Verschillende filmpjes ter toelichting of uitleg

Weinig mensen hebben ervaring met het bestellen en gebruiken van een plaswekker. Terwijl het belangrijk is om met een goede plaswekker te trainen. Niemand vindt het immers leuk om midden in de nacht onnodig vaak te worden gewekt. De training moet dus zo snel en effectief mogelijk verlopen.

Met onderstaande video's proberen wij u voldoende handvatten te geven om een juiste keuze te maken.

 

Vlog #1: Hoe werkt een plaswekker eigenlijk?

Heeft u eigenlijk geen idee hoe een plaswekker werkt? Na deze video is het u duidelijk.

 

Vlog #2: De Contessa plaswekker

De Contessa is onze plaswekker voor de (zeer) diepe slaper. In deze video worden de werking en de voordelen van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Vlog #3: De Mickey plaswekker

De Mickey is de meest kindvriendelijke plaswekker. Ontdek de mogelijkheden in deze video.

Vlog #4: Contessa vs Mickey. De verschillen in beeld.

Wat is het verschil tussen de Contessa en de Mickey plaswekker? een veel gehoorde vraag. Hopelijk maakt deze video de verschillen duidelijk.

 

Vlog #5: Hoe verwisselt u de batterij in de zender?

Soms is het nodig om de batterij in het zendertje van de plaswekker te verwisselen. In deze video wordt gedemonstreerd hoe u dit doet.

 

Vlog #6: Hoe werkt ons nieuwe plashorloge/ medicijnhorloge?

Vergeet uw kind vaak op tijd naar de wc te gaan? Met dit horloge kunnen dagelijks 7 trilalarm momenten worden ingesteld. In deze video wordt het effectieve horloge nader aan u toegelicht.

 

Vlog #7: De Apollo 24 dagalarm

Voelt uw kind niet dat het overdag in zijn/haar broek begint te plassen? Met de Apollo 24 wordt het plasmoment gesignaleerd en traint uw kind zichzelf de prikkel van een volle blaas wel op tijd te herkennen.

 

Vlog #8: TIP! Bandje U7 plashorloge strakker zetten

Heeft u een dunne pols of is het horloge bedoeld voor jonge kinderen, dan kan het nodig zijn het bandje nog steviger vast te zetten. Dit voorkomt dat het bandje te snel los laat.