. Een echte aanrader!
Kim
Placed on 03 August 2020 at 14:10
De eerste week was even pittig. Veel het bed moeten verschonen, maar aan het eind vd eerste week had hij het ineens door! We gebruiken de plaswekker nu 3 weken, hij wordt nog 1x per nacht wakker gemaakt door het plasalarm, maar heeft dan enkel 1 drupje in z’n onderbroek zitten. ‘S ochtends wordt hij nu al zelf wakker omdat hij moet plassen. Kan het iedereen aanraden!
Saskia
Placed on 16 July 2020 at 15:34
Na een snelle levering van het mickey startpakket, zijn we diezelfde avond begonnen met de training. Mijn zoon kan het goed zelf bedienen en snapt goed wat hij moet doen s'nachts. Duidelijk handleiding en na een vraag goed en hartelijk contact gehad met de klantenservice. Zeker aan te raden!
Linda
Placed on 23 June 2020 at 07:00
Heel fijn product, binnen een week zien we al wat veranderen bij ons zoontje! Eerste nachten zijn pittig met 3x wakker door piep, maar je krijgt dan wel goed inzicht in plasgedrag. Eind van eerste week al n droog bed, en na 8 dagen hele nacht doorgeslapen met droog bed! Terwijl hij iedere nacht een volle luier had. Er lijkt echt een knopje om te gaan in zn hoofdje.
Greet
Placed on 08 June 2020 at 19:35
Nog maar net in gebruik, maar lijkt goed te gaan. Alleen jammer dat je perse het apparaat van het ondergoed moet halen om de wekker uit te zetten. Zou beter zijn als je gewoon je bed uit moet om de knop in te drukken en dat hij dan stopt met piepen
Lotte
Placed on 08 June 2020 at 12:11
Na bijna 2 weken gebruik van de 'Mickey', erg tevreden. We krijgen goed inzicht wanneer in de nacht het nou vaak misgaat en onze zoon reageert goed op het geluid (1 nacht uitgezonderd). Sticker systeem werkt ook heel motiverend, al is het alleen al om 's avonds voor het in slaap vallen wel 2 tot 3 keer naar de wc te gaan. We zien nu al vooruitgang. Enige grote nadeel vind ik dat het apparaatje niet ook op batterijen werkt zoals bijvoorbeeld een babyfoon. Wij verblijven geregeld in ons blokhutje waar geen elektra is. Het kan dan niet gebruikt worden. Dat geldt ook voor vakantie met de tent.
else visser
Placed on 29 May 2020 at 06:37
Stickers leuk , helpdesk vriendelijk, batterij broekje binnen 1.5 week leeg zonder werkende indicator (alleen ging de wekker niet af, alweer niet)
Dat broekje in vaker niet dan wel af gegaan. Dus het idee is geweldig, de uitvoering ben ik echt minder over te spreken
Inge Jonkers
Placed on 17 April 2020 at 11:08
Werkt uitstekend, na 1 week zien we al resultaat. Voor het kind een beetje gek maar hij is zelf trots op het resultaat. De punten werken ook motiverend!
Christy
Placed on 07 April 2020 at 15:49
Geweldig, werkt goed, na 5 nachten alarm, is zoon nu al 7 nachten op rij droog de nacht door. Tweede nacht een lege batterij, waardoor we even dachten dat het alarm niet zou werken, maar dit lag dus aan de batterij.
Jantine
Placed on 20 March 2020 at 16:24
Werkt super goed. De beloningsstikkers alleen al. Motiveert. Sowieso interessant allemaal gelukkig. En fijn dat je begeleiding krijgt via telefoon/ mail. Geen spijt van aanschaf dus.
Placed on 27 February 2020 at 11:06
Eerste twee weken met de plaswekker zijn goed verlopen! Onze zoon doet het keurig en vindt het leuk om in de ochtend stikkers te plakken. Sommige nachten gaat de wekker af en gaat hij zelf naar de WC, een paar nachten is hij ook al zelf zonder wekker geweest.

In het begin ging de wekker wel een paar keer niet af na plassen, dat was niet handig. We kwamen erachter dat de batterij in het oranje houdertje niet goed contact maakten. De metalen pennetjes hebben we iets strakker gebogen en nu werkt hij goed.
Sylvia Weyling
Placed on 20 February 2020 at 20:08
Werkt erg motiverend voor onze zoon die geen luier meer wil tegen ongelukjes 's nachts. Eerste week helemaal droog en steeds op tijd naar de WC, daarna twee ongelukjes, maar dat was niet erg want de wekker gaat hem helpen!
Krista van Daalen
Placed on 17 February 2020 at 15:06
Systeem is erg eenvoudig te installeren, werkt direct en zonder problemen. (Wij hebben voor onze andere zoon een plaswekker van een ander merk gehad, en daar eigenlijk altijd wat 'gedoe' mee gehad.)
Enige issue is dat het 'knopje' soms blijft hangen... dit is eenvoudig op te lossen en beperkt de werking niet!
Broekjes zijn ruim, mijn advies is om een maat kleiner te bestellen.
Zeer tevreden!
Marjolein
Placed on 30 January 2020 at 11:14
We zij nu 14 dagen bezig met de mickey plaswekker bij onze 5 jarige zoon en hij is nu al 7 dgn helemaal droog. Top!! De eerste nachten ging de plaswekker af zoals het hoort en plaste onze zoon daarna op de wc verder. Helaas is nacht 5 en 6 van de eerste week is de plaswekker 2x niet af gegaan. Met als gevolg dat alles nat was incl dekbed. Terwijl deze bij het testen vooraf aan de nacht het wel deed. Nadat we de batterij vaster hebben gezet in de sensor is het goed gegaan. We zijn er nu tevreden mee!!
Ellis
Placed on 28 January 2020 at 21:38
Broekjes vallen groot. Bij ons reageerde de sensor een aantal keer niet, iets dat de batterij niet goed zat.
Wendy
Placed on 14 January 2020 at 19:27
Erg tevreden; onze dochter van 6 jaar heeft binnen een week al droge nachten, soms gaat de wekker en maakt ze gebruik van het toilet. We zijn er natuurlijk nog niet. Maar we zijn nu al blij verrast met het resultaat! Ze wilde zelf overigens echt heel graag droog worden s nachts.
Arjan
Placed on 14 January 2020 at 07:29
Lege batterij in sensor bij levering. Alarm eentonig / weinig keuze.
Debbie Willems-van Tuijn
Placed on 17 December 2019 at 11:44
Ik wil mijn complimenten uitspreken vwb de klantenservice. Ik heb een vraag gesteld en kreeg hier een zeer uitgebreid en waardevolle mail op teruggestuurd.
Het enige minpunt is dat in ons geval de batterij los in de sensor zit waardoor het alarm regelmatig niet af gaat. Dit is te verhelpen door de batterij er strakker in te zetten, maar is in het gebruik af en toe onprettig.
Emina
Placed on 09 December 2019 at 21:33
Zeer nuttig apparaatje. Enig minpuntje wat mij betreft, is het drogen van de onderbroekjes, jammer dat ze niet in de droger kunnen
Willeke
Placed on 01 November 2019 at 19:28
Compleet startpakket. 2 broekjes wel wat weinig als je kind iedere nacht nat is. Pakket nu 4 dagen gebruikt en dochter vannacht voor t eerst zelf wakker geworden van de wekker. De scorekaart maakt de training leuk. Tip: luierbroekje over het trainingsbroekje aantrekken; dan blijft het bed droog!
Odette van der Geest
Placed on 30 October 2019 at 16:23
We zijn nu bijna 2 weken bezig en tot nu toe tevreden
Mohamed Boulahrir
Placed on 16 October 2019 at 12:11
Eerste nachten sliep hij door de wekker, daarna ging het beter. Sinds een paar dagen droog, makkelijk zelfstandig te gebruiken door kinderen. Tot nu toe tevreden! En aangeraden aan vrienden die inmiddels Mickey ook hebben aangeschaft! Dat vind ik een mooie reden om kans te maken op de cadeaubon( zou graag een leuk dekbedovertrek willen kopen als beloning want sticker vind mijn zoon voor peuters
Sigrid
Placed on 11 October 2019 at 08:12
Handig in gebruik, heel duidelijke handleiding, mooi design.
Fijn dat je geluid kan regelen ( voor de rust van de andere gezinsleden )
Mijn zoon van 8 weet precies wat hij moet doen en we hebben na 1 week al schitterende resultaten !
Leuk dat er een gebruiksaanwijzing-fimpje op de site kan zien : dat bekeek mijn zoon aandachtig voor gebruik !
Marleen Jansen
Placed on 09 October 2019 at 12:40
Heel gebruiksvriendelijk.
Moniek van der ende
Placed on 04 October 2019 at 11:31
Prima wekker, alleen deed het een keer niet omdat de batterij verschoven was. Dus nog een nat bed. Nu testen we hem elke avond voor het slapen gaan.

Verder prima product, en zeer makkelijk in gebruik.
Djulian
Placed on 23 September 2019 at 14:39
Werkt prima, hij is er in geslaagd.. helemaal blei
Annemarie Uijen
Placed on 19 September 2019 at 15:14
Zeer tevreden, al snel resultaat. Eerst plaste mijn dochter nog iedere nacht in bed, in anderhalve week al 2 droge nachten gehad zonder dat de plaswekker af ging
Marloes
Placed on 13 September 2019 at 11:04
Mijn kind is dankzij de Mickey plaswekker al een week droog. Mijn kind vind het helemaal niet gek en is helemaal blij dat hij nu zelf wakker wordt om te plassen. Zoveel zelfvertrouwen krijgt hij ervan!

We zijn heel blij dat we deze stap gezet hebben.
Suzanne
Placed on 09 September 2019 at 22:36
Fijne plaswekker, makkelijk in gebruik. Mijn zoontje vind de broekjes prettig zitten. We zijn nu 2 weken aan het oefenen, hij gaat soms zelf naar het toilet in de nacht. Wanneer het alarm afgaat is hij vaak te laat bij het toilet maar zijn bed blijft droog. Dat is al een heel verschil, voorheen had hij nachten waarop hij 2 keer per nacht een nat bed had.
Ik zelf raad aan om 3 broekjes aan te schaffen, dan heb je net wat meer speling qua wassen bij ongelukjes. Zeker de eerste week was 3 broekjes per nacht hard nodig.
Elke Janbroers
Placed on 02 September 2019 at 16:42
De mickey plaswekker is zeer kindvriendelijk en makkelijk in gebruik. De "helpdesk" is zeer vriendelijk en staan je geduldig te woord. Onze zoon heeft nu 2 keer zelf gebeld om zijn vooruitgang door te geven en de medewerkster waren beiden zeer leuk naar hem toe.
B
Placed on 30 August 2019 at 08:59
Makkelijk in gebruik.
Snel geleverd.
Fijn dat het volume regelbaar is.
Mijn zoon zag erg tegen het harde geluid op maar door het zelf te kunnen instellen kan hij er goed mee omgaan.
Bertine Spreeuwenberg
Placed on 22 August 2019 at 14:32
Na 1 week resultaat!! Ben er erg blij mee, en raad het anderen graag aan!
Nouredin
Placed on 21 August 2019 at 15:54
Het apparaat werkt heel simpel. De alarmtoon kan harder en zachter/langzaam en sneller piepen.
Maikel van de Kooij
Placed on 15 August 2019 at 23:13
Plaswekker werkt goed
Alarm had wel iets harder mogen zijn.
Margot
Placed on 15 August 2019 at 22:42
Mijn zoon heeft deze plaswekker ongeveer 2 maanden gebruikt en plast sindsdien niet meer in bed. In het begin was het best heftig allemaal, maar na een dag of 10 plaste hij nog maar een paar keer per week ik bed. Nu al een maand droog! Als hij moet plassen, gaat hij zelf naar de wc. Fantastisch resultaat! Zijn wij erg blij mee. Dank!
Lisette
Placed on 13 August 2019 at 16:45
Mijn zoon was erg enthousiast overi het pakket zodra hij het had uitgepakt en deed meteen het broekje aan. (Mijn dochter van 8 werd wilde ook graag zo’n mooi broekje aan
Siska
Placed on 08 July 2019 at 13:54
Al na 1 week een groot succes!
Mijn dochter wordt nu al wakker voor de wekker.
Ben benieuwd of dit zo blijft of dat er nog een terugval komt.
Maar nu dus zeer tevreden!
Margriet
Placed on 05 October 2018 at 22:56
Compleet pakket waar we direct mee aan de slag konden. De wekker geeft een hard alarm. En de scorekaarten werken erg goed bij mijn zoon. Ben erg tevreden met deze aanschaf. Ook omdat mijn zoon steeds minder in bed plast en we pas 4 weken bezig zijn!
Geen specificaties gevonden