Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Zeer kindvriendelijke plaswekker voor kinderen die normaal gewekt kunnen worden. Bij de plaswekker zitten 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€139,85 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding. 

Met deze set kunt u met uw kind direct aan de slag! Het pakket bevat alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Gratis verzenden
De Mickey is uiteraard draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte aan te passen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.
 
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Mickey plaswekker nader toegelicht.
 

Eigenschappen Mickey
• Apart lichtsignaal indien batterij zender bijna op is
• De ontvanger is voorzien van een nachtlampje
• De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 12 x 7 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel zal signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Heeft u geen contacten met het medische circuit? Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Een aantal praktijkvoorbeelden wanneer wij u aanraden vooral gebruik te maken van onze persoonlijke begeleiding:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In de genoemde prijzen zijn de te verwachten vergoedingen reeds verwerkt. Mede namens uw zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Karin
Placed on 23 November 2020 at 14:31
Ben heel tevreden, zou het iedereen aanraden, die er baat bij heeft.
van hofwegen
Placed on 10 September 2020 at 14:00
best een aardig pakket. Informatie niet super.
Derksen
Placed on 10 August 2020 at 13:44
Fijn compleet pakket! Duidelijke handleiding en de scorekaart met stickers zijn een groot succes bij onze zoon.
Binnen 1.5 week was onze zoon al iedere nacht droog. Terwijl hij daarvoor iedere ochtend wakker werdt met een hele volle plasluier.
We zijn erg tevreden over het advies en de tips van de klantenservice.
Hilda
Placed on 12 June 2020 at 15:43
Sneller levering
Marloes
Placed on 24 April 2020 at 21:50
Nu 2 weken in gebruik. Ondanks dat ze een hele vaste slaper is werd ze al vrij snel wakker van de wekker. De tips via de mail zijn ook erg handig.
A.Bachhau
Placed on 27 February 2020 at 17:36
Goed
Laura de Haas
Placed on 27 February 2020 at 15:21
Mijn dochter heeft, na 2weken gebruik, al duidelijk profijt van de Urofoon. Haar bed is elke ochtend droog en waar ze eerst 2keer per nacht werd gewerkt door de Urofoon, is dat nu nog maar 1 of zelfs geen een keer!
Corien
Placed on 17 February 2020 at 14:09
Goeie service, snelle levering. Duidelijke uitleg erbij
Celia van Wijk
Placed on 04 February 2020 at 20:06
Ik ben heel tevreden over de werking van het product. Een minpunt is dat de batterij iedere paar dagen vervangen moet worden!
J Moesker
Placed on 19 December 2019 at 19:55
Zeer tevreden.
Makkelijk en effectief in gebruik.
Geen natte bed meer gehad. Hooguit een nat broekje, maar dan vaak maar een paar druppies.
Ik raad het iedereen aan.
Geen specificaties gevonden