Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest succesvolle plaswekker voor kinderen die zeer diep slapen of bang zijn voor hard geluid vanwege het tril- en/of geluidsalarm. Inclusief 3 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en onze deskundige begeleiding.
€238,80 €219,80
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

Heeft u trouwens gecontroleerd of wij voor u de plaswekker kunnen declareren? Zo niet, echt hier even doen. Dat scheelt vaak veel geld en administratie!

De Contessa plaswekker met instelbaar volume én trilelement is de meest effectieve plaswekker voor de zeer diepe slapers of voor mensen die bang zijn voor hard geluid! Met dit pakket heeft u alles om het bedplassen bij (zeer) diepe slapers serieus aan te pakken:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 3 sensorbroekjes
 4. Stimulerende scorekaart met stickervel
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

U heeft de keuze uit 3 typen alarm: Geluid, tril of een combinatie van beiden.

In onderstaande filmpje wordt de werking van de Contessa duidelijk aan u uitgelegd.

 

Sensorbroekjes
De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel zal signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 
Trilfunctie
Het trilelement wordt meestal onder het kussen gelegd, zodat het goed wordt gevoeld indien in bed wordt geplast. Omdat het trillen een hele nieuwe en vreemde gewaarwording is, wekt dit ook de zeer diepe slapers. 

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:
 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de tienduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Een aantal best veel voorkomende praktijkvoorbeelden wanneer goede begeleiding cruciaal is om de motivatie te behouden en de training succesvol af te ronden: 

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Van de gemotiveerde kinderen is 90% binnen 8 tot 12 weken zindelijk! Uiteraard zijn succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Maar de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou er daarom rekening met 3 maanden, dan valt het meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Optioneel: Goed absorberende matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.
 

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen
Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge kan voor uw kind heel waardevol zijn, indien hij/zij overdag vaak vergeet geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als uw kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Tot slot en belangrijk

Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna.

Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.

 

Janneke Wind
Placed on 30 August 2021 at 11:59
keurig verpakt met een duidelijke uitleg. we zijn gestart met de plaswekker en nu 2 weken bezig en zien al resultaat. krijgen goede adviezen via de mail en het informatie boekje.
C. van der ham
Placed on 17 August 2021 at 10:28
Snelle service met bestellen en bezorgen. Nette en duidelijke hulp en adviezen aan de telefoon. Als je kind klaar is voor een plaswekker zal ik Urifoon zeker aanraden. Met de diepe slapers is de trilfunctie ook super fijn.
Saskia Hand
Placed on 03 August 2021 at 12:28
Een praktisch en makkelijk product wat door kinderen zelf ook heel goed te hanteren is. En het werkt! Onze zoon was binnen een paar weken 's nachts droog. Hiervoor had hij bijna elke nacht een nat bed. Hij wordt nu zelf wakker wanneer hij moet plassen.
C. Hart
Placed on 21 April 2021 at 20:45
Tot nu toe zijn we erg tevreden over het resultaat van de plaswekker. Omdat ons kind superdiep slaapt, hebben we de 'zwaarste' variant gekozen. Deze maakt echt een oorverdovend lawaai, waarvan hij gelukkig wel wakker werd. De eerste week was erg pittig, omdat de plaswekker soms wel drie keer per nacht afging. Via de mail kregen we nog wat tips ook door van urifoon die we hebben gebruikt.
We zijn nu aan de tweede week bezig en het gaat ineens veel beter. Al twee droge nachten gehad, waarbij kind zelf uit bed kwam om 's nacht een plasje te doen. Dat was nog nooit gebeurd.
Dus we blijven nog doorgaan en hopelijk zijn we er straks helemaal van af!
Janine
Placed on 29 March 2021 at 11:55
Geluid is echt giga! Wel te verstellen gelukkig.
Aangezien ze op 1 kamer liggen is de triller een uitkomst.
Broekjes zitten mooi en vooral het punten en stickersysteem is hier van aandacht.
Aantal alarmsignalen: 1
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Ja
Afmeting ontvanger Contessa : 14.5 x 8 x 4 cm
Afmeting zender Contessa: 5 x 4 x 0,8 cm
Batterij zender: Ja, 3V type CR2032
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Speciaal Liberty: Apart alarmtoon als batterij van de zender bijna leeg is
Speciaal 2: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald