Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding
17 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Zeer kindvriendelijke plaswekker voor kinderen die normaal gewekt kunnen worden. Bij de plaswekker zitten 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€139,85 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding. 

Met deze set kunt u met uw kind direct aan de slag! Het pakket bevat alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Gratis verzenden
De Mickey is uiteraard draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte aan te passen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.
 
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Mickey plaswekker nader toegelicht.
 

Eigenschappen Mickey
• Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
• De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
• De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel zal signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Heeft u geen contacten met het medische circuit? Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Een aantal praktijkvoorbeelden wanneer wij u aanraden vooral gebruik te maken van onze persoonlijke begeleiding:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In de genoemde prijzen zijn de te verwachten vergoedingen reeds verwerkt. Mede namens uw zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Larissa Elzinga
Placed on 03 September 2020 at 11:11
Top wekker en top service! Naast de plaswekker, kreeg ik ook een heleboel goede tips!!
Itske zijp
Placed on 13 August 2020 at 21:54
Eenvoudig systeem
Goede begeleiding middels e-mails
Annelieke Jansen
Placed on 10 August 2020 at 19:07
Makkelijk, duidelijk en bijna direct effectief.. nu 1,5 week bezig en al 5 nachten droog!
Duuk Janssen
Placed on 03 June 2020 at 16:15
Systeem werkt prima. Het zou handig zijn dat het alarm uit blijft als je op de orange knop drukt. Meestal moeten we het hele kastje van de onderbroek afhalen.
Misschien zou een trilfunctie ook nog effectief kunnen zijn, mijn zoon wordt (nog) niet wakker van het alarm.
Van Boven
Placed on 03 June 2020 at 13:01
Deze wekker is goed hoorbaar en duidelijk in gebruik
Nanda van Goor
Placed on 26 May 2020 at 16:10
De set werkt goed en is makkelijk uit te leggen aan je kind.
De wekker gaat wel vrij snel op een mono toon, iets wat mijn kind niet erg waardeert s nachts.
Yovanka
Placed on 14 May 2020 at 11:43
Had ik veel eerder mee moeten beginnen. Binnen 3 dagen al resultaat! Geen moeilijk apparaat makkelijk te bedienen. Broekjes makkelijk te wassen. En door het sticker systeem motiveert het mijn dochter. Wij zijn er blij mee!
Marije Mackay
Placed on 03 May 2020 at 23:51
Fijn product, werkt razendsnel
Sulaiman el Moussaoui
Placed on 25 February 2020 at 15:28
Het is makkelijk in gebruik. Fijn dat er diverse melodieën te gebruiken zijn. Sensorbroekje is zeer goed, bij elke kleine druppel geeft het al alarm af.
De score lijsten met bijbehorende stickers werken hier positief en motiverend!
Rose
Placed on 25 February 2020 at 13:44
Een zeer goed hulp middel om voor zindelijkheid in de nacht te zorgen.
Dochter van 6 is door de training met de plaswekker, in 4 weken volledig droog in de nacht.
Mirna
Placed on 17 February 2020 at 18:40
Echt een geweldig ding! Scheelt zoveel wasjes én zelfvertrouwen van onze dochter. Zo bijzonder dat je dus zo langzaam plast.. want ze is echt niet gelijk wakker, maar het gaat wel goed. Gelukkig is er dan het tweede broekje. Wij zijn er echt heel blij mee!
Sophia
Placed on 29 January 2020 at 16:35
Prima plaswekker, fijn dat volume in te stellen is
Van den Pangaard
Placed on 23 January 2020 at 16:05
Zeer tevreden over het gebruik en de tips!
Bianca
Placed on 20 January 2020 at 12:42
De eerste paar dagen deed de wekker goed zijn werk, ging af bij de eerste druppels urine. Daarna hadden wij het idee dat hij het niet goed deed. Met water erop te doen kwamen we erachter dat er best een hoeveelheid in moest komen, voordat het alarm afging. Maar onze zoon is nu heel bewust bezig, met dat hij s nachts wel een keer moet plassen of dat hij het ophoud tot de volgende ochtend. Dus dat doel is na een week al behaald en zijn we blij met deze aanschaf.
Schra
Placed on 02 January 2020 at 22:18
Makkelijk in gebruik ziet er goed uit
Dijkstra
Placed on 30 December 2019 at 21:39
Heldere wekker, maakt flink kabaal. Reageert snel op de eerste drup urine.
jeanet veldwijk
Placed on 30 December 2019 at 12:59
Nooit verwacht dat mijn zoontje met zijn beperking zindelijk zou worden maar nu al 7 dagen bezig en nog niks in bed geplast En de pieper gaat weinig af.
Geen specificaties gevonden