Contessa plaswekkerset met trilelement, 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer en deskundige begeleiding
14 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Een plaswekker met geluid en trilalarm, sensorbroekjes en een goede matrasbeschermer. Dit is het meest effectieve pakket voor de zeer diepe slapers of voor kinderen die angst hebben voor hard geluid.
€222,80 €214,75
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer én deskundige begeleiding

Een plaswekker met geluid en trilalarm, sensorbroekjes en goede matrasbeschermer. Met dit complete pakket kunt u het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 2 sensorbroekjes
 4. Stimulerende scorekaart
 5. Goed absorberende matrasbeschermer
 6. Deskudige en persoonlijke begeleiding
 7. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 8. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

Eigenschappen Contessa
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Trilelement
Het trilelement is een schijf dat vaak onder het kussen wordt gelegd en bij alarm hard gaat trillen. Hierdoor wordt ook de (zeer) diepe slaper gewekt.

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Matrasbeschermer
Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of plastic in bed ligt, of er wordt een luier over het sensorbroekje gedragen dan is de kans groot dat het gaat broeien. Hierdoor kan vocht of condensvorming optreden in de zender komen. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel! Een extra ontvanger

Zeker de eerste weken is het belangrijk dat een ouder het kind in de nacht helpt als het alarm af gaat. Met een extra ontvanger zorgt u ervoor dat op uw kamer ook het alarm af gaat, wanneer in bed wordt geplast. Dan weet u zeker dat u geen plasmoment mist.

Het alarm van de Contessa is luid, dus in de nacht goed hoorbaar. Maar heeft uw kind het alarm graag niet te hard of wilt u alleen het trilalarm bij uw kind gebruiken, dan is een extra ontvanger in huis zeker het overwegen waard. 

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
P
Placed on 19 October 2020 at 20:53
We hebben de Urifoon nu bijna 2 weken in bezit en er zit echt al vooruitgang in de nachten. Voorheen plaste onze dochter (5 jaar) meerdere keren per nacht (nog in de pamper), nu wordt ze slechts 1 x per nacht wakker gemaakt door de wekker en plast ze op de wc ‘s nachts. Ook is ze zelfs als een aantal nachten helemaal droog geweest.
De sensor werkt helaas niet altijd even goed (gaat soms af, terwijl er niet geplast is of gaat niet af terwijl er wel geplast is). Gelukkig wordt dit goed opgelost door Urifoon.
N van den Berg
Placed on 13 October 2020 at 14:24
Zeer tevreden. Makkelijk ik gebruik en duidelijke handleiding. Zeer goede telefonisch begeleiding.
Savelkoels katja
Placed on 10 August 2020 at 11:51
Mijn zoon is acht en een zeer diepe slaper. Vanaf de eerste week een succes en mijn zoon is zelf erg gestimuleerd om dit re gebruiken. Topservice en begeleiding via mail. Ik kan dit alleen maar aanraden.
Sanne van den Berg
Placed on 03 July 2020 at 20:25
Hadden we veel eerder moeten doen. Super systeem. Alleen de broekjes vallen erg groot uit. Dochter heeft in kleding maat 128 maar broekjes zijn minimaal 1 maat te groot. Hier na 4 nachten al droog.
Tam
Placed on 16 June 2020 at 15:35
De wekker is de eerste nacht afgegaan (door een paar druppels) sinds die nacht nog een keer afgegaan en nu al ruim een week droog! Had niet verwacht dat het zo snel/goed zou werken.
Vera
Placed on 30 March 2020 at 12:22
Wij krijgen mijn zoontje normaal met geen mogelijkheid wakker snachts. We hebben de wekker nu 2 weken. Na 2 dagen hoefden we zijn bed al niet meer te verschonen, had hij alleen wat druppels in zijn onderbroek. Deze week heeft hij zelfs al 2 nachten niet in zijn bed geplast maar gewoon op de wc (zonder dat zijn wekker af ging). We zijn erg verbaasd dat het zo snel gaat en we hopen dat hij het zo goed blijft doen. De stickers die er bij zitten motiveren heel erg goed.
Stephany Fortes - in 't Veld
Placed on 05 March 2020 at 11:30
Wij zijn heel tevreden met de Contessa plaswekker met trilfunctie. Goede, deskundige en vlotte begeleiding.
Enig minpunt is de ontvanger die we hebben. We hebben een extra ontvanger omdat onze dochter op zolder slaapt, zodat wij het in de woonkamer en slaapkamer kunnen horen. Maar mijn tip is om er een accu in te plaatsen zodat we niet de hele tijd een stopcontact nodig hebben. Zodra de stekker eruit ligt, staat de ontvanger dus uit.. In de tijd van nu had ik dit eigenlijk op zijn minst wel verwacht.
Dineke Huurman
Placed on 25 February 2020 at 20:08
De trilfunctie is ideaal en heel fijn dat de ontvanger afgesteld kan worden op gewenste geluidssterkte.
Helaas viel het rode zendertje bij ontvangst in de doos vanzelf al uit elkaar. Met plakband prima te repareren, maar het komt niet netjes over als je zo'n prijzig product gekocht hebt.
De broekjes nemen behoorlijk wat vocht op, waardoor je niet snel een nat bed hebt, dat viel erg mee.

Opmerking Urifoon: Dank voor uw feedback. Uiteraard kan het niet zo zijn dat het zendertje uit elkaar viel. Wij nemen contact met u op zodat dit kosteloos wordt vervangen.
Linda
Placed on 12 February 2020 at 12:53
Werkt prima. Onze diepslapende zoon is angstig voor harde geluiden en door het trilelement kan het alarm zachter en wordt hij toch wakker.
Boot
Placed on 20 November 2019 at 14:09
De eerste week vaak nat bed omdat de wekker niet af ging. Contact gehad en nieuwe zender ontvangen. Sindsdien werkt de wekker erg goed. Na een week al paar nachten droog.
Hadden hiervoor alles al geprobeerd, met medicatie en ziekenhuis bezoek.
Nu 3 weken ingebruik en al zeer tevreden .
Ellen
Placed on 15 November 2019 at 18:16
Ik vind het een fijn systeem,en reageert snel zodra de eerste druppel erin zit
Paulien van Triest
Placed on 14 November 2019 at 20:35
Werkt prima!
hanneke
Placed on 19 September 2019 at 10:46
we zijn vandaag precies 2 weken bezig met oefenen. Onze zoon is acht jaar en we zijn al een lange tijd bezig om hem zindelijk te krijgen in de nacht maar we hebben er nooit een punt van gemaakt. Een paar jaar geleden hebben we deze set eerder geprobeerd en toen is het niet gelukt. Deze set heeft nu een hele duidelijk tril functie wat voor ons veel meer waarde heeft. Het gaat tnt heel goed, hij wordt er vaak zelf wakker van! De eerste week was er nog veel plas en nu echt druppies. We zien het zonnig in!
Klasien
Placed on 16 August 2019 at 10:53
De service is perfect! De zender werkt nog niet optimaal, maar door de goede tips gaan we het vannacht weer proberen!
Geen specificaties gevonden