Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest succesvolle plaswekker voor kinderen die zeer diep slapen vanwege het tril- en/of geluidsalarm. Inclusief 3 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en onze deskundige begeleiding.
€204,80 €29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

De Contessa plaswekker met instelbaar volume én trilelement de meest effectieve plaswekker voor de zeer diepe slapers! Met dit pakket heeft u alles om het bedplassen bij (zeer) diepe slapers serieus aan te pakken:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 3 sensorbroekjes
 4. Stimulerende scorekaart
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 7. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

U heeft de keuze uit 3 typen alarm: Geluid, tril of een combinatie van beiden.

In onderstaande filmpje wordt de werking van de Contessa duidelijk aan u uitgelegd.

Eigenschappen Contessa
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Trilelement

Het trilelement is een schijf dat vaak onder het kussen wordt gelegd en bij alarm hard gaat trillen. Hierdoor wordt ook de (zeer) diepe slaper gewekt.

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt. 

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.
 
Persoonlijke begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Heeft u geen contacten met het medische circuit? Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Wanneer raden wij u vooral aan gebruik te maken van onze persoonlijke begeleiding?

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In de genoemde prijzen zijn de te verwachten vergoedingen reeds verwerkt. Mede namens uw zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Debby van der Pluijm
Placed on 01 December 2020 at 10:37
De broekjes zijn wat ruim waardoor relatief veel geplast moet worden voordat de wekker af gaat. Tril element werkt overigens heel goed!
Annemiek Oud
Placed on 22 November 2020 at 16:44
Hoi, ik vind de service echt uitstekend!! Heb 2 keer hulp gevraagd bij het gebruikt van het broekje, en werd zeer goed geholpen en de tips waren praktisch. Er is duidelijk dat urifoon echt staat voor de kwaliteit van zijn product!!
Mike Klink
Placed on 04 November 2020 at 11:09
We hebben de contessa plaswekker met trilsensor net 12 dagen in gebruik , maar hij is makkelijk te installeren en werkt prima!!!
Linda
Placed on 10 September 2020 at 21:43
Erg handig in gebruik. Effectieve functie. Zoontje was na 3 weken zindelijk.
Esther
Placed on 05 August 2020 at 13:08
We zijn nu een week bezig en na vele pogingen is het nu ‘so far, so good’ ik hoop dat het zo door blijft gaan!
Jessica van Gils
Placed on 07 July 2020 at 20:11
Ik zag enorm op tegen het gebruik van een plaswekker maar het bevalt echt super goed, waren we er maar eerder aan begonnen.
Karin van den Heuvel
Placed on 10 June 2020 at 14:24
Heel makkelijk in gebruik. We hadden het trilkussen erbij besteld omdat we een diepe slaper hebben, maar die blijkt toch niet nodig te zijn. Het alarm is voldoende. Het gaat tot nu toe goed. Wordt goed opgepikt.
Andrea
Placed on 30 May 2020 at 11:23
Onze 5 jarige dochter wilde zo graag zonder luier slapen maar ze had het totaal niet onder controle dus werd ze in de ochtend regelmatig nat wakker Ik had niet verwacht dat de plaswekker hier zo snel al verbetering in zou brengen. In de eerste week is de wekker 3 keer afgegaan waarna ze op wc verder plaste. We zijn nu aan het einde van de tweede week en tot nu is ze deze hele week droog gebleven. :) Dik tevreden dus met dit snelle resultaat.
Karen
Placed on 15 April 2020 at 19:11
Goed deugdelijk product. Zeer tevreden ook met score kaarten enz.
Tim
Placed on 15 February 2020 at 15:16
Verademing! Kind heeft nu meer het besef en de wil om droog te zijn s morgen. Hij voelt zich trots en blij. Wij ook!!! Jammer dat de huisarts dit “probleem” zolang heeft laten liggen, nu zelf initiatief genomen. Dit had ik al jaren eerder moeten doen!
Geen specificaties gevonden