Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer en deskundige begeleiding
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest verkochte plaswekker set voor kinderen die niet heel moeilijk wakker worden. Inclusief 2 sensorbroekjes, een matrasbeschermer en kunt u kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€149,80 €9,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer én deskundige begeleiding

Een complete plaswekker set inclusief goed absorberende matrasbeschermer. Eventuele plasongelukjes worden eenvoudig opgevangen. Met dit pakket heeft u dat wat nodig is om het bedplassen serieus en veilig aan te pakken:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Goed absorberende matrasbeschermer
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 7. Gratis verzenden

De Mickey is uiteraard draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte aan te passen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.

In onderstaande video wordt de werking van de Mickey plaswekker duidelijk toegelicht.

Eigenschappen Mickey
• Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
• De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
• De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Matrasbeschermer
Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of plastic in bed ligt, of er wordt een luier over het sensorbroekje gedragen dan is de kans groot dat het gaat broeien. Hierdoor kan vocht of condensvorming optreden in de zender komen. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekke.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel! Een extra ontvanger

Zeker de eerste weken is het belangrijk dat een ouder het kind in de nacht helpt als het alarm af gaat. Met een extra ontvanger zorgt u ervoor dat op uw kamer ook het alarm af gaat, wanneer in bed wordt geplast. Dan weet u zeker dat u geen plasmoment mist.

Het alarm van de Mickey is luid, dus in de nacht goed hoorbaar. Maar heeft uw kind het alarm graag niet te hard of als u echt geen alarm wilt missen, dan is een extra ontvanger in huis het overwegen waard. 

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In de genoemde prijzen zijn de te verwachten vergoedingen reeds verwerkt. Mede namens uw zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Monique den Hertog
Placed on 07 September 2020 at 10:38
Onze dochter was was al lang overdag zindelijk en van alles geprobeerd voor de nacht; ze wilde zelf ook erg graag, maar ze slaapt erg vast. In de eerste week nog wel eens een ongelukje (maar met alarm) en daarna soms halfslapend op de de wc, maar na 2 weken steeds meer goede nachten en dan werd ze wakker van het alarm. En nu gaat het al een hele tijd goed en kan ze zonder de plaswekker. Top!
Kim Brans
Placed on 02 June 2020 at 21:25
Snelle levering, het apparaat werkt naar behoren en het sticker vel met de planner zorgt ervoor dat de kindjes enthousiast zijn
Maud Corstjens
Placed on 14 May 2020 at 15:30
We hebben de plaswekker nu een kleine week in gebruik en tot nu toe zeer tevreden. Vreemd genoeg heeft ons zoontje (6j) vanaf dag 1 nog maar 1 keer geplast 's nachts terwijl hij zonder de wekker iedere nacht in bed plaste. De ene keer dat hij toch plaste ging direct het alarm af en zoonlief deed direct netjes de sensor van het broekje, alarm uit en de wc op. Enorm verrast dat het zo snel effect heeft!! Ik hoop dan ook van harte dat dit blijvend is en geen toevallig goede start.
Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in dat we eindelijk van het broekplassen verlost zijn!
Meike
Placed on 12 May 2020 at 14:36
Broekjes zijn aan de grote kant. Twee broekjes en 1 matrasbeschermer is helaas veel te weinig. Wij zien na anderhalve week gebruiken helaas nog geen enkel resultaat. Hopelijk komt dat nog.
Shelly
Placed on 20 March 2020 at 20:34
Tot op heden prima tevreden!
Sigrid
Placed on 18 February 2020 at 21:08
Alarm gaat snel af, dus dat is perfect. Er knippert regelmatig een blauw lampje dat aangeeft dat batterij bijna op is, terwijl batterij nieuw is. Verder heel tevreden!
Sandra Van kouwen
Placed on 16 January 2020 at 16:33
Op de zachtste stand wordt mijn dochter wakker. Ben zeer tevreden.
I. Urselmann
Placed on 03 January 2020 at 10:31
Prima product en een zeer goede service!
E vd B
Placed on 26 December 2019 at 22:58
We zijn heel tevreden met het product. De beloningskaarten werken motiverend. De wekker heeft al na enkele dagen al een heel positief effect voor onze zoon bij wie het eerder niet lukte 's nachts droog te blijven.
Geen specificaties gevonden